Hej hej
Ale młody dał popis głosu
W sumie ostatnio ma tylko jedną drzemke w ciągu dnia,bo jak spał 2 razy to wścieku można się nabawic,chodził spac o 22.A jak jedna drzemeczka to już o 19:30 lula.
I dziś ostatni raz spał do 1 i o 19 ładnie usnąl.Ale obudził się o 20.00 i godzine z nim walczyłam....dopiero jak zrobiłam doróbke mleka to usnął.A zaznacze,że zjadł po kąpieli 240ml i troche zostawił.A tu głód się odezwał a matka prawie ze skóry wychodziła
Ale już spi.Ja dla relaksiku i ukojeniu nerwów Warke Strong sobie otworzyłam;-)
Lilka u nas też nie było kolek .A młody ładnie się wypróżnia?
Nie ma zatwardzenia? Tak to mi właśnie wygląda na kolki.Moj bratanek miał ale czekaj,czekaj...kolki ponoc zaczynają się w 3-4 tygodniu.?
Możliwe,że to twoje jedzonko mu nie pasuje a od bólu brzuszka po jakims jedzonku do kolek to daleka droga.
No i ponoc kolki zaczynają się po 17:00 i trwają kilka godzin (2-3) 3-4 razy w tygodniu.Ale mówie,to tylko teoria zaczerpnięta z ksiązek a nie praktyka na własnym dziecku.
Jeśli chodzi i bóle brzuszka,zatwardzenia i prężenia polecam Espumisan lub Sab simplex.U nas na pierdy i zatwardzenie pomogło w obu przypadkach.
Matt miał zatwardzenia dośc długo bo 3-4 tygodnie a Antka często męczyły bóle brzuszka.
Sab simplex bym Ci wysłała,ale został w Irlandii
Bo jego można tylko w niemczech lub czechach dostac.
Sabinko to dołączam jeszcze moje imieniny 26 lipiec.Tak jak wszystkie Anki
Matt 31 października a imieniny? Nie mam pojęcia bo imię Matthew nie ma imienin ;-)
To kiedy będzie wąteczek?
Bira nie jestem przesądna ale odpukam w niemalowane i splune za lewe ramie!! Oby Indze już tak zostało!!
Aniulko no właśnie
.Elbra robi tak jak ja.Ale ja podaje Ibum na sen.Czasami mam wrażenie,że nie działa,a może i działa bo bez niego było by gorzej?
No i koniecznie dentinox na zęby i na smoka.Tylko,że wy nie używacie smoka ;-)
Beatko świetnie się mąż bawi z dzieciakami
Nie słyszałam o nowej pracy.Gratulacje :-):-):-)