reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dziendoberek ja sie melduje!!!:-)
wczoraj od rana do wieczora w pracy no i dzisiaj na 12,00 do 22,00 wiec wpadlam sie przywitac no i poczytac co tam u was

Asix, a co jak szalec to szalec - 18 tomow - co rok - tom:-D:-D:-D
a tu stronka
FOTOJOKER | Najlepsze ceny na odbitki cyfrowe | Fotoksiążki i inne fotoprezenty

anulka dzieki link sobie zapisalam i poczyyytal sobie wszystko dokladnie:tak:

helo

ja mam taka noc za soba,ze jeszcze pare takich i zpaomne jak sie nazywam :baffled:
Gabriel cala noc wył!! albo zaczynaja sie u nas akcje pt.KOLKA :crazy: albo zaszkodzily mu moje 2 jogurty :sorry2:
w kazdym razie,spalam moze 1,5 h

rano jak wstalam,to az mi sie w glowie krecilo,wiec poszlam pod prysznic,zrobilam sobie w pol litrowym kubku kawy i postawilo mnie to na nogi

zrobilam pyszny obiadek,a przed chwila upieklam mufinki :-)
ale nam smakuja
to moj debiut mufinkowy:happy2:

kurcze lika wspolczuje nocek naprawde ja mialam to samo
a ty masz w sumie 3 dzieciaczkow na stanie:-(

a i daj przepis na muffinki i napisz z jakiej maki robisz bo tu mam ich tyle ze szok:dry:

Anulka my nei mamy takiego problemu
Hania to nasz maly odkurzacz
ona gdzie jedzenie zobaczy lub okruszki po jedzeniu to od razu tam leci :-p
jak ktos niesie jedzenie itd. normalnie spida dostaje i leci jakby nie wiem co
smieszna:-)

ale nie przejmuj sie,dzieci maja takie etapy,ze raz jedza raz nie
ja z Mila przerabiam od paru meisiecy etap nie jedzenia:baffled:

no wlasnie u mnie z mackiem jest tak samo (normalnie identycznie jak z lilki hania) wiec anulka bedzie ok
a tak swoja droga to trafnie to lilka ujelas:-D:-D:-D:-D:-D

Lilka pisze:
PAMIETAJCIE ZE DZIS PRZESTAWIAMY ZEGARKI O GODZINE DO TYLU :-)
DOBRANOC

no i wlasnie ja nie przestawilam i w sumie wczoraj godzine wczesniej do pracy jechalam ale moj M zajarzyl po 20 min no i do mnie zadzwonil, to sie do domku wrocilam:-p

Dzień dobry:-)

Nie poczytam dziewczyny teraz co u Was bo jestem po imprezie i po takim zatruciu że prawie odjazd miałam.cały piątek to był dzień urwany z życiorysu nawet mój chciał pogotowie wzywać.Imprezki miało nie być ale mama pomogła a ja od 11 w sobotę miałam normalnie cudowne uzdrowienie:tak::-)
Wszystko było super potem opiszę i powklejam co nieco:-)

kurcze co sie dzialo???od czego sie tak zatrulas???

anulka-doczytalam, ze juz u oskarka lepiej z jedzonkiem no to dobrze

mamuski a ja mam mega problem z Mattim otoz od tygodnia ma takie duze czerwone plamy na jajeczkach no i na siusiaku myslalam, ze to odparzenie wiec smarowalam bepanthenem- nie pomoglo, potem penatenem no i tez nie no i od kilku dni poszla w ruch maka ziemniaczana no i tez nic, kurcze juz nie wiem co to moze byc:-:)no:
dobra spadam zajrze pozniej!!

reklama
dzien dobry:tak:

Sabinko, u nas tez parkiet i panele, ale jak bede urzadadza juz tak naprawde pokoj Oskara to na panele poloze chyba fajan miekka wykladzine :tak:
gratki dla Kapika:tak: a jak z raczkowaniem? bo wiem, ze nie bardzo przypadlo Kapikowi, u nas Oskar od urlopu tak polubil raczkowanie ze smiga jak perszing:-D:-D

Elbra, Sabinka, fajne te skarbonki... mmmm, u nas nie mamy takowej - ale raczej malo chetnych byloy do jej zasilania... chyba ze ja i maz:-D:-D

Asix, to dzis 10 godzin w pracy:szok: ojoj, trzymaj sie:rofl2:

