Beata34
Fanka BB :)
Hello dziewczynki:-)
Ja chyba musiałam się komuś narazić bo od dzisiaj mam taka jelitówę ze ze 100 razy na kibelku siedziałam aż mam deskę odciśnięta od pośladków.Ale teraz jest już ciut lepiej mąz ryżyk mi ugotowałi herbatkę mietową
Do jutra muszę być zdrowa bo mam opóźnienie w gotowaniu.Jutro jeszcze jadę do nowej apteki z właścicielem i może juz umowę podpiszę
Jeżwli chodzi o imprezę to bede miała barszczyk, rosół z makaronem, może mama zrobi zupę gulaszową,3 sałatki, udka pieczone, skrzydełka zawijane z boczkiem i sliweczką,bakłażany faszerowane, torcik i to chyba wszystko
A swoją droga dobrze ze Inga już na prostą wychodzi ze spaniem
Wisienko i widzisz parę godzinek i w domciu
Lilka a jak tam pecherz gabrysia co stwierdzono?
idę pod prysznic i na zagubionych mąż mnie rozpieszcza teraz jak "chora"jestem
Ja chyba musiałam się komuś narazić bo od dzisiaj mam taka jelitówę ze ze 100 razy na kibelku siedziałam aż mam deskę odciśnięta od pośladków.Ale teraz jest już ciut lepiej mąz ryżyk mi ugotowałi herbatkę mietową
Do jutra muszę być zdrowa bo mam opóźnienie w gotowaniu.Jutro jeszcze jadę do nowej apteki z właścicielem i może juz umowę podpiszę
Dziunia biedna Oliwka to musicie uważać w sezonie komarowymhejka :-), u nas dzisiaj straaszna pogoda:-( , leje cały dzień, i humor mam z*****y bo małą znowu jakiś s******l pogryzł (sorki za słownictwo , ale ma 14 ugryzień na główce) wygląda jak muchomorek , bo ma uczulenie na jad komara i wszystko jej sie rozlewa , na szczęście się nie drapie , jutro zadzwonie do naszej lekarki bo podobno jest coś ale na recepte na takie przypadki, podaję jej wapno , fenistil , smaruje maściami ale to nic nie daje :-(
beatko - współczuje szykowania , my wyprawiamy 16 tak jak przypada już mam wszystko zaplanowane i rozplanowane:-) impreza na 26 osób + oliwka+ 10 miesięczny bąbel ufff
beatko lilko - najgorsze że mąż miał racje bo nawet ja nie zauważam dużej zmiany wrrrrrr
Mirka ekstra to do spania bardzo pomysłowebeatko ......no to udanego gotowania , mozna wiedziec co specialnego bedzie do jedzenia ?ß
dziunia ........biedna oliwka ,
sabina ......................u nas caly dzien byla mgla , normalnie jak z jakiego horroru tylko jakis straszydel brakowalo
lius............ z niki bylo tak ponad miesiac spal z nami z tym ze ja tez panikowalam ze mu cos zrobie wiec maly spal od zewnetrzej strony tylko ze po 1. my mamy duze lozko 2x2m a po drugie pal w czyms takim
(bez tego w srodku)
i byl przykryty od dzielnie tzn nie nasza koldra
Jeżwli chodzi o imprezę to bede miała barszczyk, rosół z makaronem, może mama zrobi zupę gulaszową,3 sałatki, udka pieczone, skrzydełka zawijane z boczkiem i sliweczką,bakłażany faszerowane, torcik i to chyba wszystko
Anineczko to był jedyny sposób żeby tak niezobowiązująco pogadać i okazał sie trafnyBeata normalnie się uśmiałam
Toś przyparła męża do muru...a raczej do drabiny
Nie miał biedaczek gdzie uciekac?
Ale tak tak,trzeba twardym byc nie miętkim jak to mówił Wałęsa ;-)
No proszę psiana też chciała być atrakcyjnaInga niestety też wie... Ostatnio wymalowała Birze cały pysk błyszczykiem. Niestety ten błyszczyk ciężko schodzi kilka dni była wymalowana jak laleczka Później błyszczyk został zjedzony... zresztą nie pierwszy
A swoją droga dobrze ze Inga już na prostą wychodzi ze spaniem
Bira napisałam Mirce wyzej co planuję zobaczymy co wyjdzie bo jak dalej mnie bedzie trzymało albo jak Olkę złapie to nie wyprawiamBeata, co robisz na roczek? Ja nie mam pomysłu co ugotować. Dałam teściowej jakąś sałatkę do zrobienia i coś na ciepło i mojej mamie roladę i coś tam. Jeszcze karpie mają być zamówiłam krokiety na wagę, i ie wiem co jeszcze...
