sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Elbra najgorsze jest to że wiem bo jutro ma padac;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tkiego nerwa Bira że p[ewnie rozumiesz.Tylko różnica jest taka ze mój mąż nie zawsze widzi mamę swoja tak jak ja i staje po jej stronie co mnie do szału doprowadza.Ta kobieta ciagnie za sznureczki od zawsze i zanim uda mi sie mojego na własciwy tor naprowadzić to mija troche czasu i po drodze mamy parę cichych dni
Spacerek wkoło jeziora.Myślałam,że wyjde z siebie
Młody nienawidzi jeździc w wózku.Ludzie ile ja sie z nim naszarpie na spacerach.
Musze chyba kupic nosidło,ale takie dla większych dzieci.TYlko czy mi kręgosłup nie wyjdzie przez tyłek
kurcze ale sie wkurzyłam ostatnio , planowałam fryzjera od dobrych 2 miesięcy, cieszyłam się jak głupia , no i poszłam w środe, miałam całkiem zmienić fryzure , i dupa , moja fryzjerka podcieła na całości troszke pocieniowała z przodu , ułożyła na szczotke i skasowała 75,- , przyszłam do domu i mąż zapytał czemu nie poszłam do fryzjera , normalnie myślałam że wybuchne a jeszcze jej pokazałam na zdjęciu o co mi chodzi
Gratulacje dla koleżanki:-) Ale skądś to znam. My z mężem planowaliśmy zacząć starania w listopadzie 2007;-) ale Durex zadecydował za nas;-);-) Ale dzięki temu Was poznałam:-):-) No i powodzenia od stycznia:-):-)napisze tylko tyle że nie odzywałam się wczorja bo moja najlepsza kumpela jest w ciąży 4 tydzień:-) i byłam z nią u lekarza:-)
a planowałyśmy obie razem staranka na styczeń luty a tu niespodzianka:-) heh
Dzisiaj ok. Dzięki:-) Mam nadzieję, że ta nocka będzie spokojna:-)Bira jak nocka? ładnie Ingusia szaleje:-(
dizś mam wizyte teściowej! i do tego z jej koleżanką!!!!!!!!!
Dzień dobry:-)
No i ciche dni nastałyale mam to w nosie tym razem zaparłam się i juz .Widzę ze jemu jest głupio i zaczął wszystko robić w domu ale skoro nie zamierza rozmawiać a tylko robić jego sprawa;-)
Inga niestety też wie... Ostatnio wymalowała Birze cały pysk błyszczykiem. Niestety ten błyszczyk ciężko schodzi kilka dni była wymalowana jak laleczka Później błyszczyk został zjedzony... zresztą nie pierwszyAnineczko u nas jeszcze na topie jest moja skrzyneczka z przyżądami do malowania Ola siedzi tam godzinami i pędzlami się pędzlujea i tusz do rzęs nawiet wie do czego słuzy
Poczekaj tylko się wydostane spod stołuInga niestety też wie... Ostatnio wymalowała Birze cały pysk błyszczykiem. Niestety ten błyszczyk ciężko schodzi kilka dni była wymalowana jak laleczka Później błyszczyk został zjedzony... zresztą nie pierwszy