reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dobry wieczór:-)
ale dzisiaj u nas paskudna pogoda, cały dzień leje ,brrrr :baffled::no:,Oliwka ma dzisiaj senny dzień , wstała o 9 , o 12:30 -15 drzemka i o 18 znowu ją położyłam bo już na oczy nie widziała i jeszcze śpi :szok::szok::rofl2:, no i chyba idą 4 bo oprócz opuchniętych (strasznie ) dziąsełek znowu zaczeła gadać przez sen ( objaw zauważony przy poprzednich zębach):-p:baffled:no nie mówiąc o gryzieniu wszystkiego i to z taką zawziętością że ostatnio zauwazyłam że ma jedną jedynkę uchrupniętą nie wiem jak ona to zrobiła :szok::szok::baffled:

sabinko gratki dla Kapika, :-Dmy też mamy panele inawet skarpety z abs nie pomagają , Oliwka i tak się ślizga :sorry2:

anulko fajny pomysł:tak::-D, Oliwka ma jaskrawo zielony pokoik z dużymi kolorowymi kwiatkami na ścianach , bardzo je lubi i ciągle podchodzi żeby powąchać , planujemy jeszcze przykleić kilka motylków żeby było weselej:rofl2::-)

anineczko
co u lekarza jak Mati :sorry2:

Załączniki

• collage8.JPG
    collage8.JPG
    115,8 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
acha i mam pytanko :confused::confused::confused:
bo ktoś kiedyś założył taki wątek jak... "co w apteczce?:"
nikt tam teraz pewnie nie zaglada...
no i....
1. czy usuwamy ten wątek i założymy podobny z gotowa lista na 1 stronie co na katar biegunke itd aby nie pytac za kazdym razem beaty o to samo, czy kogo innego
2. czy moze ten watek co jest uzupelnimy???
bo wydaje mi sie ze bedzie przydatny...

co wy o tym myslicie?????/
jestem za 1:tak: przydadza sie takie informacje:tak:

anineczka mam nadzieje ze to jednak zeby a nie jakies chorubsko

Dobry wieczór:-)

Co za dzień.. na szczęście już się prawie skończył:-) Inga prawie non stop płakała albo krzyczała. Miała dwie drzemki w ciągu dnia po dwie godziny i teraz znowu śpi. Az się boję pomyśleć o której wstanie:baffled: Myślę, ze idzie jakiś ząbek, bo takiego ma maruda, że uszy więdną... już się środy nie mogę doczekać, bo tatuś wraca:-):-)

Anulka i jak po wizycie likwidatora? Swoją drogą to musicie zrobić ten dach, bo jak Was tak będzie zalewać, to w końcu wam grzyb na ściany wlezie:baffled:

Anineczka, co powiedział lekarz?

Beata, ładnie szybko ten czas zleciał... aż się wierzyć nie chce...

Sabinka, gratulacje dla Kapika :-)

Wisienka, ja też jestem za 1 :-)

Elbra, Sabinka
, tak dzisiaj pomyślałam, ze Wy kiedyś pisałyście, ze chłopcy takie leniuszki, obracać się nie chcą a to któryś nie chciał raczkować, a tutaj jako jedni z pierwszych zaczynają sami dreptać :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Hej
Młody ma lekką wirusówke jelitówke.Fakt,młody robił od wczoraj brzydkie kupy i cuchnące ale jakoś nie skojarzyłam faktów.Pani doktor posłuchała jelit przez stetoskop :szok::-D skojarzyła wszystko i zaleciła lek i dietke dodatkowo.
Hieh jak na wirusówke to lekko ją przechodzi :-D

Wisienko
ale jako moderator możesz ten sam wątek przekształcic na to co chcesz,w pierwszym poście zrób taką liste ;-)
Ale to tylko podpowiedz ;-)
Fajnie masz,ze meblujesz sobie salonik.Może jakieś zdjęcia mebelków na odpowiednim wątku?

Bira normalnie jakbym czytała o moim młodym.Tylko,że mój dziś spał raptem 30 minut w dzień :baffled::angry:
Na szczęście już od 18:30 śpi.Oby do rana :sorry2:
Dziunia ciekawy objaw ząbkowania :szok::-D:-D:-D

Beatko jak zakupki? Masz chwilke odsapnąc?
aniulko no i jak ? Był facet z ubezpieczalni?
Mateuszka wogóle nie interesują bajki :dry:
Raz na jakiś czas spojrzy jak są jakieś zwierzątka,ale jakoś nie lubuje się w Tv
mirka ja tutaj nie mam kojca ;-)
Elbra :-D:-D:-D:-D Pitruś mądy jest,a co on z kaczuszką jakąś śpi?;-):-D:-D

Dobry wieczor:tak:

Anineczko, fajna lekarka, ze tak ladnie zdiagnozowalam Mattiego - buziak dla niego:tak:

Dziunia, swietny kolorek pokoiku:tak::tak:

Beaciu, ja tez nie moge uwierzyc, ze to juz roczek zaraz bedzie:-D

Elbra, Oskar ma kaczuszke (taka w kuli FP) tylko do kapania, ale tez ja lubi:-D a z tym nocnikiem i schodami to normalnie suuuuuper!!!!:-D:-D:-D

Wisienka, ja uwielbiam przemeblowania itp... :rofl2::rofl2:
jestem za nowym porzadnym watkiem o lekach:tak:

Bira, co do likwidatora to byl popisal i maja nam uzupelnic to co dali miesiac temu - bo pytal czy usunelismy szkode, a ja na to ze jeszcze nie ...to nie licza szkody od nowa, bo to to samo:baffled: ewentualnie powiekszona poprzednia...
a co do dachu - to mieszkamy w bloku i wlasnie wspolnota wynajela firme i zakonczyla nad nami juz remont dachu - skutki widoczne:wściekła/y:

U nas dzis usmialam sie do lez... czekalam na tego faceta z ubezpieczalni - bylam na gorze i szykowalam dokumenty, mezus wybyl na moment do firmy, a Oskar na dole ogladal ulice sezamkowa - w sowim krzeselku... no i tak po 15 minutach schodze na dol, bo byla zastanawijaca cisza (tak jest albo smiech, albo juz marudzenie) a Oskar spi... normalnie chcialabym widziec jak wygladal przy zasypianiu przed tv:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry