dzień doberek:-)
wogóle co do teściwoych to się nie wypowiem:-)
ostatnio robie jej aktualizację strony ... umóiłyśy sie na 100 netto za miesiąc (że jej fakturę bedę wystawiała) czyli góniane pieniadze bo robota przy tym zadna a soboie myśle że zawsze Kapik na soczek bedzie miał;-) no i chcemy jej wystawiać fakture za paźdzeirnik a ta torba mówi ze dopiero w grudniu jej wystawimy za 2 miesiace bo nie ma kasy no mówie az sie zagotowałam bo po pierwsze miały być max 4 komunikaty w miesiacu do wprowadzenia a było 12!! a po drugie co to jest biedna 100!! a ja juz ją miałąm wydaną bo sobie obrusy u mnie w firmie poodkałdałam;-) o masakra co za babska;-) no to się wygadałąm:-)
Anineczka jak jazda?;-)
Liluś ucałuj Gabrielka;-)
Bira zebyś wiedziała oby do stycznia:-) niby fajnie że świeta i biznes sie kręci bo zawsze cos można zarobić;-) ale z drugiej strony kurde roboty tyle że masakra...
Kathe ważne że już jest lepiej z Mary:-) i napewno niedługo skończą sie wszelkie rehabilitacje:-) buziak dla malutkiej:-)
co do sylwestra to my dalej nic nie wiemy bo moja mama sie dalej nie określiłą co będą robić:-)
ja bym właśnie gdzieś wyszłą my uwielbiamy wychodzić na imprezki:-) ale zazwyczaj są to imprezki tylko wsród znajomych osób zamkniete:-) wyszłąbym gdzieś bardzo bo w zeszłym roku siedziałam w domu no ale to się okaże:-)
Elbra jak już będziesz na tej komedi to daj znać czy fajna bo ja sie tez do kina wybieram:-) treraz bedzie opiekunka to zawsze bezie mozńa gdzieś wyskoczyć na 2 godzinki;-)
Elbra Lilka neizłe przeboje z tortem:-) hehehe ale ważne że wsyztsko super się udało:-)
Anulka gdzie jesteś??????????
Liluś jak zdróweczko Milenki?? i ok poczekam na foty:-) :-) muszę ocenić jak się wystroiłąś;-) heheh żartuje;-)
Larvunia ładnie szlejecie z zebami;-) u nas w ciagu tygodnia przebiły sie 3!! i idą też nast. bo widze dziury:-)
Dziunia super że imprezka udana:-)
Aluśka gratki za szybkie i bezporblemowe skońćzenie karmienia:-) o matko co za szwagier!! ja pierd.....
Beatko pisz co tam z tą pracą Twoja??? buziak dla synowej:-) i jak opiekunka?? czyta dalej??:-)
a ja dziś jadę opony w końcu zmienic:-) ciekawe jakie są kolejki bo mi się nie uśmiecha z Kapikiem stać;-)
idę sie przewietrzyć
młody śpi a ja mam cos smaka;-) heheh tylko mnie nie pobijcie;-)