reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzieki dziewczynki za gratulacje mgr:tak:

dobra, mykam na dol, jakas kolacyjke zrobic, kapanko... itp...

Dziewczyny czy Wasze maluchy tez takie niejadki teraz??? Oskar je jak ptaszek:-:)-(

Marysia ladnie je. Cigle chce czegos sprobowac od nas.nie mozna przy niej nic spokojnie zjesc bo juz leci i pokazuje ze tez chce, nawet jak pijemy kawe:sorry2:gryzie ladnie, narazie jest spoko, ale widze ze szybko sie nudzi wiec musze jej ciagle cos wymyslac:dry: Moze Oskarek tez sie szybko nudzi i musi miec nowe smaki?no nie wiem co poradzic, albo moze zabkuje i tez nie ma ochoty, przejdzie mu na pewno:tak:

reklama
Anulka hihiii widzisz,bo ja zawsze jak siadam na BB to kawe sobie robie i pewnie wyglada,ze duzo jej pije,ale prawda jest taka ze ja kawoszem nie jestem :no: malo jej pije,taka rozpuszczalna lurke sobie robie
ale fakt,wczoraj na wieczor sobie zrobilam taka lurke,dosc pozno,wiec moze faktycznie malego tez pobudzilo...hmmm

Gabis odsypia zarwana nocke....caly dzien
dzisiaj od rana tylko budzi sie na mleczko i spi dalej
ten to ma dobrze:-)
jak ja bym chetnie pospala caly dzien,albo chociaz polezala w lozku,i nawet sie ponudzila :-D

Anulka ja dzisiaj kolo 5 nad ranem mialam kryzys nerwowy,poprostu musialam wyjsc z sypialni,bo moj nerw siegnal maxa,wiec doskonale cie rozumiem,bo jednak Oskar jest juz duzy i nie powinien wam tak dokazywac,ale jak widac rozne sa dzieci
sily ci zycze:blink:

Bira,z tymi mufinkami to spontan
o dziwo mialam sily na nie i jak sie okazalo to mega szybki przepis na cos slodkiego na raz dwa :-)
ale ja juz tak mam,ze jak jednego dnia mam powera to frugiego...chodze wstecz

PAMIETAJCIE ZE DZIS PRZESTAWIAMY ZEGARKI O GODZINE DO TYLU :-)
DOBRANOC

Dzień dobry:-)

Nie poczytam dziewczyny teraz co u Was bo jestem po imprezie i po takim zatruciu że prawie odjazd miałam.cały piątek to był dzień urwany z życiorysu nawet mój chciał pogotowie wzywać.Imprezki miało nie być ale mama pomogła a ja od 11 w sobotę miałam normalnie cudowne uzdrowienie:tak::-)
Wszystko było super potem opiszę i powklejam co nieco:-)

Bryyy wieczorowo:-p

Tak Liluś przestawiamy zegarki a więc śpimy godzinę dłużej:-D:-D

A Piter ma swoją skarbonkę i zbiera do niej na mebelki i ogólnie wyposażenie jego pokoiku w domciu (trochę to daleko ale prawie może uzbiera). Wysyłam go czasem na żarty z ta skarbonką do dziadków żeby coś rzucili a on wtedy lata ze skarbonka koło nich i nią trzepie i wygląda to jakby kazywał sobie tam wrzucać kasiurkę;-)
więc mebelki też kiedyś będą ale raczej napewno już takie nie całkowicie "dziecinne". aczkolwiek marzy mi się prawdziwy dziecięcy pokój :-p coś się wymyśli. :blink:

hehe dobre z ta skarbonka, wyobrazilam sobie jak smiesznie Piotrus musi wygladac latajac z nia do wszystkich:-)

co do przestawiania czasu to po raz pierwszy nie ciesze sie ze cofamy czas:dry:mala zawsze budzila sie o 7mej a teraz o 6tej no i co mi z tego przesowania czasu jak i tak musze wstac:-:)sorry2:

dzien dobry
tak z ciekawosci ile z was ma kojce dla dzici jak dzis zdemontowalam moj bo maly i tak tam prawie nigdy nie byl a jak cos to zawsze moge go wrzucic do lozeczka i wiem ze wszystko bedzie ok

Witam , u nas dzisiaj słonecznie ale zimno jak na sybirze :baffled:, co do pogryzień małej to zastosowałam kuracje fenistil krople+ wapno + dapis żel i po dwóch dniach prawie nie było śladu ufff:tak::-D:-D:-D

beatko współczuje jelitówki:baffled::sorry2:

bira ja małą ubieram w groby welurowy pajacyk i przykrywam cienkim kocykiem, co do kremu to smaruje ją" nivea na każdą pogode":tak:

elbra gratki dla piotrusia super:-D:-D:-D

kathe
gratuluje mgr:-):-D

co do roczku to nie szykuje dla małej nic osobno do jedzenia;-) , wciąga wszystko tak że skubnie coś ode mnie:-), będzie torcik , ja upiekę 2 placki ,siora też dwa i zrobi garmażerke , mama zrobi mi bigosik , ja jeszcze galarciki , 2 sałatki i udka pieczone no i to chyba tyle;-):rofl2: , oczywiście mnóstwo balonów itp.:-D:-D:-D;-):rofl2:

reklama
Bira, ELbra dzieki za odpowiedzi co do mebelkow:-)

ja chyba Bira mysle jak Ty - mebeleki niech mu posluza te 5-6 lat, potem mozna wymienic, wiec patrzac ze kupie 2 komody i szafe, stolik + 2 krzeslka + lozko to wydam w IKEI max. 2000zł, a bedzie kolorowo... ale to na wiosne:-p

Oskar dzis zjadl kaszke, obiadek i danonka... wiec lepiej:-p

Elbra, super Piotrus nauczyl sie walczyc o swoje - smialam sie normalnie:-D:-D

Kathe, my tez wstalismy o 6tej... wrrr:baffled:

Mirka, my mamy jeszcze kojec... ale uzywamy sporadycznie. Oskar jak widzi, ze chce sie go tam wlozyc to tak mocno obejmuje nas, sciska, ze az glupio nam go wkladac...:-D:sorry2:

Do góry