U nas o 11tej ma byc facet z ubezpieczalni - obejrzec miejsca po zalaniu - kurcze jakby byl wtedy gdy to sie stalo to bylo widac jak mocno zalalo, a ja wyschlo to tylko farba odstaje - a tak naprawde przeciez welna mineralna, regips wszystko jest zalane:angry::baffled:
a no i dostalam okres... czuje sie fatalnie:sorry2::sorry2:

dzień doberek :-):-)

poczytałam inne nasze wątki, posprzątałam (chyba z 4 usunełam :szok:) a teraz postaram sie nadrobić co mnie omineło w weekend póki synek śpi.

acha i mam pytanko :confused::confused::confused:
bo ktoś kiedyś założył taki wątek jak... "co w apteczce?:"
nikt tam teraz pewnie nie zaglada...
no i....
1. czy usuwamy ten wątek i założymy podobny z gotowa lista na 1 stronie co na katar biegunke itd aby nie pytac za kazdym razem beaty o to samo, czy kogo innego
2. czy moze ten watek co jest uzupelnimy???
bo wydaje mi sie ze bedzie przydatny...

co wy o tym myslicie?????/

kathe gratuluje Pani MGR :-):-)

Dziewczyny co kupujecie na roczek??? bo ja juz nie wiem... chce zrobic ta fotoksiazke, ale to po roczku, coby bylo zdjecie z urodzin:-p no ale chce jakis fajny prezent, coby Oskarowi sprawic frajde... no i nie wiem...
myslalam o takim skoczku - zebrze, FP - ma chyba taka Dorianek,
potem wpadl mi w oko jezdzik, a teraz mysle o autku z LITTLE TIKES - takim wiekszym, co dziecko odpycha sie nozkami...

anulka ja juz dzis na innym watku napisalam co kupujemy i co dostanie od innych,
autko fajne ale jak masz duuuzo miesca w domu lub ogrodzie

wisienka-zapomnialam napisac-lece zobaczyc fotki :)
jak zdaze bo juz maly na mnie wiesi no i dzisiaj wszyscy w domu jestesmy takze lipa z kompem hehehe!!
buziolki!!

asix spoko, ja tez teraz zalatana ciagle jestem ;-):-):-)
buzka

dzien dobry
tak z ciekawosci ile z was ma kojce dla dzici jak dzis zdemontowalam moj bo maly i tak tam prawie nigdy nie byl a jak cos to zawsze moge go wrzucic do lozeczka i wiem ze wszystko bedzie ok

mirka ja mam tu w angli łózeczko turystyczne co słuzy a raczej służyło jak kojec bo teraz mały w nim niechce przebywać, wszedzie by wchodzil i sie wspinal, a najlepiej chodził za raczki
takze tez bedziemy demontowac bo stoi kolo kominka wiec jak zaczniemy palic to sila rzeczy nie moze tam stac

a pozatym teraz jak juz wyjade do pl z powrotem to Danny bedzie robil przemeblowanko w salonie :-):-):-)

wczoraj zamowiłam nowy karnisz, zasłony, kanape i 1 fotel taki z glosnikami wmontowanymi (ten fotel to juz w ramach prezentu na gwiazdke )

Dzień dobry:-)

Specjalnie dzisiaj mam dzień luźniejszy i chciałam sobie na kompie posiedzieć a tu dupka bo ciągle ktoś przyłazi:wściekła/y:.Teraz dopiero usiadłam ale za 15 min mąż z Michałem przyjedzie i znowu sajgon:angry:.
Anineczko i co z choroba rozwinieta?
Kathe gratulacje obrony:tak:
Elbra ja tez do ciasta jeszcze jedzonko zrobiłam i było ok mielismy tylko 8 osób:tak:
Asix jelitówkę miałam potworną a z tymi plamkami na jajeczkach poszłabym do lekarza:tak:
Karinko no proszę niezły kaskader z Szymka
Sabinko wielki całus dla biegajacego zięcia;-)Zdjęcia wkleję tzn chciałam dzisiaj wkleić ale tak mi się ułozył dzień.Musiał je obrobić bo oczy były czerwone to wczoraj zrobiłam no i jeszcze z kamery nie mamy ale może dzisiaj:tak:
Bira Anineczko szykujcie się do imprezki:tak::-)

My jutro tylko w czwórke bedziemy juz tak naprawdę obchodzić urodziny Olki jak sobie tak pomyśle to nie wierze ze to już roczek
Jak komus nie odpisałam to sorki bo na 15,30 z siostrą po zakupy jestem umówiona

reklama
dzien dobry
anineczka , lilka duzo przespanych nocek
spadam bo maly sie obudzil jutro jade z nim do lekarza na badanie standartowe oczek i moze szczepienie pnemo..... no i musze pogadac z lekarka zeby w miare zakonczyc szczepienia przed wyjazdem zeby pozniej miec troche luzu zanim znajde lekarza

Do góry