E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka fajne sanki ale mamy nowe Michała z oparciem lub bez kupione 2 sezony temu nieuzywane bo sniegu nie byłoBeatko, Elbra dzieki;-)
Beatko, a moze sanki
SANKI BOBSLEJ SUPER JAKOŚĆ FOTELIK PASY 1-3 LAT (456009484) - Aukcje internetowe Allegro
Bira stolik rzeczywiscie lepszy niż nocnik a i fontanna też niczego sobie teraz to już głupia jestem i zupełnie nie wiemA klocki fajna sprawa Ola juz takie olbrzymie układaAnineczka, fajny pomysł z tym wątkiem. Jestem za :-) A Birka wycałowana:-):-)
Wisienka, jak Davidek?
Women, współczuję przygody z mlekiem...
Anulka, sofa świetna. Piękny kolor, rewelacyjnie będzie wyglądać w tym pokoju. sama chcę swoją obić podobnym materiałem, tylko czekoladowym ze względy na psy
A z tym odcyckowaniem Oskarka tak pytam, bo pisałaś o tym ostatnio, ale mi umknęło kiedy chcesz go przestawić.
Beata, ja bym wolała inny prezent. Moja mama kupiła Indze coś takiego Fisher-Price B9001 INTERAKTYWNY STOLIK MUZYCZNY!!! (451628011) - Aukcje internetowe Allegro
My kupujemy to: HASBRO PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK WYSYŁKA KURIER (452891522) - Aukcje internetowe Allegro
A teście mają kupić jej klocki. Podobno już kupili. A ta stara torba zamówiła jej jeszcze jakieś *****, bo myśli, że dzięki temu będzie lepszą babcią
Elbra, rowerek bardzo fajny:-) Widzę, ze rowerki mają wzięcie wsród listopadowych maluchów;-) A co mleka, ja się nie wypowiadam, bo na razie go Indze nie podam. A Piter nie jest na mleko krowie uczulony? A co do łóżka, to Ini śpi u siebie, ale protestuje, o ma alergię na swoje łóżko...
U nas pogoda się zepsuła. Inga śpi, a ja zamiast sprzątać siedzę na kompie. Smoczek nadal siedzi w Birowej dupie, choć ta gumka już wyszła. Teraz czekam na plastik Dałam jej olej parafinowy i poczekam na działania... obym zdążyła dojść na dwór;-) Byłam z nią u wetki przy okazji, bo byłam z Ambą, którą znowu wysypało uczulenie i kazała jeszcze poczekać a za dwa dni ją prześwietlą jeżeli smoczek nie wyjdzie.