reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry ...

jejku nie byłam tu strasznie długoo ... szasu jakos brak:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Stron tyle nowych powstało, że chyba nie uda mi się nadrobić :baffled:, mam nadzieję, że jakoś na nowo uda mi się do Was dołączyć - MOGĘ ??:confused::sorry2::zawstydzona/y:.

Co u Nas :
Kacper skończył rok :)). Chodzi, biega, tańczy, robi "pa pa" "kosi kosi" stepuje hihih wygląda to rewelacyjnie. Śpiewa - po swojemu oczywiście:) , wszelkie przeszkody nie są dla niego niedopokonania:). Testuje rodziców na wszystkie sposoby:). wychodza kolejne zęby ... . Co do mówienia to mówi raczej po swojemu , najpiękniej wychodzi mu " NIE" hihi

No to chyba z bierzących spraw wszystko :)).

Ja dalej wizażuje - staram się aby szła za tym kasa - powoli powoli idzie ku dobremu.

a teraz postaram sie coś poczytać co u Was

Buziaki dla WAS i Dzieciaczków

mała śpi więc mam chwilkę ,

lilka to super że imprezka udana:-D , u nas też żarła na tydzień;-)

sabinko Oliwka pare razy spadła na dupke i też boi się zupełnie sama chodzić (chyba że nie zauważy że nie jest trzymana):-p

kathe na pewno wszystko robisz prawidłowo i będzie ok :tak::tak::tak:, masz przecież po takim czasie wprawę jak zawodowiec;-)

misia bidulko , współczuje:baffled::sorry2:

elbra współczuje torta :baffled:, ale reszta mam nadzieje była już ok:-)

aluśka gratuluję odcycowania ,:-D:-D:-D a szwagier to chyba jakiś niedorozwiniety z deka , co ?:szok::dry:

a u nas imprezka wyszła superowo:tak: , mała zadowolona:-D:-D ,torcik pyszny i taki jak chciałam:happy2: ,( wart swojej ceny:baffled: ) , dekoracje wyglądały super , mała ma teraz radochę , może szaleć w balonach :-D, co do prezencików to dostała trochę ciuszków , kaskę i wózek do lalki , słodziutki ale niestety jeszcze jest do niego za mała (zabawka od 3 lat ):sorry2::-):-):-)

Dziunia Lilka fajnie że wam się imprezki udały:tak:i jak fajnie macie z tym jedzeniem na tydzień ja też bym tak chciała przybajmniej nie trzeba by było gotować:sorry2:Jedyne co to niecierpię przygotowan do tych imprez teraz czeka mnie w styczniu Michała urodziny bo swoje grudniowre nie wyprawiam tylko rodzice moi zawsze zajada wię ciacho mam:tak:
Co do sylwestra to myslałam że w tym roku pójdziemy nawet kieckę chciałam kupować ale mój szcowny małzonek zabił mnie wiadomoscia że 30 grudnia wyjeżdz juz do pracy:baffled:poprostu zajebiscie mam co?szkoda gadać :wściekła/y:Pocieszające że teraz bedzie 2 grudnia czyli prawie miesiac:tak:
Aluska fajnie że tak łatwo poszło z odcycowaniem :tak:

ide na inne watki

helou:-) ja cały czas pracuje:-( mam dosć;-( ehhh

Laseczki kurde chciałąbym popisac ale muszę zrobić to co powinnam:-( bo mnie prześwięcą..wrrrr

postaram sie jeszcze dzis odpisać wam..ehh kiedy bedę mieć czas...(w styczniu:-() bo sie nam teraz sezon zaczął...;/ehhh
buziaki dla was wszystkich kochane

Dobry wieczór:-)

U nas leci sobie powolutku:-) Pogoda piękna, aż chce się spacerować:-) Nawet wyszłam przed 20 jeszcze z młodą i psami na spacer:-)

Aluśka, gratuluję dcycowania:-) Łatwo Wam poszło:-)
Beata, współczuję samopoczucia... A jak Ola z opiekunką?
Sabinka, obuy do stycznia:-)

