reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aniulko ja bym nie dawała smoka.To naprawde paskudny nałóg :tak:
Też mam zamiar oduczac Matta ale jak wrócimy na swoje,teraz nie ma szans.Śpi z Antkiem w jednym pokoju i szkoda mi starszaka jak ten bedzie się darł za uspokajaczem.Antek ciągnął długo smoka i tylko cud i szczęście uratowały go od złego zgryzu:baffled:
Nie dawaj smoka :no:
Lilka wiesz ale pewnie te problemy z zatwardzeniem u dziewczynek miałaś jak przechodziłaś z cycka na butle.U nas tak było :tak:
Oby Gabrielkowi ustabilizował się system trawienny albo przejdziesz na wode z chlebem :sorry2::baffled:

Ja mam poprasowane :rofl2:

Dziuniu
zdrówka życze :tak: Ładnie Oliwka leci z uzębieniem :-)

reklama
Anineczka nie nie
na bank mialy zatwradzenia jak byly na cycu :tak: bo jeszcze polozna mi pokazywala przy Mili jak dziecku pomagac w takich sytuacjach :happy2:
ponoc to normalne,a nie jem czekolady ani innych rzeczy co moga zatwardzac....no coz musze to jakos przetrwac :sorry2:

kochana pisz jak tam w Wielniu ci sie zyje? :happy2:
jejku nie moge ze mieszkasz w moich starych katach :-)

Lilka a no widzisz.Nie mam takich doświadzeń jak cyciusiowe mamy :sorry2::baffled:
Ale płec brzydka jest delikatniejsza,jak dziewczyny mówią.I zupełnie nie znam się na diecie karmiącej matki ( bo choc swoje latorośla karmiłam po tydzień,miesiąc to żarłam wszystko).
Jak mi jest w Wieleniu?
Jest pięknie.Jesień ozłociła swoje wszystkie drzewa,jest słonecznie,kolorowo i co najważniejsze Grzybowo!
dziś na spacerze z dziecmi,raptem 20minut w lesie,pół koszyka grzybów.A zaznacze,że Matt NIENAWIDZI jeździc w wózku.2,0 minut to max naszego spaceru!
A jak już widze,że ma dośc wózka to spadam do domu coby go nie dzwigac:baffled:
Ale tak naprawde to wieje nuda.Oprócz tych spacerów mam rozxrywke jadąc raz na jakis czas do sklepu:baffled:
Zapisałam się na prawo jazdy ale będe korzystac i raz na jakiś weekend pojade do teściów do miasta.
A w Wolsztynie byłam przejazdem i widziałam Parowozownie:happy2::rofl2:

Anineczka domyslam sie ze ci tam nudno bedzie,bo zycie tam tetni latem
dobrze,ze masz auto i mozesz sie ruszyc gdzies
a grzybow zazdroszcze :-) tutaj jest ful grzybow,ale jakies takie nam nie znane i ...nic nie pozbieralismy :sorry2:
znajoma pozbierala rzekomo jadalne grzyby i potem miala zatrucie pokarmowe :-p a pewna byla,ze to maslaki :rofl2:
tesknisz juz za mezem? nie mialas juz chwili ze pozalowalas decyzji?

no nic ja zmykam do lozka
maly spi od 21 wiec w kazdej chwili obudzi sie na cyca
dobranoc

Lilu pewnie, ze tesknie za tym moim szogunem,ale na szczęście na odchodne kupil mi laptopka i właśnie przez skypa pogadalśmy,zrobiłam mu rozbierane party:-D:-D
On ma tam ważną misje do spełnienia:rofl2: ja tutaj:tak:
Kochamy się i ufamy w 100% i nic nie zniszczy nas.

ale gadam...jak po 3 warkach strong...chlip.

Dobranoc

cześć laseczki ...
odpisze popołudniu bo jade rano do mamy:-)
tabeleczki powstają cały czas;-) mam 2 pomysły które wrzuce wieczorem:-) jeden jest już zrobiony a 2 dopiero wczoraj w nocy na You can dance wymyśliłam;-) hehe
wybierzecie co sie wam bardziej spodoba;-) nie chciałam wrzucac tabelek tylko z kilkoma danymi:-)

no to tyle obiecuje że popisze;-) buźka

dzien dobry;-)

nocka lepsza... zamiast 25 pobudek, bylo moze 5-6...:baffled: no i nie bylo takich atakow placzu...

teraz zmykam, bo chcemy podjechac do Wrocka... kupic wIkei zabezpieczenia do szuflad, szafek, moze koldre i w koncu posciel... bo do tej pory nie kupilismy... no i moze do babymaxx na bielanach, poogladac zabawki - moze cos nam wpadnie w oko i na roczek kupimy:-p

zmykam robic sniadanko i sie zbierac, pa:tak:

