reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kathe Gratulacje Pani magister :-)
Ja wyśle Mateuszka jak tylko wrócimy do taty.
Antek poszedł do przedszkola jak miał 1,5 roku i było bardzo fajnie.Ja może znajde sobie jakąś pracke do południa.Fajnie by było.Ale to jeszcze z kilka miesięcy.

Aniulko hmmm zabawka ok,ale mi się wydaje,że jak dziecko ma 1,5 roku :dry:
No jakoś ciężko mi sobie wyobrazic Mateuszka odpychajacego się nogami :sorry2:

Matt dziś udoskonalał swój chód,robi juz po 6-8 kroczków :-D
No i lubi się bawic turlając piłeczke i wkładając ją do okrągłego otworu :tak:

Elbra Gratki dla chodziaża.Super ;-):-)

Młody śpi od 18:45.Ale już miał jedną pobudke.Oj tydzień był spokojny i znowu sie zaczyna.
A ja dziś wmiękam.Dostałam @ i czuje się jakby walec po mnie przejechał :baffled:

reklama
Indzi padła po 19 a mnie tak plecy bolą jakbym pole przeorała... Zrobiłam juz trochę zakupów na roczek, takich co mi się nie popsują i od poniedziałku zaczynam na powaznie okupywać sklepy;-)

Anulka, też myślę, ze to dobra cena tych fotek. Już się ich doczekać nie mogę;-) Co do prezentów to my już mamy kupioną tą wyrzutnie piłek. Moja mama kupił stolik a teście lego Dupplo. Moja przyjaciółka kupiła jej szlafrok:-) Inni nawet nie wiem. Na tą zebrę, którą ma Dorian też się czaję... może na gwiazdkę;-)

Mirka, widzę, ze leń Cię złapał:-)

Kathe, gratuluję magistra:-) Ja na razie Ingi nigdzie nie wysyłam. Jedziemy do taty, wiec będę z nią w domu.

Anineczka... nie zazdroszcze@ Matt znowu zaczyna ząbkować?

anulka ........ja jeszcze nie wiem co zrobie na roczek tzn tort i pare balonow na pewno ale i tak bedziemy tylko my z mezem i moja tesciowa wiec i moze zrobie kolacje ale nic specialnego
co do prezentu to chce malemu kupic klocki drewniane i jakas smieszna zabawka do kapieli .... widzialam tak dzieciecy prysznic ktory dziecko moze samo uruchamiac .... i to tyle

dzien dobry!!!
poczytalam was troszke:tak: no i popisze troche;-)

anulka tak na wstepie dopoki pamietam to usmialam sie z tych twoich 18 tomow na osiemnastke:-D:-D:-D:-D
a co do ubioru maluszkow to ja ubieram w body z krotkim rekawem i na to pizamka (stopki mamy gole) ai spimy pod kolderka no ale u nas w domku jest troche chlodno, zreszta ubieram malego podobnie do siebie no i jak ja spie w pizamie to on tez:-D:-D:-D

a wlasnie co do fotek to mialam sie ciebie zapytac gdzies ty to znalazla ten foto jacker i jakbys mogla wkleic jakas stronke to byloby super;-)

ja usunęłam bo w sumie nic na tej NK już nie robiłam. Fotek już nie wklejałam odkąd pewna laska (znajoma) wzięła skopiowała sobie zdjęcie Piotrka i wystawiała na swoim profilu i skasowałam konto.:baffled:
Widziałam kiedyś u ciebie chyba wklejony opis do czego służy NK i się z tym zgadzam - dobre to było.
A ludzie chyba kasują dlatego profile bo szał NK już minął:-p

co do NK zrobilam to samo!! no i masz racje chyba szal poprostu minal, a mnie osobiscie to juz poprostu nie kreci:-p:zawstydzona/y::tak:
gratki dla Piotrusia za chodzenie!!
no mam nadzieje, ze Matti tez ie odwazy w koncu na pierwsze samodzielne kroczki:sorry2:

kathe-gratulacje pani magister!! buziolki dla Marysi!!

Dziewczyny co kupujecie na roczek??? bo ja juz nie wiem... chce zrobic ta fotoksiazke, ale to po roczku, coby bylo zdjecie z urodzin:-p no ale chce jakis fajny prezent, coby Oskarowi sprawic frajde... no i nie wiem...
myslalam o takim skoczku - zebrze, FP - ma chyba taka Dorianek,
potem wpadl mi w oko jezdzik, a teraz mysle o autku z LITTLE TIKES - takim wiekszym, co dziecko odpycha sie nozkami...

powiem szczerze ze nie mam pojecia co do prezentu na roczek no a Matii ma podobny samochod tylko bez dachu no i odpycha sie w nim tyle ze do tylu:-D
do przodu jakos nie moze zacyknac:-p

anineczka-Matt widze tez postepy nezle robi - u nas zaczelo sie dopiero chodzenie przy scianie:-)

znajde sobie jakąś pracke do południa.Fajnie by było.Ale to jeszcze z kilka miesięcy.

kurcze dziewczyny nie mam weny co na ten roczek przygotowac a i chcialam ponowic pytanko, czy przygotujecie cos specjalnie dla dzieciaczkow np. oddzielne ciasto cz jakis deserek???

wisienka-zapomnialam napisac-lece zobaczyc fotki :)
jak zdaze bo juz maly na mnie wiesi no i dzisiaj wszyscy w domu jestesmy takze lipa z kompem hehehe!!
buziolki!!

Dzień dobry :-)

Ja tylko tak na chwilkę. Dzisiaj mam urlop od Ingi do 18:-):-) Także sprzątam, trochę się obijam:-) i byłam sobie sama na zakupach:-):-):-):-) Bez stęków, jęków i marudzenia:-):-):-) Bosko:-)

reklama
Do góry