Anineczka, mąż przyjeżdża na roczek?
Oczywiście, że Birra:-) Wyglądała jak taka Ku..a barowa.
Anulka chyba tym facetom coś odbija ale pewnie szybko się pogodzicieWitam, wieczorowo
wlasnie pozarlam sie z moim... ach... normalnie bedzie rozwod!!! ach, czasem mam go dosc!!!!! niby poszlo o pierdolke, a caloksztalt sie wylal... i mam tego dosc... wrrrrr!!!!
Sabinko to wizytacja ok czyli koleżanka teściowej lepsza od niej sameji tak się zdaża.Jak moja teściowa by zobaczyła ze zapaliłam(sama pali)to 3 wojne by chyba rozpętała oczywiście plotekdzień doobry...
kolejna nocka do du....
juz czuje górną 2!ale u nas od czucie do wyjścia troche trwa...a ja już padam wrrrrrr co za mały potworek:-)
u nas okropnie się zrobiło...a wczoraj takj gorąco..buuuuuuu
dziś chyba odpalimy autko i pojedziemy przynajmniej po sklepach połazić bo w domu zwariujemy...:-(
Anulko o matko zalało ! przerąbane...;/ a ja dzisiaj z męzusiem? godziliście sie w nocy;-)?;-)
Asix wymyślasz z tym odstawaniem:-)
Anineczko zrobicie dla tatusia specjalnie 2 torcika;-)
Beatko ale się uśmialam z monologu i drabinki hehe:-) i jak zrozumiał??????;-)
Dziunia ojejku biedna Oliwka:-( ucałuj maleńką:-)
Mirka ale miałaś wypasione coś dla Nikiego do spania:-) superr:-) a dziś u nas pochmurno masakrycznie..jak kapik wstał o 7 to się zatsnawialiśmy która to w nocy i czemu on nie śpi...
Anineczko u nas niestety też okres wychodzenia 2..wrrrrrrr masakra...
Bira super ze lepsze nocki.....a z błyszczykiem masakra:-) hehehe
Elbra czekamy czekamy na foteczki;-) jejku ale CI zazdroszczę swojego domku...a mały na rowerku musi bosko wyglądac;-)
Karinko nie nie narazie poczekam do lutego;-) my w maju chcemy na jakieś wczasy jechać;-) więc nie moge być bardzo grubaśna;-) hehe
Liluś i jak owieczka? uruchomiona? a tak wogóle to wrzuć fotki małego co???/prosze!:-) takie cudne sa takie maluszki:-) a co do późno jesiennego to jakoś tak mnie naszło coby było 2 lata róznicy;-) chyba że durex zzawiedzie jak u Biry;-) hehe i bedzie wcześniej;-)
teraz co do wizytacji...było ok b przyszła z koleżanką a ja tą jej koleżanke bardzo lubie;-) cały czas se gadałyśmy a ona zzajmowała sie Kapikiem;-) a co... wypiłyśmypo 2 drineczki, poszłyśmy na balkonik na dymka;-) oczywiscie dostałam od niej lekką zrypkę ze palę bo mnie nigdy nie widziała jeszcze z fajką ale co tam;-) ta koleżanka ją grzecznie wyprosiła z balkonu i powiedziała ż enam przekszadza;-) hehe także luzik;-)
to tyle buziak
Fajny pomysł Anulkadziewczyny tak wpadlam na pomysl - kilka dni temu- by na roczek zrobic fotoksiazke, taka w fotojockerze - pieknie oprawiona i zawierajaca fotki od narodzin do tortu urodzinowego z jedna swieczka... co myslicie?
Wisienko i widzisz parę godzinek i w domciu
Lilka a jak tam pecherz gabrysia co stwierdzono?
idę pod prysznic i na zagubionych mąż mnie rozpieszcza teraz jak "chora"jestem