halo! spicie?? ja wlasnie wrocilam z pracki i padam na pyszczek
sabinka-gratki dla kapika takie postepy chlopak robi ze hoho
musze ci powiedziec ze sobie wyobrazilam piotrusia jak tak sie wspina z tym nocnikiem i musialo to naprawde przezabawnie wygladac i tak sobie pomyslalam ile musial miec determinacji, zeby sie tak wspinac nie??
wisienka-tez jestem za nr. 1
jutro wybieram sie z malym do tego lekarza, zeby obejrzal te jajeczka tak jak radzilyscie-buziolki i dobrej nocy!!
sabinka-gratki dla kapika takie postepy chlopak robi ze hoho
A Piotrek wczoraj zrobił taki numer że: on wogóle uwielia swój nocnik z przyklejoną kaczuszką i wczoraj wyszedł mi z pokoju patrze a ten skubaniec wziął nocnik do reki i sobie poszedł na góre po schodach z tym nocnikiem. Myslałam że padne ze śmiechu jak to widziałam. A że wychodzi po schpodach na czworaka to szedł po jednym schodzie potem sie odwracał wyciągnął nocnik jeden schód potem znów sam poszedł znów obrót za nocnikiem i tak cały czas. ale miałam ubaw A szliśmy prawie do spania więc chyba chciał iść spać z kaczuszką
musze ci powiedziec ze sobie wyobrazilam piotrusia jak tak sie wspina z tym nocnikiem i musialo to naprawde przezabawnie wygladac i tak sobie pomyslalam ile musial miec determinacji, zeby sie tak wspinac nie??
sciany super no i jak maly uwielbia ulioce sezamkowa to pierwsza klasa:-)nawet mysle, czy nie zrobimy scian w ten sposob
wisienka-tez jestem za nr. 1
jutro wybieram sie z malym do tego lekarza, zeby obejrzal te jajeczka tak jak radzilyscie-buziolki i dobrej nocy!!