sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kathe elo:-) ucałuj Marysię:-) a jak ze wstawaniem Marysi teraz??bo nasz młody punkt 6 sie budzi:-) tak jak jeszcze 3 dni temu punkt 7:-) wrrrrr:-) ale na szczęscie lezy jeszcze ok. pół godzinki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kathhe chyba nie ma innej radyaluska u mnie tak samo, juz mnie to meczydo tego w nocy ciagle cyc, ehhhh. chyba najlepiej jak wyjedziemy na weekend to sie dzieci oduzaleznia:-)
Wisienka daj znać jak po wizycieDużo zdróweczka dla Davidkadzien dobry
witam sie z herbatka
pozniej popisze bo zaraz ide do lekarza aby sprawdzil Davidka plucka czy nie sa zainfekowane przez ten katar, oraz sprawdzic jego usta, bo chyba ma pleśniawke :--( biedaczek jeden
Hej
Wisienko ale jako moderator możesz ten sam wątek przekształcic na to co chcesz,w pierwszym poście zrób taką liste ;-)
Ale to tylko podpowiedz ;-)
Fajnie masz,ze meblujesz sobie salonik.Może jakieś zdjęcia mebelków na odpowiednim wątku?
Wisienka, ja uwielbiam przemeblowania itp...
jestem za nowym porzadnym watkiem o lekach
wisienka-tez jestem za nr. 1
jutro wybieram sie z malym do tego lekarza, zeby obejrzal te jajeczka tak jak radzilyscie-buziolki i dobrej nocy!!
Amandzia rozrabia jak tylko może a ostatnio przechodzi jakis "kryzys separacyjny " bo jak tylko zniknę jej z pola widzenia jest płaczi lament najchętniej to nie rozstawałaby sie ze mną na krok jak Przemek jest w domu to jest co innego zupełnie inne dziecko i sama się pobawi i z tatusiem a jak jesteśmy same masakra zmywam naczynia czy prasuję Amanda stoi i trzyma mnie za nogawki u spodni nie wiem jak ją tego oduczyć
Wisienko super że salonik sobie robisz:-) bajerka:-) mi jeszcze w moim brakuje do końca..dywaniku ładnego:-( i zasłon z dirankami:-( ale mam nadzieje że niedługo się coś uda zakupić:-) ja też za 1:-)
Wisienka daj znać jak po wizycieDużo zdróweczka dla Davidka
Wisienka, czekam na wiesci jak u doktora
Wisienka, napisz jak David kiedy wrócisz od lekarza:-)
Wisienko daj znac od lekarza