reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hello dziewczynki:-)
Ja chyba musiałam się komuś narazić bo od dzisiaj mam taka jelitówę ze ze 100 razy na kibelku siedziałam aż mam deskę odciśnięta od pośladków:-p.Ale teraz jest już ciut lepiej mąz ryżyk mi ugotował:tak:i herbatkę mietową:tak:
Do jutra muszę być zdrowa bo mam opóźnienie w gotowaniu.Jutro jeszcze jadę do nowej apteki z właścicielem i może juz umowę podpiszę:dry:
hejka :-), u nas dzisiaj straaszna pogoda:-( , leje cały dzień, i humor mam z*****y:crazy::crazy::crazy: bo małą znowu jakiś s******l pogryzł :wściekła/y:(sorki za słownictwo , ale ma 14 ugryzień na główce:sorry2::zawstydzona/y::szok:) wygląda jak muchomorek , bo ma uczulenie na jad komara i wszystko jej sie rozlewa:wściekła/y::angry: , na szczęście się nie drapie:sorry2: , jutro zadzwonie do naszej lekarki bo podobno jest coś ale na recepte na takie przypadki, podaję jej wapno , fenistil , smaruje maściami ale to nic nie daje :no::sorry2::-(

beatko - współczuje szykowania:sorry2::baffled: , my wyprawiamy 16 tak jak przypada już mam wszystko zaplanowane i rozplanowane:-) impreza na 26 osób + oliwka+ 10 miesięczny bąbel ufff:baffled::-p:-D

beatko lilko - najgorsze że mąż miał racje bo nawet ja nie zauważam dużej zmiany wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:
Dziunia biedna Oliwka to musicie uważać w sezonie komarowym:tak:

beatko ......no to udanego gotowania , mozna wiedziec co specialnego bedzie do jedzenia ?ß
dziunia ........biedna oliwka ,
sabina ......................u nas caly dzien byla mgla , normalnie jak z jakiego horroru tylko jakis straszydel brakowalo
lius............ z niki bylo tak ponad miesiac spal z nami z tym ze ja tez panikowalam ze mu cos zrobie wiec maly spal od zewnetrzej strony tylko ze po 1. my mamy duze lozko 2x2m a po drugie pal w czyms takim

4a62c5fdeb4d63b69bb95137ad4cf13d.jpg
(bez tego w srodku)

i byl przykryty od dzielnie tzn nie nasza koldra
Mirka ekstra to do spania bardzo pomysłowe
Jeżwli chodzi o imprezę to bede miała barszczyk, rosół z makaronem, może mama zrobi zupę gulaszową,3 sałatki, udka pieczone, skrzydełka zawijane z boczkiem i sliweczką,bakłażany faszerowane, torcik i to chyba wszystko:dry:

Beata normalnie się uśmiałam :-D:-D:-D:szok::-D
Toś przyparła męża do muru...a raczej do drabiny :rofl2::rofl2:
Nie miał biedaczek gdzie uciekac? :sorry2::rofl2:
Ale tak tak,trzeba twardym byc nie miętkim jak to mówił Wałęsa ;-)
Anineczko to był jedyny sposób żeby tak niezobowiązująco pogadać i okazał sie trafny:-p

Inga niestety też wie... Ostatnio wymalowała Birze cały pysk błyszczykiem. Niestety ten błyszczyk ciężko schodzi kilka dni była wymalowana jak laleczka:baffled: Później błyszczyk został zjedzony... zresztą nie pierwszy:baffled:
No proszę psiana też chciała być atrakcyjna:-D
A swoją droga dobrze ze Inga już na prostą wychodzi ze spaniem:tak:

Beata, co robisz na roczek? Ja nie mam pomysłu co ugotować. Dałam teściowej jakąś sałatkę do zrobienia i coś na ciepło i mojej mamie roladę i coś tam. Jeszcze karpie mają być zamówiłam krokiety na wagę, i ie wiem co jeszcze...

