reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

potworek śpi moge popisać:-)

Liluś kurde masakra z tą lekarką ja bym nie poszła za cholerkę!! a co do kursu no to super gratuluję...kurde jak ja bym chciała się zapisać na angielski...moim marzeniem jest porobić certyfikaty ale nie mam na to czasu:-( buuuuu
Asix kaweczke chętnie poproszę:-) i dorbze że z klejnocikami lepiej;-)
Elbra Anulka super ze zakupy udane:-)
Elbra torcik extra ....my beziemy mieć kubusia puchatka:-) bo go uwielbiam:-)

Beatko i co chyba nie tylko na filmku sie skończyło hihi
Bira męzuś przyjechał:-)? Wy jutro imprezkę robicie?
my za tydzień w piątek:-)

no i oczywiście gotuję fasolkę:-) mniam mniam:-)
laski nie nie teściku nie bedę kupowac :-) raczej nie ma szans..:-) hihi raczej:-)

reklama
dzień dobry:-)
Jak Wam napiszę ze u mnie znowu wirus szaleje to pewnie nie uwierzycie:no:Ale niestety zaczęło się od 6 rano Michał wymiotował, mój małż ma biegunkę teraz tylko ja i Olka jesteśmy zdrowe.Kurka chyba jakiś urok ktos na nas rzucił.A i jeszcze z umowa na piątek na 12 jestem umówiona a mój maż pojechał teraz na jakieś szkolenie bo dostał fajny awans ale wogle niezwiązany z tym co teraz robił i doszkala się z tą biegunką oczywiście:-D

Beatko nie wiem do konca jak rozegrac sparwe z urlopem, na razie poszlo do konca lutego.
Co do nocki to jestem ciekawa jaka bedzie.:dry:
Nie filmik na dvd tylko cos musisz zrobic zebyscie sie spotkali w lozeczku:-D

Beatko i co chyba nie tylko na filmku sie skończyło hihi
no i tu Was dziewczyny rozczaruje filmiku nie ogladalismy bo mój pracował na kompie3 swoim a potem owszem owszem miało coś być ale jakaś jestem agresywna przed @ i nie chciałam z nim mieć nic wspólnego:-Dnie ta faza cyklu:tak::-)
Elbra, super pomysl na taki tort, a Piotrus Pan... hmm, idealne:-D:tak::tak::tak:

Dziewczyny ja juz uciekam spac:tak::tak:

pa,pa

ps. jutro mezus bedzie usuwal szkode - coby jak przyjdzie facet z ubezpieczalnie nie czepil sie ze jest ta sama... wiec bedzie inna:-D:baffled: tzn. zagipsujemy i pomalujey kawalek -zawsze zmieni ksztalt i w porownaniu do zdjec poprzednich edzie git:-D musze ich udupic, wiec ubezpieczenie to podstawa:tak:

no i miedzy 14-15 ma byc naroznik:tak::tak::tak:
Anulka kliknij zdjątka jak narożnik wyglada w pokoju:tak:

idę pokukać na inne wątki:-)

dzień dobry :-):-)

mały jeszcze śpi a ja juz nie mogłam to przynajmniej za porządki się wziełam, jeszcze tylko przelece odkurzaczem ale to potem jak juz mały się obudzi.

asix super że z klejnotami Maciusia juz lepiej, chociaz i tak przegapiłam i nie wiedziałam że coś mu się stało :zawstydzona/y:

sabina propo fasolki, to może będzie z tego jakaś fasolka? :-D:-D:-D

ja to z fasolki po bretońsku lubie tylko wyjadać mięsko w sosiku ...mniam :rofl2:

elbra ja też kocham kubusia puchatka i jak chce aby tatuś coś kupił Dawidkowi z kubusiowych postaci to się zawsze pyta to dla synka czy mamy? :-p:-D:-D

Beatko ojejku współczuję:-( zdróweczka i oby was nie dopadło!!
Elbra Wisienka kubuś najlepszy;-) hehehe
Elbra ja niemieckiego nei cierpie a angielskim keidyś śmigałam ale treraz niestety tyle słówek zapomniałam że szok:-( ja ang. uczyłam się prywatnie od 3 klasy podstawówki ...a teraz naprawde jak oglądam film po ang. to pół słowek nie kumam wogóle MASAKRA!. a niemieckim mnie babka w LO zraziła i już nigdy go nie polubię i nie chcę się uczyć:-) kochana mam nadzieje że jak nam dzieci podrosną to uda się nadrobić trochę zaległości językowe:-)
Wisienka nie zartuj że Davidek śpi jeszcze z nocy??????;-)
Mirka tańczy tańczy jak tylko usłyszy to szaleje..a najwiecej to tańczy w kościele i wtedy to masakra jest;-) zreszta gdzie usłyszy muzkę tam tańczy czasami nawet na leżąco;-)
Asix miłej pracy:-)

Mirka Olka też uwielbia tańczyć szczególnie śmiesznie to wyglada jak ma duzy kuper od zmoczonego pampersa:-D

Elbra ja niemieckiego nei cierpie a angielskim keidyś śmigałam ale treraz niestety tyle słówek zapomniałam że szok:-( ja ang. uczyłam się prywatnie od 3 klasy podstawówki ...a teraz naprawde jak oglądam film po ang. to pół słowek nie kumam wogóle MASAKRA!. a niemieckim mnie babka w LO zraziła i już nigdy go nie polubię i nie chcę się uczyć:-) kochana mam nadzieje że jak nam dzieci podrosną to uda się nadrobić trochę zaległości językowe:-)
Sabinko ja dokładnie tak samo miałam od 7 klasy podstawówki a teraz masakra:szok:Jedno pocioeszajace że powoli nadrabiam podstawy z Michałem bo teraz od przedszkola juz dosć intensywnie uczą:tak:
za to drugi język rosyjski miałam:crazy:ale jakoś przechodziło sie przez podstawówę i liceum.Za to na studiach babka tak dała w kość ze uczyłam się jak wariatka rosyjskiego od podstaw bo wszystkich liter nawet nie znałam:-DTak mnie przez 2 lata wyszkoliła że komunikatywna w tym języku jestem:-D

Dzieciaki mi od godzinki spią luzik przy żelazku jak fajnie fiu fiu:-D

reklama
hej

a wiec dowiedzialam sie,ze wyniki badan ze szpitala przyjda do lekarza Gabrysiowego,a wizyte mamy 6 listopada wiec sie wszystkiego dowiemy:tak:
ino pizdencja ze spzitala mogla gebusie otworzyc i nam powiedziec:baffled:
a to ze nie wyszlibysmy z pokoju nic by nie dalo
a szukac nie wiedzilibysmy kogo mamy,bo mielismy miec innego lekarza,a jak ta sie nazywala nie wiemy...a ze Drammen to 5 miasto pod wzgledem wielkosci w Norwegii,to wyobrazic sobie nie jestescie w stanie jak byczy jest ten spzital :sorry2: wiec znalezc tam te doktorke to chyba graniczyloby z cudem:sorry2:

co do kursu jestem szczesliwa,bo kurs bedzie tylko i wylacznie po norwesku wiec sie podszkole ze hej :-) i prawdopodobnie nie bede miala ani jednego polaka w grupie:rofl2:

ojjj popisalabym z wami,ale dzieci wszystkie sie obudzily i idziemy na obiadek
do pozniej:-)

Do góry