reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Aniulko narożnik super.Ładne jasne kolory,bedzie pasował w tym miejscu mieszkania :tak:
Mówisz,że nocki do banki :dry: skąd ja to znam:-D
a smarujesz dziąsła dentinoxem? U nas przynosi ulge a i nie powiem dupka Matta nie raz widziała Viburcol :tak::-D
Wiesz jak ja zaglądam w zabki.Bawie się z młodym,tancze z nim i siup pod światło z głową w dół.Wtedy on brechta a ja robie szybki look ;-) I właśnie widze tylko górne ząbki bo dolnych nie pokazuje :baffled::dry:
No i 8 ząbków to niezły wynik.Pociesz się,że jeszcze tylko 12 :-D:-D U mnie 15 :-p:baffled::-D

Women no to nieżle Dori zwymiotował :szok:
Wisienko i jak David? Zachowuje się tak jak zwykle?
Elbra bardzo ładny rowerek.
Ja niewiem co mam kupic młodemu na roczek:dry::no:
Chrzestni zostali w Irlandii,będą tylko babcie,dziadki i prababcia:tak: W domku,tort,kawka i tak tego nie będzie pamiętał :sorry2:

Anineczka, fajny pomysł z tym wątkiem. Jestem za :-) A Birka wycałowana:-):-)

Wisienka, jak Davidek?

Women, współczuję przygody z mlekiem...

Anulka, sofa świetna. Piękny kolor, rewelacyjnie będzie wyglądać w tym pokoju. sama chcę swoją obić podobnym materiałem, tylko czekoladowym ze względy na psy:baffled:
A z tym odcyckowaniem Oskarka tak pytam, bo pisałaś o tym ostatnio, ale mi umknęło kiedy chcesz go przestawić.

Beata, ja bym wolała inny prezent. Moja mama kupiła Indze coś takiego Fisher-Price B9001 INTERAKTYWNY STOLIK MUZYCZNY!!! (451628011) - Aukcje internetowe Allegro
My kupujemy to: HASBRO PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK WYSYŁKA KURIER (452891522) - Aukcje internetowe Allegro
A teście mają kupić jej klocki. Podobno już kupili. A ta stara torba zamówiła jej jeszcze jakieś *****, bo myśli, że dzięki temu będzie lepszą babcią:baffled:

Elbra, rowerek bardzo fajny:-) Widzę, ze rowerki mają wzięcie wsród listopadowych maluchów;-) A co mleka, ja się nie wypowiadam, bo na razie go Indze nie podam. A Piter nie jest na mleko krowie uczulony? A co do łóżka, to Ini śpi u siebie, ale protestuje, o ma alergię na swoje łóżko...

U nas pogoda się zepsuła. Inga śpi, a ja zamiast sprzątać siedzę na kompie. Smoczek nadal siedzi w Birowej dupie, choć ta gumka już wyszła. Teraz czekam na plastik:baffled: Dałam jej olej parafinowy i poczekam na działania... obym zdążyła dojść na dwór;-) Byłam z nią u wetki przy okazji, bo byłam z Ambą, którą znowu wysypało uczulenie i kazała jeszcze poczekać a za dwa dni ją prześwietlą jeżeli smoczek nie wyjdzie.

Anulka fajne sanki ale mamy nowe Michała z oparciem lub bez kupione 2 sezony temu nieuzywane bo sniegu nie było:-p

Anineczka, fajny pomysł z tym wątkiem. Jestem za :-) A Birka wycałowana:-):-)

Wisienka, jak Davidek?

Women, współczuję przygody z mlekiem...

Anulka, sofa świetna. Piękny kolor, rewelacyjnie będzie wyglądać w tym pokoju. sama chcę swoją obić podobnym materiałem, tylko czekoladowym ze względy na psy:baffled:
A z tym odcyckowaniem Oskarka tak pytam, bo pisałaś o tym ostatnio, ale mi umknęło kiedy chcesz go przestawić.

Beata, ja bym wolała inny prezent. Moja mama kupiła Indze coś takiego Fisher-Price B9001 INTERAKTYWNY STOLIK MUZYCZNY!!! (451628011) - Aukcje internetowe Allegro
My kupujemy to: HASBRO PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK WYSYŁKA KURIER (452891522) - Aukcje internetowe Allegro
A teście mają kupić jej klocki. Podobno już kupili. A ta stara torba zamówiła jej jeszcze jakieś *****, bo myśli, że dzięki temu będzie lepszą babcią:baffled:

Elbra, rowerek bardzo fajny:-) Widzę, ze rowerki mają wzięcie wsród listopadowych maluchów;-) A co mleka, ja się nie wypowiadam, bo na razie go Indze nie podam. A Piter nie jest na mleko krowie uczulony? A co do łóżka, to Ini śpi u siebie, ale protestuje, o ma alergię na swoje łóżko...

U nas pogoda się zepsuła. Inga śpi, a ja zamiast sprzątać siedzę na kompie. Smoczek nadal siedzi w Birowej dupie, choć ta gumka już wyszła. Teraz czekam na plastik:baffled: Dałam jej olej parafinowy i poczekam na działania... obym zdążyła dojść na dwór;-) Byłam z nią u wetki przy okazji, bo byłam z Ambą, którą znowu wysypało uczulenie i kazała jeszcze poczekać a za dwa dni ją prześwietlą jeżeli smoczek nie wyjdzie.
Bira stolik rzeczywiscie lepszy niż nocnik a i fontanna też niczego sobie teraz to już głupia jestem i zupełnie nie wiem:no:A klocki fajna sprawa Ola juz takie olbrzymie układa
Elbra rowerek mamy po Michale bez bocznego oparcia ale i tak Olka nie kuma o co chodzi a do jezdżenia narazie ma ten jeźdzuik-pchacz FP który dostalismy:tak:
Generalnie mamy klocki i piłki, pluszaki, puzle , ksiazeczki takze własciwie wszystko tylko myslelismy o takim czymś "kobiecym":-)
Jak macie jeszcze jakies pomysły to podsuwajcie:tak:

A ja miałam generalnie od 13,30 takie jazdy że szok.Zadzwonili z przedszkola ze Michała boli bardzo brzuch a że Olka zasnęła dopiero co nie chciałam jej budzić i nie wiedziałam co mam zrobić.Jeszcze na dodatek wykapałam się i właśnie wycieraam sie kiedy był telefon.Myslałam ze zawału dostanę.Na szczęscie dziadek Michała odebrał i przywiózł do domu.Niby nie miał goraczki ale dosć ostre bóle brzucha.Wypił herbate mietową i lezał a o 15 mąż ladował i miałam po niego jechać.Zadzwonił o 14,30 że już wyladował i czeka a na to Michał zaczął wymiotować.Dopiero po godzinie udało mi się dzieciaki zebrać i pojechaliśmy.Teraz jest ok myślałam ze to jelitówka ale chyba tylko jakaś niestrawnosć ufff
Dobra spadam

Beata, to dzien mialas... a 13ty byl wczoraj:zawstydzona/y::baffled: dobrze, ze juz ok i ze jestescie juz w domku w komplecie:tak:

Dziewczyny dzieki za rady co do naroznika, juz zamowiony:tak: ma byc 27-29.10... juz sie doczekac nie moge:-p:-p

Oskar dostal czopeczek i teraz zasnal... oby jakos spal bo ja chyba padne...:baffled:

reklama
Do góry