wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Hello
zimno mi wyskoczylo na nosie
wygladam jak kulfon i normalnie cala lewa strona mnie boli od tego.
Ale ma tez to swoje plusy, siedze w domku i mam czas dla was. Za jakas godiznke kolezanka do mnie przychodzi na kawke, mialysmy wyjsc ale z takim nosem to sie nigdzie nie pokaze
anulka dziekuje bardzo
a co do tego placzu Oskarka to ja nie wierze w takie przesądy, tzn. to jest tak ze jak wierzysz to sama sciagasz na siebie zle moce i moze faktycznie sie cos zlego wydarzyc.
Ja stawiam na ząbki, wiem ze Oskarek ma juz pare, to moze teraz ida trzonowe- podobno najbardziej bola moze podaj mu calpol czy cos... jakis delikanty srodek p. bolowy - jak nie pomoze, wybierz sie do lekarza jak radzi annineczka
sabina dzieki wielkie..........
juz sie nie moge doczekac jak pojade do Dannego :-)
Fajny ten pomysl z ta tabelka, jestem ZA!
bira ojej to rzeczywiscie mialas przygode, ja bym sie chyba w gacie posrala hahhaha
jak jedna osa lata kolo mnie to ja piszcze jakby mnie obrzynali a co dopiero wiecej, wspolczuje bardzo
ucaluj Indzie
Lilka tak o to ciezko mi powiedziec, ale problem kolki bardziej tyczy sie chlopakow, niz dziewczynek wiec moze akurat, lub jak karmisz cycem to moze jesz cos co niezabardzo pasuje i brzusio go boli....
musisz poobserwowac swoja diete. Jak cos to polecam Infacol
zimno mi wyskoczylo na nosie
wygladam jak kulfon i normalnie cala lewa strona mnie boli od tego.
Ale ma tez to swoje plusy, siedze w domku i mam czas dla was. Za jakas godiznke kolezanka do mnie przychodzi na kawke, mialysmy wyjsc ale z takim nosem to sie nigdzie nie pokaze
Wisienko, to fajnie, juz niedlugo bedziecie razem z Dannym, no i zycze by juz Davidek sie zaaklimatyzowal i nie chorowal wiecej
anulka dziekuje bardzo
a co do tego placzu Oskarka to ja nie wierze w takie przesądy, tzn. to jest tak ze jak wierzysz to sama sciagasz na siebie zle moce i moze faktycznie sie cos zlego wydarzyc.
Ja stawiam na ząbki, wiem ze Oskarek ma juz pare, to moze teraz ida trzonowe- podobno najbardziej bola moze podaj mu calpol czy cos... jakis delikanty srodek p. bolowy - jak nie pomoze, wybierz sie do lekarza jak radzi annineczka
Wisienka o kurde biedny davidek:-( ucłuj go od ciotki:-) i dużo zdróweczka mu życze:-)
ale fajnie że już niedługo będziecie z Dannym znów:-)
sabina dzieki wielkie..........
juz sie nie moge doczekac jak pojade do Dannego :-)
Fajny ten pomysl z ta tabelka, jestem ZA!
Rano byłyśmy z psami i spotkała nas fatalna przygoda... Dziewczyny bawiły się i co chwika coś tam grzebały w ziemi, ja z Ingą spacerowałyśmy koło nich, ona koniecznie chciała do nich dojść i robić cacy... No i jak podchodziłyśmy, byłyśmy może ze dwa kroki od Amby zaczęły wylatywać z dziury osy... Obsiadły suki, poleciały na mnie i Inge. W biegu sciągałam z siebie kurkę, żeby przykryć małą i próbowałam się odganiać. Ale i tak jestem pogryziona W głowe i szyję. Bol jak cholera. Jak udało się pozabijać te, które siedziały na mnie i odpędzić fruwające posciągałam osy z psów... trzęsły się jak osiki... Niestety musiałam wrócić po smycze, bo zostawiłam je niedaleko tego gniazda jak uciekałam... no i znowu jakaś frnca do nas chciała dopaść więc Amba chciała bronić i osa użarła ją w okolice oka. Tak sę biedna wysraszyła, że mi zwiała. Na szczęści uciekła do domu, z tym, że musiała przebiec ulicę dośc ruchliwą... Ale się strachu najadła dzisiaj...
bira ojej to rzeczywiscie mialas przygode, ja bym sie chyba w gacie posrala hahhaha
jak jedna osa lata kolo mnie to ja piszcze jakby mnie obrzynali a co dopiero wiecej, wspolczuje bardzo
ucaluj Indzie
nie wiem co mu dolega,po kazdym karmieniu nocnym tak sie prezy jakby mial problem ze zrobieniem kupki
w momencie prezenia brzuszek ma twardy,ale pomiedzy prezeniami jest miekki,wiec to chyba nie kolka??? ja nie wiem co to jest kolka,bo dziewczynki nei mialy,wiec oswieccie mnie... bo ja myslalam ze jak jest kolka to ze brzuszek dziecka jest non stop twardy...a mzoe sie myle???
pozatym Gabriel to aniol,on placze tylko jak ma jakas potrzebe i to placzem trudno nazwac ino wolaniem,no chyba ze nie zdaze na czas doleciec to sie chlopina rozkreca i jest placz :-)
buzka
Lilka tak o to ciezko mi powiedziec, ale problem kolki bardziej tyczy sie chlopakow, niz dziewczynek wiec moze akurat, lub jak karmisz cycem to moze jesz cos co niezabardzo pasuje i brzusio go boli....
musisz poobserwowac swoja diete. Jak cos to polecam Infacol