Co do sylwestra to my jedziemy jak zwykle z naszymi znajomymi (poznanymi zresztą kilka lat temu przez internet:-)):-) Już się doczekać nie mogę tego spotkania, ponieważ nasza paczka powiększyła się o nowego członka;-) i nie mogę się doczekać, kiedy poznam tą gwiazdę:-) A wielkich imprez też nie lubię. Byliśmy dwa razy na balu na sali, ale wychodziliśmy szybko, ponieważ nie bawi mnie widok napierniczonych obcych ludzi. Prywatki w domach też już nie dla mnie;-) Chyba się starzeję:baffled:

dzień doberek:-)

wogóle co do teściwoych to się nie wypowiem:-)
ostatnio robie jej aktualizację strony ... umóiłyśy sie na 100 netto za miesiąc (że jej fakturę bedę wystawiała) czyli góniane pieniadze bo robota przy tym zadna a soboie myśle że zawsze Kapik na soczek bedzie miał;-) no i chcemy jej wystawiać fakture za paźdzeirnik a ta torba mówi ze dopiero w grudniu jej wystawimy za 2 miesiace bo nie ma kasy no mówie az sie zagotowałam bo po pierwsze miały być max 4 komunikaty w miesiacu do wprowadzenia a było 12!! a po drugie co to jest biedna 100!! a ja juz ją miałąm wydaną bo sobie obrusy u mnie w firmie poodkałdałam;-) o masakra co za babska;-) no to się wygadałąm:-)

Anineczka jak jazda?;-)
Liluś ucałuj Gabrielka;-)
Bira zebyś wiedziała oby do stycznia:-) niby fajnie że świeta i biznes sie kręci bo zawsze cos można zarobić;-) ale z drugiej strony kurde roboty tyle że masakra...
Kathe ważne że już jest lepiej z Mary:-) i napewno niedługo skończą sie wszelkie rehabilitacje:-) buziak dla malutkiej:-)
co do sylwestra to my dalej nic nie wiemy bo moja mama sie dalej nie określiłą co będą robić:-)
ja bym właśnie gdzieś wyszłą my uwielbiamy wychodzić na imprezki:-) ale zazwyczaj są to imprezki tylko wsród znajomych osób zamkniete:-) wyszłąbym gdzieś bardzo bo w zeszłym roku siedziałam w domu no ale to się okaże:-)
Elbra jak już będziesz na tej komedi to daj znać czy fajna bo ja sie tez do kina wybieram:-) treraz bedzie opiekunka to zawsze bezie mozńa gdzieś wyskoczyć na 2 godzinki;-)
Elbra Lilka neizłe przeboje z tortem:-) hehehe ale ważne że wsyztsko super się udało:-)
Anulka gdzie jesteś??????????
Liluś jak zdróweczko Milenki?? i ok poczekam na foty:-) :-) muszę ocenić jak się wystroiłąś;-) heheh żartuje;-)
Larvunia ładnie szlejecie z zebami;-) u nas w ciagu tygodnia przebiły sie 3!! i idą też nast. bo widze dziury:-)
Dziunia super że imprezka udana:-)
Aluśka gratki za szybkie i bezporblemowe skońćzenie karmienia:-) o matko co za szwagier!! ja pierd.....
Beatko pisz co tam z tą pracą Twoja??? buziak dla synowej:-) i jak opiekunka?? czyta dalej??:-)

a ja dziś jadę opony w końcu zmienic:-) ciekawe jakie są kolejki bo mi się nie uśmiecha z Kapikiem stać;-)
idę sie przewietrzyć;) młody śpi a ja mam cos smaka;-) heheh tylko mnie nie pobijcie;-)

reklama
Dzień dobry :-)

hmmm chyba brak odezwu z Waszej strony znaczy że już za długo mnie nie było :-:)zawstydzona/y:

Buziaczki dla maluszków no i dla Was oczywiście :tak:

Do góry