Anineczka, mąż przyjeżdża na roczek?
Bira napisałam Mirce wyzej co planuję zobaczymy co wyjdzie bo jak dalej mnie bedzie trzymało albo jak Olkę złapie to nie wyprawiam:no:

Oczywiście, że Birra:-) Wyglądała jak taka Ku..a barowa.
:-D:-D:-D
Witam, wieczorowo:zawstydzona/y:

wlasnie pozarlam sie z moim... ach... normalnie bedzie rozwod!!! :wściekła/y: ach, czasem mam go dosc!!!!! niby poszlo o pierdolke, a caloksztalt sie wylal... i mam tego dosc... wrrrrr!!!!
Anulka chyba tym facetom coś odbija ale pewnie szybko się pogodzicie:tak:

dzień doobry...
kolejna nocka do du....
juz czuje górną 2!ale u nas od czucie do wyjścia troche trwa...a ja już padam wrrrrrr co za mały potworek:-)
u nas okropnie się zrobiło...a wczoraj takj gorąco..buuuuuuu
dziś chyba odpalimy autko i pojedziemy przynajmniej po sklepach połazić bo w domu zwariujemy...:-(
Anulko o matko zalało ! przerąbane...;/ a ja dzisiaj z męzusiem? godziliście sie w nocy;-)?;-)
Asix wymyślasz z tym odstawaniem:-)
Anineczko zrobicie dla tatusia specjalnie 2 torcika;-)
Beatko ale się uśmialam z monologu i drabinki hehe:-) i jak zrozumiał??????;-)
Dziunia ojejku biedna Oliwka:-( ucałuj maleńką:-)
Mirka ale miałaś wypasione coś dla Nikiego do spania:-) superr:-) a dziś u nas pochmurno masakrycznie..jak kapik wstał o 7 to się zatsnawialiśmy która to w nocy i czemu on nie śpi...
Anineczko u nas niestety też okres wychodzenia 2..wrrrrrrr masakra...
Bira super ze lepsze nocki.....a z błyszczykiem masakra:-) hehehe
Elbra czekamy czekamy na foteczki;-) jejku ale CI zazdroszczę swojego domku...a mały na rowerku musi bosko wyglądac;-)
Karinko nie nie narazie poczekam do lutego;-) my w maju chcemy na jakieś wczasy jechać;-) więc nie moge być bardzo grubaśna;-) hehe
Liluś i jak owieczka? uruchomiona? a tak wogóle to wrzuć fotki małego co???/prosze!:-) takie cudne sa takie maluszki:-) a co do późno jesiennego to jakoś tak mnie naszło coby było 2 lata róznicy;-) chyba że durex zzawiedzie jak u Biry;-) hehe i bedzie wcześniej;-)

teraz co do wizytacji...było ok b przyszła z koleżanką a ja tą jej koleżanke bardzo lubie;-) cały czas se gadałyśmy a ona zzajmowała sie Kapikiem;-) a co... wypiłyśmypo 2 drineczki, poszłyśmy na balkonik na dymka;-) oczywiscie dostałam od niej lekką zrypkę ze palę bo mnie nigdy nie widziała jeszcze z fajką ale co tam;-) ta koleżanka ją grzecznie wyprosiła z balkonu i powiedziała ż enam przekszadza;-) hehe także luzik;-)

to tyle buziak
Sabinko to wizytacja ok czyli koleżanka teściowej lepsza od niej samej:-Di tak się zdaża.Jak moja teściowa by zobaczyła ze zapaliłam(sama pali)to 3 wojne by chyba rozpętała oczywiście plotek:-D

dziewczyny tak wpadlam na pomysl - kilka dni temu- by na roczek zrobic fotoksiazke, taka w fotojockerze - pieknie oprawiona i zawierajaca fotki od narodzin do tortu urodzinowego z jedna swieczka... co myslicie?
Fajny pomysł Anulka:tak:
Wisienko i widzisz parę godzinek i w domciu:tak:
Lilka a jak tam pecherz gabrysia co stwierdzono?

idę pod prysznic i na zagubionych mąż mnie rozpieszcza teraz jak "chora"jestem:-p

reklama
Dobry wieczór:-):-)

U nas całkiem znośny dzień:-):-) Zaliczyłyśmy spacerk, jak tylko się rozpogodziło, oczywiście wybrałam złą drogę i wlazłam prawie na cyrk... Na szczęście kobitka jakaś mnie zawróciła, bo przy ulicy samej stały klatki z lwami... nie chce myśleć, jak bym fruwała jakby moje laski te lwy zobaczyły. Później jak już wycofałam widziałam słonia i wielbłąda spacerujące przy górce, więc chyba opaczność nade mną czuwała, bo rady bym sobie z tymi psami moimi nie dała. Mam nadzieję, ze jutro ten cyrk się już zawinie. A swoją drogą trochę to dziwne, zeby latki z lwami stawiać przy ulicy to jeszcze otwierać je... wystarczy chwila, żeby jakiś dzieciak podszedł i łapę przez kraty przełożył... Masakra... Później byłyśmy u kuzynki. Inga bawiła się z dziećmi:-) Nie spodziewałam się tego, ponieważ ona ma znikomy kontakt z innymi dziećmi, poza tym myślałam, że jest za mała, żeby tak się bawić. Super, bo będą też u niej na roczku:-):-) A przed chwilką dzwoniła moja przyjaciółka, kupiła Indze super kieckę na roczek i na tą naszą sesję zdjęciową:-):-)

Sabinka, czyli wizyta udana. Ząbkowania Kapikowego bardzo współczuję. U nas na szczęście na razie spokój.

