dziendoberek ja sie melduje!!!:-)
wczoraj od rana do wieczora w pracy no i dzisiaj na 12,00 do 22,00 wiec wpadlam sie przywitac no i poczytac co tam u was
anulka dzieki link sobie zapisalam i poczyyytal sobie wszystko dokladnie
kurcze lika wspolczuje nocek naprawde ja mialam to samo
a ty masz w sumie 3 dzieciaczkow na stanie:-(
a i daj przepis na muffinki i napisz z jakiej maki robisz bo tu mam ich tyle ze szok
no wlasnie u mnie z mackiem jest tak samo (normalnie identycznie jak z lilki hania) wiec anulka bedzie ok
a tak swoja droga to trafnie to lilka ujelas
no i wlasnie ja nie przestawilam i w sumie wczoraj godzine wczesniej do pracy jechalam ale moj M zajarzyl po 20 min no i do mnie zadzwonil, to sie do domku wrocilam
kurcze co sie dzialo???od czego sie tak zatrulas???
anulka-doczytalam, ze juz u oskarka lepiej z jedzonkiem no to dobrze
mamuski a ja mam mega problem z Mattim otoz od tygodnia ma takie duze czerwone plamy na jajeczkach no i na siusiaku myslalam, ze to odparzenie wiec smarowalam bepanthenem- nie pomoglo, potem penatenem no i tez nie no i od kilku dni poszla w ruch maka ziemniaczana no i tez nic, kurcze juz nie wiem co to moze byc:-no:
dobra spadam zajrze pozniej!!
wczoraj od rana do wieczora w pracy no i dzisiaj na 12,00 do 22,00 wiec wpadlam sie przywitac no i poczytac co tam u was
Asix, a co jak szalec to szalec - 18 tomow - co rok - tom
a tu stronka
FOTOJOKER | Najlepsze ceny na odbitki cyfrowe | Fotoksiążki i inne fotoprezenty
anulka dzieki link sobie zapisalam i poczyyytal sobie wszystko dokladnie
helo
ja mam taka noc za soba,ze jeszcze pare takich i zpaomne jak sie nazywam
Gabriel cala noc wył!! albo zaczynaja sie u nas akcje pt.KOLKA albo zaszkodzily mu moje 2 jogurty
w kazdym razie,spalam moze 1,5 h
rano jak wstalam,to az mi sie w glowie krecilo,wiec poszlam pod prysznic,zrobilam sobie w pol litrowym kubku kawy i postawilo mnie to na nogi
zrobilam pyszny obiadek,a przed chwila upieklam mufinki :-)
ale nam smakuja
to moj debiut mufinkowy
kurcze lika wspolczuje nocek naprawde ja mialam to samo
a ty masz w sumie 3 dzieciaczkow na stanie:-(
a i daj przepis na muffinki i napisz z jakiej maki robisz bo tu mam ich tyle ze szok
Anulka my nei mamy takiego problemu
Hania to nasz maly odkurzacz
ona gdzie jedzenie zobaczy lub okruszki po jedzeniu to od razu tam leci
jak ktos niesie jedzenie itd. normalnie spida dostaje i leci jakby nie wiem co
smieszna:-)
ale nie przejmuj sie,dzieci maja takie etapy,ze raz jedza raz nie
ja z Mila przerabiam od paru meisiecy etap nie jedzenia
no wlasnie u mnie z mackiem jest tak samo (normalnie identycznie jak z lilki hania) wiec anulka bedzie ok
a tak swoja droga to trafnie to lilka ujelas
Lilka pisze:PAMIETAJCIE ZE DZIS PRZESTAWIAMY ZEGARKI O GODZINE DO TYLU :-)
DOBRANOC
no i wlasnie ja nie przestawilam i w sumie wczoraj godzine wczesniej do pracy jechalam ale moj M zajarzyl po 20 min no i do mnie zadzwonil, to sie do domku wrocilam
Dzień dobry:-)
Nie poczytam dziewczyny teraz co u Was bo jestem po imprezie i po takim zatruciu że prawie odjazd miałam.cały piątek to był dzień urwany z życiorysu nawet mój chciał pogotowie wzywać.Imprezki miało nie być ale mama pomogła a ja od 11 w sobotę miałam normalnie cudowne uzdrowienie:-)
Wszystko było super potem opiszę i powklejam co nieco:-)
kurcze co sie dzialo???od czego sie tak zatrulas???
anulka-doczytalam, ze juz u oskarka lepiej z jedzonkiem no to dobrze
mamuski a ja mam mega problem z Mattim otoz od tygodnia ma takie duze czerwone plamy na jajeczkach no i na siusiaku myslalam, ze to odparzenie wiec smarowalam bepanthenem- nie pomoglo, potem penatenem no i tez nie no i od kilku dni poszla w ruch maka ziemniaczana no i tez nic, kurcze juz nie wiem co to moze byc:-no:
dobra spadam zajrze pozniej!!