reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien doberek
dzisiaj u nas około -2 ale wieje więc jest zimniej Sabinko -7 wow:szok:no to ciepło macie:-D
Co do teściowych ja też juz się nie wypowiadam bo tak jak Pusia same słowa na k by leciały:-DOdpuszczam sobie i zlewam ją całkowicie a jak juz się nakręcę to mam takiego powera że prawie tętnice szyjne teściowej przegryzam:growl::growl::growl:

DOKLADNIE:nerd:

Kathe a u nas -7!!!:-)
ojacie:-)

reklama
ale pusto :)

Kacper właśnie pierwszy raz chapnął ode mnie kromkę ciemnego chlebka z masłem :)) ale był zadowolony :))

zrobiłam mu dzis ugniatane banany z sokiem z cytryny i sam jadł łyżeczką :)) nawet czasem trafiał do buźki hihi :-D

coś nam się dziś przeciągnęło wszystko przez M jak miłość ;) i Kacper dopiero pije mleczko :tak:, normalnie to po 20 by już spał :)

a tu ciszaaaa - może też oglądałyście M jak miłość :-)

Beatko czasem mam wrażenie,że te dobre relacje z teściową są dlatego,że czesto się nie widzimy :dry:
Może to i zdrowe rozwiazanie,ale czasem po prostu niemożliwe dla niektórych:sorry2:
Choc moja teściowa jak sypnie kawałem to boki zrywac,no jest równa babka,może dlatego,że sama ma teściową nie ten teges i wie jak to jest byc niezrozumianą przez teściową :confused:
no niewiem....ale jak narazie u nas jest wporząsiu :tak:

Misia niestety odskoczni brak :baffled:
Ja nawet nie pytam czy moi rodzice zostaną z moimi dziecmi,bo wiem,że nie zostaną :-(
I tak 24/h sama z nimi.No niby wezmą popilnują jak jestem w wucecie lub na zakupy szybkie musze skoczyc,ale na tym się kończy :baffled:
No ale moze dzieki temu wróce do wagi sprzed ciaży :zawstydzona/y::-p
Dobrze,że z oczkami wsio okey? Jak chłopaki?

Pusia a dlaczego w linkach na Twojej stronie nie ma BB? :evil::laugh2:

a najlepsze to że ja jej po paru dniach to zapominam i sobie myśle że może jednak mam spoko teściowa:dry:...to jest właśnie moja głupia cecha charakteru:crazy:
Ale jak już mój małż czeka az się wyprowadzimy to chyba jednak coś jest nie tak:-D
Ja nie cche siez nia pokłócić bo to ja potem becze i mi jest przykro.

Jak to mój małż mówi: "na h...trzeba być jeszcze większym h....":rolleyes:
elbra to masz szczescie ze twoj maz nie jest mamisynkiem i jest za toba:tak:bo zycie z mamisynkiem jest cieeeezkie:crazy::-(

pusia fajna ta twoja stronka. przechodzilas jakis kurs wizazu??jesli tak to fajnie by bylo o tym napisac w "o mnie" . ja np zwracam na to uwage :tak:bo ogolnie to widac ze super robisz makijarz ale ludzi dodatkowo motywuje jakis "papierek" na to:tak:taka mala sugestia;-)

pusia fajna ta twoja stronka. przechodzilas jakis kurs wizazu??jesli tak to fajnie by bylo o tym napisac w "o mnie" . ja np zwracam na to uwage :tak:bo ogolnie to widac ze super robisz makijarz ale ludzi dodatkowo motywuje jakis "papierek" na to:tak:taka mala sugestia;-)

cieszę się, że Ci się podoba :)) - żadnego kursu nie robiłam dlatego też o tym nie napisałam :)).
Ja np już nie raz widziałam jak jakaś kosmetyczka miałą różne certyfikaty makijaż i takie tam a jak zobaczyłam jak pomalowała nie jedną znajomą to po prostu masakra. Dlatego jednak wolę żeby głównie co przyciągało to sam makijaż (dlatego też zalezy mi żeby mieć fajne zdjęcia z różnych sesji) a nie papierek. Wiadomo jak będę miała okazje to pujdę sobie może na jakiś roczny wizaż ale to racze od tak dla własnej przyjemności :))

reklama
Elbra, Sabinko... dzieki, ze zauwazylycie ze mnie nie ma;-):-):-) milutko mi sie zrobilo:tak::tak::tak:

nie mam chwili wolnego... w firmie wir powoli... sezon kalendarzy i jakos tak na kompa nie mam czasu... Oskar, Oskar i jeszcze raz Oskar... no i domek... ale wsio ok, Oskar zrobil sie przytulakiem - kocha, obejmuje i przytula sie do mnie, meza... misiow i podlogi:-D:-D juz chyba wszystko rozumie, wspolpracuje... fajny jest:-p:-D:-D:-D

sciskam Was mocno i mam nadzieje ze zajrze w ciagu kilku dni i nadrobie:tak:

buziaki:tak::tak::tak:

Do góry