reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Beata, co robisz na roczek? Ja nie mam pomysłu co ugotować. Dałam teściowej jakąś sałatkę do zrobienia i coś na ciepło i mojej mamie roladę i coś tam. Jeszcze karpie mają być zamówiłam krokiety na wagę, i ie wiem co jeszcze...

Anineczka, mąż przyjeżdża na roczek?
Niet :no::-(
Będzie dopiero 27 listopada :sorry2:
Ale przesyłka od tatusia będzie,choc to żadne pocieszenie :sorry2:

Oczywiście, że Birra:-) Wyglądała jak taka Ku..a barowa.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam, wieczorowo:zawstydzona/y:

wlasnie pozarlam sie z moim... ach... normalnie bedzie rozwod!!! :wściekła/y: ach, czasem mam go dosc!!!!! niby poszlo o pierdolke, a caloksztalt sie wylal... i mam tego dosc... wrrrrr!!!!

Dziunia, wspolczuje Oliwce... biedna... sprawdz dokladnie mieszkanko by dzis w nocy nie bylo powtorki...:-:)-(

Beatko, podobalo mi sie z ta drabina:-D:-D ale tesciowej wspolczuje:crazy:

Sabinko, jak tam po odwiedzinach??

Anineczko... zycze jednak spokojnej nocki... noi szkoda za mezus nie bedzie na roczku Matta... ale za to bedzie potem:-p

Elbra, czekam na fotki domu:tak::tak:

Bira, to moze moj wosk pomogl, Oskar tez grzeczniejszy:-D:-D

Asix, u Was tez pewnie jest IKEA a tam bez problemu kupisz, ja jestem bardzo zadowolona z tych zabezpieczen, mamy na wszystkie szafki i szuflady (+ dodatkowe 10 kompletow:-D) i super, bo ich nie widac, sa zamocowane wewnatrz:tak::tak:
i chyba sobie odpuszcze sprzedaz na allegro, nie chce mi sie:dry:
moze kiedys ktos ze znajomych bedzie potrzebowal, to sie przyda:-p:rofl2:

Oskarus juz spi, ja wykapana, zaraz tez ide lulu, mezus na dole naprawia szuflade, ale sie noramlnie wkurzylam... wrrr, dobranoc:-p:-p

dziendobry!!
melduje sie ze jestem!!
dzisiaj do pracki na 12,00 no ale maly juz od 6,00 szaleje
staram sie juz byc na biezaco no ale teraz to juz widac, ze odstaje od was jak cholerka!!

anulka-no wlasnie z tymi blokadami to musze tak napowaznie pomyslec bo maly jest w kazdej szafce i z kazdej wszystko wyrzuca :)
dobra kochane pozdrawiam i milego dzionka zycze!!

Dzien dobry:sorry2:

w nocy padalo i znowu zalalo nam czesc sypialni (sufit i sciane - skosy)... wrrr!!! 3 raz w tym roku... dobrze, ze jestem ubezpieczona... a firma, ktora robila dach ma to w dupie!!! tym sposobem to chyba zrobie kokosy na tym zalewaniu...:baffled::-D:zawstydzona/y:

Asix, jak odstajesz, co Ty??? pisz i juz:tak:
no i tak odnosnie blokad do szafek, to ja sobie nie wyobrazam bez nich zycia:-D sa super, a ja mam pewnosc, ze np. Oskar nie otworzy mi witryny z kiliszkami i filizankami...:rofl2::rofl2:
no i w Ikei chyba najtaniej, bo wychodzi 2 zl za zabezpieczenie jednej szafki:tak::tak:

Dzień dobry:-)

U nas nocka znośna:-):-) |Inga wprawdzie wstała o 6:baffled: ale pobudek było mało i nie były takie histeryczne:-):-)

Anulka, pewnie to ten Twój wosk;-) A tą firmę remontową bym do biura konsumenta czy jak to się nazywa podała. Co to ma być, żeby nie naprawić usterki... Nie trawię kich paparuchów:baffled:

Asix, co Ty opowiadasz. Pisz i tyle:-)

dzień doobry...
kolejna nocka do du....
juz czuje górną 2!ale u nas od czucie do wyjścia troche trwa...a ja już padam wrrrrrr co za mały potworek:-)
u nas okropnie się zrobiło...a wczoraj takj gorąco..buuuuuuu
dziś chyba odpalimy autko i pojedziemy przynajmniej po sklepach połazić bo w domu zwariujemy...:-(
Anulko o matko zalało ! przerąbane...;/ a ja dzisiaj z męzusiem? godziliście sie w nocy;-)?;-)
Asix wymyślasz z tym odstawaniem:-)
Anineczko zrobicie dla tatusia specjalnie 2 torcika;-)
Beatko ale się uśmialam z monologu i drabinki hehe:-) i jak zrozumiał??????;-)
Dziunia ojejku biedna Oliwka:-( ucałuj maleńką:-)
Mirka ale miałaś wypasione coś dla Nikiego do spania:-) superr:-) a dziś u nas pochmurno masakrycznie..jak kapik wstał o 7 to się zatsnawialiśmy która to w nocy i czemu on nie śpi...
Anineczko u nas niestety też okres wychodzenia 2..wrrrrrrr masakra...
Bira super ze lepsze nocki.....a z błyszczykiem masakra:-) hehehe
Elbra czekamy czekamy na foteczki;-) jejku ale CI zazdroszczę swojego domku...a mały na rowerku musi bosko wyglądac;-)
Karinko nie nie narazie poczekam do lutego;-) my w maju chcemy na jakieś wczasy jechać;-) więc nie moge być bardzo grubaśna;-) hehe
Liluś i jak owieczka? uruchomiona? a tak wogóle to wrzuć fotki małego co???/prosze!:-) takie cudne sa takie maluszki:-) a co do późno jesiennego to jakoś tak mnie naszło coby było 2 lata róznicy;-) chyba że durex zzawiedzie jak u Biry;-) hehe i bedzie wcześniej;-)

teraz co do wizytacji...było ok b przyszła z koleżanką a ja tą jej koleżanke bardzo lubie;-) cały czas se gadałyśmy a ona zzajmowała sie Kapikiem;-) a co... wypiłyśmypo 2 drineczki, poszłyśmy na balkonik na dymka;-) oczywiscie dostałam od niej lekką zrypkę ze palę bo mnie nigdy nie widziała jeszcze z fajką ale co tam;-) ta koleżanka ją grzecznie wyprosiła z balkonu i powiedziała ż enam przekszadza;-) hehe także luzik;-)

to tyle buziak

reklama
Sabinko, to wizyta w sumie byla ok?:-D:-D my jak juz nie dajmey rady w domu - to tez mykamy na spacer autem:-p:rofl2::rofl2:

Bira, mnie tez trafija takie dupki, co nie biora odpowiedzilanosci za to co robia... no coz... jak pierszy raz nas zalalo od dachu tonie bylismy ubezpieczeni - wtedy dal nam wlasciciel firmy 150zl...:wściekła/y::-D a potem sie ubezpieczylam na max. stawke... i od tej pory byly juz 2 zalania a dzis trzecie... :-p:-p

U nas Oskar spi, jak wstanie to chyba cos zje i pojdziemy na spacer, bo dzis pogoda nawet calkiem calkiem...:blink::blink:

ps. dziewczyny, co sie dzieje, ze tyle osob likwiduje konto na NK?? no i dziekujemy bardzo za mile komentarze do fotek:zawstydzona/y::tak:

Do góry