reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hej hej
Młody położony na drzemke,ale słysze jego śpiewanie :dry:
W nocy budził się i wstawał,ale nie było tak źle.Narazie nic nie widze w zębach,ale u nas tak jak u Sabinki Kapika długo to trwa :baffled:

Karina nie niewidziałam tego wózka na żywo :no:
Ale jak sobie kupisz to się pochwal ;-)
Sabinko no to fajnie,że teściowa ma fajną koleżanke :-D
I to prawda,jak tatuś przyjedzie zrobimy mini urodzinki jeszcze raz :-)

Asix sprawdz w argosie lub Smyth za takimi zabezpieczeniami :tak:

Aniu jak mąż? Naprostowany?
Ja też często się rozwodze z moim :-D Nie przejmuj się.
Współczuje zalania.Spaliście na dole ?

Lece do młodego bo coraz głośniej śpiewa :baffled:

reklama
Anineczko, co do zabkow to u nas tez to dluuuuugo trwa... najpierw nieprzespane nocki, placz, potem cisza a za kilka dni zabek:-p:-p

Sabinko, pytalas czy sie godzilismy w nocy:-D nie:-p:-p

Anineczko, nie prostowalam meza, sam troche sie nawrac, wczoraj do pierwszej byl na dole, naprawil mi 2 szuflady (bo sie rozkleily, i fronty spadaly:-D) rano zartowal sobie i byl milutki, a teraz pojechal pracowac:-D:-D

dziewczyny tak wpadlam na pomysl - kilka dni temu- by na roczek zrobic fotoksiazke, taka w fotojockerze - pieknie oprawiona i zawierajaca fotki od narodzin do tortu urodzinowego z jedna swieczka... co myslicie?

hej

witam po krotkiej przerwie, juz jestem z mezem czyli rodzina w komplecie :-):-)
u nas jakby kto pytal wszystko dobrze, tzn katarek niechce sie odczepic od Davidka a tak to okej.
tzn bylam dzis w klinice u hv i powiedziala ze ma troszke za duze teczowki w oku i cos jeszcze, abym poszla do okulisty zbadac mu oczka :sorry2:
dali mi juz sure start - torbe z ksiazeczkami i czyms jeszcze, szczerze to jeszcze nie zagladalam taka zabiegana jestem.

przepraszam ze nie nadrobie z tych paru dni ale mam duzo rzeczy jeszcze do zrobienia. ale juz sie postaram byc na bierzaco.

bira jak tam po ukaszeniu? masz jeszcze jakis slad?

lilka
jak tam Garbielek i ty sie czujecie? dajesz rade z 3?

anulka swietnu pomysl ale ja nie umiem, nawet nie mam takiego programu.

lasdeczki uaktualniłam liste urodzin i imieni wiec mozecie zerknac i jak kogos pominelam to przepraszam...ale mam skleroze:-)

Anulka wiesz co ja mam taką foto książkę ale naszą z Dawidem:-) super sprawa;-)
ja zrobiłam album mój pierwszy roczek z 200 wklejanych zdjęć:-) z opisem pod każdym zdjęciem...
Anineczka no i suepr z mini urodzinami...a nie mów mi o zebach bo mam dośc..dziś cały dzień jeczy! 2 godziny nas nie było w domu bo pojechalisy na zakupy i do firmy a reszte poprostu jęczy i stęka MAM DOŚC! wrrrr
Anulka hehe no prosze standardowo jak gdyby nigdy nic sie nie stało;-) faceci;-)
Wsienka elo;-) super że jesteś ;-) wykorzystuj teraz czas z Dannym;-) puki jesteście razem:-)

kurde przeziebiona jestem gardło mnie boli, kaszle..masakra ... a do tego ta maruda:-) ehhh

Wisienko, witaj:tak::tak: jak lot? lecialas tylko z Davidkiem? Jak na lotnisku?
co do fotoksiazki, to jest program w fotojockerze - wrzucasz tylko fotki, robisz opisy, ustawiasz wielkosci i tlo...

Sabinko, u nas juz ciute lzej z tym marudzeniem, ale wiem co to znaczy, naprawde:-p:-p
Fajnie, ze wiesz jak ta fotoksiazka wyglada i ze mowisz ze jest fajna... chyba zrobimy... w ogole to taki album czy fotoksiazka to niepowtarzalna rzecz... poki comozna robic co roku... a kiedys jak facet bedzie mial 18tke... to mu dac 18 tomow:-D:-D pamiatka cudna...
A co do facetow, to wrrrr... bez nich zle ale z nimi ciezko...:-p:rofl2:

Oskarus mi zasnal, maz w firmie, wiec mam chwile relaksu:-D:-D

ja zrobiłam album mój pierwszy roczek z 200 wklejanych zdjęć:-) z opisem pod każdym zdjęciem...
o prosze standardowo jak gdyby nigdy nic sie nie stało;-) faceci;-)
Wsienka elo;-) super że jesteś ;-) wykorzystuj teraz czas z Dannym;-) puki jesteście razem:-)
sabina witaj
super bedziecie miec pamiatke a zdjec troche sporo :-D:-D ja mam teraz 2 z Dannym a nie wiem czy 20 bym uzbierała :sorry2::rofl2:
a propo naszego wolnego czasu, to TAKkk, dzisiaj nam zabawki przyszly to juz w ogole bedzie sie działo :evil::cool2::cool2::ninja2::ninja2:

Wisienko, witaj:tak::tak: jak lot? lecialas tylko z Davidkiem? Jak na lotnisku?
co do fotoksiazki, to jest program w fotojockerze - wrzucasz tylko fotki, robisz opisy, ustawiasz wielkosci i tlo...

A co do facetow, to wrrrr... bez nich zle ale z nimi ciezko...:-p:rofl2:

anulka hej
lot spoko, szwagier mnie zawiozl na lotnisko a potem juz sama az do londynu, ale spoko bylo, davidekl byl bardzo grzeczny, przespal polowe lotu , a reszte byl wniebowziety bo wszystkie dzieci co lecialy z nami to zabawaly czy adorowaly go :-)
propo facetow to mi dzis kobieta powiedziala ze madra jestem hihih ze sobie wyjechalam i tylko co jakis czas wracam do faceta :-D:-D ze ona by chciala troche odpoczac od swojego

Liluś i jak owieczka? uruchomiona? a tak wogóle to wrzuć fotki małego co???/prosze!:-) takie cudne sa takie maluszki:-) a co do późno jesiennego to jakoś tak mnie naszło coby było 2 lata róznicy;-) chyba że durex zzawiedzie jak u Biry;-) hehe i bedzie wcześniej;-)

Sabinko wstyd przyznac,ale nie robilismy ostatnio zdjec malemu,bo baterie nam w aparacie siadly i nikt nie wpadl na pomysl,by je naladowac
ale juz dzisiaj popstrykalismy pare foteczek
moze wieczorkiem po filmach wkleje cos ;-)

Sabinko a co do roznicy dwoch lat to to jest super roznica :tak:
Hania i Milenka maja juz swoj swiat,razem sie bawia,maja pokoj,a to sie kloca,a to bajeczke jak teraz ogladaja wspolnie,naprawde jest super :-) polecam!! hehee

a wizyta tesciowej super ;-)

ps. dziewczyny, co sie dzieje, ze tyle osob likwiduje konto na NK?? no i dziekujemy bardzo za mile komentarze do fotek:zawstydzona/y::tak:

Anulka wczoraj sobie zerklam ilu mam znajomych i sie zdziwilam bo mi paru odeszlo
moze to po programie Uwagi?? mowili,ze NK to 10 mln ludzi,potencjalnych ofiar,ktorym mozna skrasc osobowosc ..

dziewczyny tak wpadlam na pomysl - kilka dni temu- by na roczek zrobic fotoksiazke, taka w fotojockerze - pieknie oprawiona i zawierajaca fotki od narodzin do tortu urodzinowego z jedna swieczka... co myslicie?

Anulka widzialam troszke jak wyglada ta fotoksiazka i powiem ci ze super!!
naprawde dobry pomysl :tak:

lilka jak tam Garbielek i ty sie czujecie? dajesz rade z 3?.

Wisienko ja czuje sie dobrze,Gabrielek troszke zarazil sie od Hani i tak charczy oddychajac,ale ogolnie wszystko dobrze :happy2:
a z trojeczka sobie radze
najgorsze to wyjsc na spacer
troszke mnie to kosztuje wysilku :blink: ale nie narzekam :-)

Anulka wpsolczuje zalania :szok: ale jazda....i dobrze,ze z mezem juz lepiej

Asix,co ty piszesz? jak to odstajesz? ja nic takiego nie widze,wiec nie wymyslaj ino pisz ;-):-)

Beatko jak tam przygotowania do roczku?? :-)

Karinko jak tam sklepik? nie wiem czy pisalas,ale kreci sie biznes? mam nadzieje,ze tak :-) a jak malutki??

reklama
bylismy dzis z Gabusiem na kontroli u poloznej
no i chlopina przytyl mi ponad 1kg :-)
teraz wazy 4525g,urosl z 50cm na 54,5 :-)
oczywiscie aniolek ani raz nie zaplakal,mimo ze byl rozbierany,ubierany,przez cala wizyte sie rozgladal i polozna sie spytala,czy on taki zawsze grzeczny :-D
no dumna z synusia jestem przeogromnie :-):-):-)

ok Gabiś wykapany,czas na laseczki bo bajka sie skonczyla
do pozniej
papaa

Do góry