Anulka, super pomysł z fotoksiążką. Ja eraz czekam na zdjęcia, bo wysłałam do wywołania... jedynie 500:baffled: Ciekawe kiedy ja to poukładam:baffled:

Beata, współczuję choróbska... tym bardziej, ze przed Tobą impreza.

Wisienka, super, że już jesteście razem:-) A ślady po ukąszeniach jeszcze mam... na szczęście wyglądają już teraz jak ukąszenia komara...

Lilka, gratuluję takiego dzielnego faceta:-):-) Ostatnio jak ubierałam Ingę zastanawiałam się jak Ty sobie radzisz... Podziwiam i chylę czoła:-)

Dziewczyny, czy Wy zakładacie swoim maluchom do spania pod piżamkę czy pajaca bodziaki? Ja nie zakładam, ale nie wiem czy dobrze.. I jeszcze jakiś kremów używacie na dwór?

Bira,ja Hani pod pizamke zawsze zakladam body
czasami spi w body z dlugim rekawkiem plus luzne spodenki

a co do kremow,to nie uzywam,ale w najblizszym czasie zaczne bo u nas jednak jest mrozniejszy klimat

Beatko co do pecherza to we wtorek jedziemy do szpitala na badania :tak: wiec dopiero we wtorek bede wiedziec czy wszystko jest dobrze,ale mam przeczucia ze tak...pfu pfu

a menu na urodzinki super

ok elce na film ten na tvn :-)

Jesli chodzi o spanko, to Oskar spi w body z krotkim rekawkiem i jest pod koldra... no i zawsze ma mokra glowke... ufff, Wasze maluchom tez tak poci sie glowka???

Beatko, korzystaj jak maz dba:-p no i zdrowka zycze:tak::tak:
menu super! mniam:-)

Bira, ale fajnie tak na drodze sobie spotkac lwa:-D:-D Ingunia bedzie pewnie wystrojona na maxa - jak juz szykuje sie kreacja;-);-)

Lilus, co ogladalas na tvn? Bo ja wlasnie przyszlam na gore, po filmie - jak stracic chlopka w 10 dni - ale suuuper byl:tak::tak:

Elbra, gratki dla Piotrusia, super!!! Oskar poki co sam stoi, no moze 1 kroczek czy dwa zrobi:-D a co do chlopow... hmmm, ach... tak to juz jest z anmi i nimi... kochamy sie i klocimy... ja tego trutnia mojego kocham calym serduchem, ale jak mnie podkurzy to bym go wyrzucila z domu:-p:rofl2:
no i czekam na fotki nowej fryzurki:tak:

A, co do NK, to nie ogladalam UWAGI, ale cos jest, bo faktycznie mniej znajomych mam:blink: Elbra, ja bym sie wkurzyla, jakby moje zdjecie ktos sobie wrzucil na swoj profil:wściekła/y:

Bira, zapomnialam - co do zdjec... to ja z samego urlopu mialam ponad 800... + rtakie ciagle cykane od pocz. sierpnia (wtedy robilam odbitki) no i mocno sie nameczylam w przebbieraniu w nich - mam 400... musze wyslac, by mi zrobili odbitki... no i popracowac nad ta fotoksiazka.
A gdzie zamawiasz fotki? bo ja znalazlma w fotojockerze promocje, ze 99 zdjec za 29zl (format 10).

dobra kobitki, ide do wyra;-)

Anulka wlasnie tez ogladalam to jak stracic chlopaka w 10 dni :-)
bardzo fajna komedia romantyczna
ach...az sie przypomnialy czasy kiedy to z K. bylo sie takimi ''poczatkujacymi'' :rofl2:

a ty nie spisz??
ja siedze,ale zaraz znikam bo jutro runda po miescie nas czeka
a tak wogole to synus mi towarzyszy :happy2: oczywiscie bez mamuli nie zasnie,wiec twardo dotrzymuje mi towarzystwa od...paru godzin :blink:

reklama
Dzien dobry:tak:

u nas -2... wrrr, idzie zima...

Lilus, to Gabrys dobry... po polnocy, a on z mamusia przy kompie:-D
ten sam film ogladalysmy... ja tez sie usmialam, super... dzis opowiadalam mojemu o sytuacjach ktore mnie rozbawily... np. o krolowej Zofii:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry