reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry:-)

U nas zimno... ale słonecznie. Byłyśmy już z Indzą na spacerku ponad godzinkę i na zakupach. Teraz śpi a ja mam relaks;-);-)

Dzięki za odpowiedz w spawie body. Czyli zacznę zakładać, chociażby dlatego, że dzisiaj gwiazda nie wiem jakim cudem ściągnęła sobie górę piżamki:baffled: i spała w samych portkach:baffled:

Elbra, gratulacje dla Piotrusia. Indze nawet ie marzy się samodzielne chodzenie. Za leniwa jest w tym temacie;-)

Anulka, ja tego lwa nie widziałam na oczy, bo mnie taka babka ostrzegła więc zawróciłam... fakt przez kraty nic nie zrobi, ale jednak taka lekkomyślność jest porażająca. Widziałam tyko z daleka welbłąda i słonika. Także jakby mnie ta kobitka nie ostrzegła, fruwała bym za psami jak ostatnio za koniem;-):baffled: Co do zdjęć to zamówiłam na allegro 500 zdjęć za 100 zł w fotogocha. Robą jeszcze do tego dwa gratisowe duże zdjecia. Tych z wakacji jeszcze nie wywołuję, bo nie mam kiedy ich posegregować. Na razie wywołuję od narodzin Ingi do sierpnia... Także jeszcze trochę pracy przede mną.

Lilka, dobry ten Twój Gabryś. Już nie mogę się doczekać kiedy wstawisz nowe fotki :-)

hej dziewczynki

ma ostatnio malo czasu zeby tu zagladac ale ma nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie;-)

Juz jestem Pani mgr:tak:bylo ciezko ale dalam jakos rade z ta magisterka.

teraz jestem dalej na wychowawczym i w koncu moge zajac sie domem. szukam dorywczej pracy do domu , niestety jakies bez umowy bo z wychowawczym nie moge...
generalnie zajmowanie sie mala w domku jest fajne, Marysia robi sie coraz bardziej kumata:-)ale... no wlasnie ale:blink: troszke sie juz nudze i chcialabym juz cos zaczac robic. Ktores z was oddaja dzieci do zlobka??

dzien dobry
kathhe ......gratulacje !!!!!!!!!!!
bira.....u nas tez zimno, rano bylo 2 stopnie i nie chce mi sie wychodzic z domu ...ale sie usmialam z tym cyrkiem na poczatku jak czytalam to mysle sobie o co chodzi jaki cyrk , mylsalm ze chodzi ci w przenosni a tu doslownie cyrk z lwami .......super
niki spi tylko w pajacyku i generlanie pod kolderka jak jej nie skopie

elbra ...........super ze piotrus juz chodzi ja czekam z niecierpliwoscia jak niki zacznei tzn juz chodzi przy pchacz u za raczki ale sam jeszcze nie
sabinko ......dzien dobry i milego dnia

musze kupic malemu jaka bluze z polaru bo mam 2 super cieple kamizeliki no i jakies cieple spodenki ale mi sie tak nie chce jechac na zakupy ...bee

dzien dobry

najgorsze to wyjsc na spacer
troszke mnie to kosztuje wysilku :blink: ale nie narzekam :-)

lilka no wyobrazam sobie, mi samej ciezko Davida wiercipiete ubrac :no:

widze ze gadacie o menu na imprezke urodzinowa, ja tam mam jeszcze czas....David nie ma jeszcze 11 :-D:-D

\

Danny dzis w domu, wiec jak mnie nie ebdzie to wybaczcie moja nieobecnosc :-p:zawstydzona/y::-):-):-)

u nas juz tort zamowiony na urodzinki:-) prostokatny z pieskami:sorry2: bo mala uwielbia pieski wiec bedzie miala je na torcie;-) , reszta to tez beda ciasta, nie robie zadnej kolacji czy czegos w tym stylu

reklama
Kathe, gratuluje obrony:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

co do zlobka... to ja poki co zdecydowanie nie myslalam o takim rozwiazaniu, na razie chce i poki moge bede w domciu z Oskarem;-);-)

ja tez nie robie cudow na roczek:-p tort, kawa, herbatka, ciasto:tak: Oskar tez kocha pieski, w ogole zwierzatka:tak::tak:
a na wakacjach kupilismy mu postac z ulicy sezamkowej - Erniego, i teraz jak oglada w tv to tak piszczy z radosci, ze nigdy nie uwierzylabym, ze taki malauszek juz tak identyfikuje postac z bajki z maskotka, ktora ma:-D:-D

Dziewczyny co kupujecie na roczek??? bo ja juz nie wiem... chce zrobic ta fotoksiazke, ale to po roczku, coby bylo zdjecie z urodzin:-p no ale chce jakis fajny prezent, coby Oskarowi sprawic frajde... no i nie wiem...
myslalam o takim skoczku - zebrze, FP - ma chyba taka Dorianek,
potem wpadl mi w oko jezdzik, a teraz mysle o autku z LITTLE TIKES - takim wiekszym, co dziecko odpycha sie nozkami...

Do góry