:-)dzien dobry

wrrrr napisalam i mnie wywalilo, musze jeszcze raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wisienko, pytalam juz, ale chybanie doczytalas... dokiedy zamierzasz karmic piersia?? ...bo chyba tylko my karmimy... no i Lilka...:-D:-D:-D

anulka w planach mam do wiosny czyli tak 1,5 roczku aby jeszcze przez ta zime nabaral wiecej przeciwcial, no chyba ze maly gryzon mi zabardzo podpadnie to oducze go szybciej
a jak u ciebie?

hihiii no i ja :-)
a tez dzis myslalam o was czy jeszcze karmicie i do kiedy bedziecie karmic
i ze gigantki jestescie bo kurcze rok karmic to szczerze podziwiam
:tak::happy2::happy2:

lilka a ty do kiedy masz zamiar karmic?

Oliwia ma już 8 ząbków:-D:tak: nadal nie chodzi sama:baffled:bo prowadzona za ręce to by chodziła cały czas (nauka babci :wściekła/y::angry::dry:)

dziunia mojego Dawidka tez babcia oraz ciocia nauczyly chodzic za raczki, ale ja nie widze w tym nic zlego jak sobie tak z nim chodza
nauczyly go jeszcze hustac na nodze :-D:-D

Anineczka nie nie
na bank mialy zatwradzenia jak byly na cycu :tak: bo jeszcze polozna mi pokazywala przy Mili jak dziecku pomagac w takich sytuacjach :happy2:
ponoc to normalne,a nie jem czekolady ani innych rzeczy co moga zatwardzac....no coz musze to jakos przetrwac :sorry2: :-)

Lilka ja pierwszy raz slysze ze to normalne iz na cycu dzieci moga miec zatwardzenie :szok: davidek jak byl mlodszy to tlyko co go nakarmilam to zaraz byla pelna pielucha. Moja mama mowi ze z mna tez tak bylo :-D:-D
Davidek jeszcze nigdy nie mial zatwardzenia i mam nadzieje ze nie bedzie wiedzial co to
nie mam i nie mialam zadnej diety, niby dobrze ale i nie, bo tak to moze szybciej bym schudla a tak to nie mam motywacji

Lilu pewnie, ze tesknie za tym moim szogunem,ale na szczęście na odchodne kupil mi laptopka i właśnie przez skypa pogadalśmy,zrobiłam mu rozbierane party:-D:-D
On ma tam ważną misje do spełnienia:rofl2: ja tutaj:tak:

annineczka widze ze ty tez sie ladnie zabawiacie przez neta :-D:-D ale to dobrze

anulka jak wrocisz to napisz czy cos kupilas w BabyMax'ie :-), ja tam wlasnie kupowalam lozeczko i materac dla Dawidka.
Z takich drobnych zabawek to cymbalki z FP mi sie podobaly, a z wiekszych to konik na biegunach, ale jak ma siodlo to jest takie specjalne siedzonko - wlasnie dla takiego malucha ze nie ma prawa z niego spasc :rofl2:

Ostatnia edycja:
a co tam u misi?
dawno jej tu nie widziałam, no chyba że się mijałam, bo ostatnio to tez za czesto tu nie zagladalam :zawstydzona/y:
teraz to pewnie kupuje skladniki na torta, albo zamawia :rofl2:
jeszcze 3 dni i kochany Igi ma urodzinki :-):-)

reklama
Dzień dobry:-)

Ingusia dzisiaj wstała o... uwaga... 3 rano:baffled: Uśmiechnięta, zadowolona i wyspana:baffled::wściekła/y: Myślałam, że orła wywinę. Dałam mleko ale to ją chyba jeszcze pobudziło, bo zaczęła gadać jak najęta... więc wyciągnęłam smoczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wyszczerzyła swoje ząbki w takim uśmiechu, jakby najlepszego kumpla zobaczyła...:baffled: Smoczek oczywiście nie pomógł... Poszła spać o 9:baffled: I chrapie do teraz:baffled:

Lilka, myślałam tak o Twoim Gabrielku i przypomniałam sobie, że u nas na bóle brzuszka super sprawdził się Plantex. Takie herbatki w saszetkach. Może to by pomogło. Dawałam to Indze jak na cycku była.

Anineczka, Wy chcecie wrócić do PL na stałe, czy za jakiś czas wracasz o Irlandii? Mi chodzi cały czas po głowie, żeby Seban wrócił tylko jak go do tego przekonać...

Witaj Dziunia. Odzywaj się czasami:-)

Do góry