E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elbra ja już bym tego nie zniosła tzn moje uszya wiadomo im głosniejsza zabawka tym lepsza dla dziecka:-)no to dziś nocka z mężem;-)
Piotrek cymbałkami i bębenkiem zachwycony - nawet nie myślałam że będzie taki happy. bawił się cały czas nimi teraz i wzięłam go do kąpania to był jeden wielki bek na cały dom o to. Polecam naprawde cymbałkici i bębenek . Takie zwykłe za 11 zł
Liluś zgadzam się z Beatką ja bym z pokoju też nie wyszła
trafiłas na jakiegoś babsztyla - aczkolwiek nie wyobrażam sobie u nas takiej sytuacji że nikt nic nie mówi co jest dziecku skoro jakieś tam podejrzenia mieli wczesniej.
jakoś nie moge skumać że nic się nie dowiedzieliście
A co do kursu to fajnie że się zapisałaś. a jak teraz mówisz co Norwesku czy tylko po Polsku?
Karinko ja mam przekładaną rączkę w wózku i to jest super sprawa! nie zamieniłabym go na żaden inny;-) I na pompowoanych kołach jest.
Ale fak faktem że jest cięzki bo to jest wózek wielofunkcyjny i nadaje się jedynie tak jak ja jak mieszkamy w domu a nie do tachania w bloku;-)
Dlatego na wyjazdy (jak gdzieś jade sama z młodym) to mamy zwykłą spacerówkę bo jest lekka;-)
Kuźde właśnie nie poszalałam z zakupami bo tamto to kupiłam w lumpie ;-)
chciałam jakąś bluzke jeszcze na teraz jak pojedziemy do rodzinki w niedziele i nie mam nic sensownego;-) może jeszcze znajde chwile to wyskocze po bluzke
Ojjj...chciało się swojego domku to teraz trzeba cały czas pasa zaciskać dosłownie na wszytsko
A torcik chciałabym taki: (ale u nas to chyba nierealne żeby mi ktoś taki zorbił).
Sama bym jakiś upiekła ale nie umiem nic na nim ładnego namalować
Chcę ten torcik co poniżej tylko zamiast pszczółki mai to Piotrusia Pana jak na tym drugim zdjęciu:-);-)
Karina weź na dłużej wypisz a w razie czego miesiac wcześniej informujesz że wracaszPożyczmy sobie wzajemnie spokojnej nocki
Elbra wow ja własnie do kozaków szukam takich 3/4 spodenek ale teraz wymiotło ze sklepów.Gratulacje udanych zakupów w lumpieja też czasami na jakiś rodzynek trafię
Anulka dzięki ja zauwazyłam ze masz nowe zdjatka Oskarka ale umknęło mi zeby napisaćSabinki nowego avatarka też widziałam;-)
Elbra super te torciki tak mi przykro ze te konowały nie zrobiły na naszym wizerunku tego konika pony:-(ale szczerze mówiac i tak dobrze ze przy tym moim sranku od paru dni udało mi sie wogle to wyprawić no i dobrze ze tak mało osób było bo bym nie dała rady
No chyba jakis filmik właczymy na dvd;-)bo jakos ostatnio mijamy sie z moim
Mam doła bo pokłuciłam się dziś z małzem o byle g**no:--(
miły prezen na naszą rocznice aż płakać mi się chce bo on od razu mi z rozwodem wyskoczył:---(
dzien dobry
u nas pada...
znowu nas zalalo... znowu zglosilam szkode... wrrrr, dzwonilam do zarzdcy, ma byc - moze on zalatwi cos z tymi ktorych w koncu wynajeli do remontu dachu...
Aluska, tak mi Cie szkoda.. sciskam mocio... a mezem nie martw sie, moj tez jest raptus i czasemcos tam palnie ale w serduchu pewnie mysli zupelnie inaczej...
Dzień dobry:-)
U nas dzisiaj wielkie sprzątanie, bo jak Seban wróci to już nic nie uda mi się zrobić Wyprałam już sofę, powynosiłam graty do piwnicy, zmyłam podłogi i zaraz atakuję łazienkę, także ja tylko na chwilkę.
wiecie co masakra ale mnie smaki nachodzą...!!!!! nasżło mnei najpierw na placka no i już robiłam listę zakupów...gdzie w tym momencie naszło mnie na fasolkę po bretońsku i zmieniłam listę zakupów!!!!!!! to chyba nienormalne co???????:-)
chyba tez musze o czyms takim pomyslec, bo maciek we wszystko teraz walino to dziś nocka z mężem;-)
Piotrek cymbałkami i bębenkiem zachwycony - nawet nie myślałam że będzie taki happy. bawił się cały czas nimi teraz i wzięłam go do kąpania to był jeden wielki bek na cały dom o to. Polecam naprawde cymbałkici i bębenek . Takie zwykłe za 11 zł
dzień doberek:-)