reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienko i jak?
Niech Davidek dużo pije.

Bira to i tak dobrze,że Inga jeszcze nie w Twoim łóżku :-D U mnie już była taka nocka,że spałam z dwójką dzieciaków :szok:
Na szczęście w pore się opamiętałam.
Tylko,że jak śpimy wszyscy razem w jednym pokoju i młody się miągwi to staje na głowie by Antka nie obudził:oo2:
Tak się zastanawiam kiedy mi będzie dane przespac tydzien nocek bez pobudki....chyba jak się ożeni :baffled::rofl2:
Jak odsmoczkowanie? Pisałaś,że masz wrażenie,że za łatwo poszło.?

Asix troche nie kumam.Może dlatego,że mnie nie było,ale jak ukradli Ci komputer?:szok:
Miałaś włamanie do chaty?

reklama
Aniulko a stan uzębienia Oskarka ile sztuk wynosi? Bo szedł jak burza to pewnie już ma całą klawiaturke ?;-)
Niestety koleżanki ale wiem jak cierpicie z tymi nockami i powiem nieskromnie,ze ciesze się,że nie jestem sama :-p:-D:-D:-D

U mnie młodziezy śpi od 20:00.Pewnie Matt obudzi się za godzinke i bedzie jak co wieczór.Robi się troche monotematyczny w tym co robi,mógłby mi jakiegoś suprajsa walnąc i jednak przespac tą nocke.
Gnaty mnie bolą od tego wieczorno-nocnego wstawania do niego:rofl2:

Dzisiaj sam cwiczył trzymanie równowagi,miał nieziemską radośc gdy upadał na dupke:-D No i ze 2 kroczki zrobił,ale nie zaliczam tego do chodzenia,pewnie przez przypadek mu się udało:-D

Anineczka, oczywiście, że w łóżku ze mną lądowała, kiedy miałam akty desperacji. Ale to nic nie dawało a było moim gwoździem do trumny;-) Teraz chętnie by sobie w tym większym i wygodniejszym wyrze spała, ale nie ze mną te numery;-) Zdecydowanie mało komfortowe jest spanie z takim wierciochem płaczącym... Poza tym mąż niedługo będzie a trójka to jednak tłok;-);-)
A przede wszystkim gratuluje pierwszych kroków. Inga chyba jeszcze z pół roku będzie się na koanach ślizgać;-)
O smoczku nie chcę myśleć. Dzisiaj znalazła jeden:baffled: Pod łóżkiem leżał. Ale się dziecko ucieszyło. Pobiegła do psa i zaczeła tego smoczka do pyska wciskać:crazy: no i Birra smoczka zutylizowała;-);-) Mam nadzieję, ze jutro go wysra.

Anulka, współczuję Wam tego spania. Ja bym nie dała rady. Może jak Oskarkowi te ząbki wyjdą to się wyciszy i będzie mógł spać sam... A w ogóle iedy planujesz go odstawić od cycka?

Ło ludzie oby Bira nie miała problemów żołądkowych :-D
Przydałby mi się taki odkurzacz:-D:-D

Mam nielada problem z Mattem,w sumie to moja mama zwróciła mi na to uwage.
Kiedy bawi się na podłodze to siada na kolanach.Chyba wiecie o czym mówie.Tak jakby klęczał tylko pupa siedzi na nogach.Ponoc to prowadzi do koślawych kolan :baffled: A on nie umie innaczej.Wiecznie tak siedzi.Co go poprawie to on a piac wraca do tej pozycji.
A jak Wasze dzieci siedzą na podłodze?

Dzień dobry:-):-)

Anineczka, Inga też tak siedzi. Nigdy nikt m na to uwagi nie zwrócił, także nie wiem co myśleć...

A co u nas... kolejna cudowna, nieprzespana noc:wściekła/y: Od 6 jesteśmy na nogach:baffled: a młoda nie ma zamiaru zlec...
Smoczek nadal siedzi w Birze, także chyba wleję w nią trochę parafiny

hejka..

Anineczka elo:-) no wreszcie!:-)
Asix hej o kurde jak to sie stało ze kompa Ci ukradli:-( buziak dla Maciusia:-) co u niego:-) i współczuję syt. w domku:-(
Wisienka jak Davidek? mam nadzieje że dzis lepiej..ja też myśle ze po jabłuszku to napewno nie:-( buziaczek dla neigo, a w aptece to co kochana każdemu się zdarza:-) i odwrotnie też -sprzedawcom
Beatko kurde już mężuś wraca:-) ale fajnie masz:-)
Anineczko co do chodzenia to Kapik też za jedną rączkę chodzi:-) ale chodzi ładnie trzeba mu przyznać;-) co do siedzenia to siedzi normalnie z rozłożonymi nóżkami... tyle że on usiedzi na tyłku 3 minuty i się mu nudzi:-) ja nie słyszałam o tych krzywych kolanach;-) nie znam się:-)
zdróweczka dla Mattiego :-) i buziak wielki:-)
co do wątku na żyzenia jestem jak najbardziej zaaaaa:-)
Bira, Anineczko, Anulko spoko u mnie też nocki do dupy:-) a własciwie najgorzej jest ok. 1 w nocy bo wtedy to sie ze 2 razy obudzi...wrrr... a tak to w sumie 4-5 razy w nocy! na szczęscie tylko przewracam na boczek i śpi dalej i czsem dam wody do picia :-) ale ja to chyba na śpiącego robie bo nigdy nie pamieam że wstawałam:-) oprócz tej 1 w bo wtedy to ciężko nie zauważyć:-)
Bira o kurde z tym smoczkiem..:-) biedna Birra!:-( i jak tam dzisiaj wyszedł smoczek??

młody idzie spać:-) ja seidzę przy kaweczce...:-)

kurde musze się wybrac do jakiś ciastkarni i zamówić jakiś wypasiony torcik:-)
placki upieke sobie sama a torta to wole zamówić:-)

u nas znów piękna pogoda:-)
więc spacerki długie będą:-)
w niedzielę byliśmy z Kapikiem na takiej sali zabaw dla dzieci...kurde ale młody miał raj...masakra jak szalał basen z piłeczkami itp itd..nie chciał wyjść stamtąd:-) a się okazało że do roczku za free mają maluchy więc już wogóle fajnie:-) hihi
wogóle to mam jazdę z młdoego i w neidziele w kosciele całą mszę sie wszyscy w koło z niego śmiali aż mi głupio było... bo co tylko ktoś śpiewał i grał to on tańczył masakra:-) ale było zabawy:-) a wszyscy zamiast skupiac się na mszy to sie śmiali do niego a on wniebowzięty ze tyle osób go zaczepia ... :-)

to tyle popisałam troche:-) wracam do kaweczki;-)
buziak

Ostatnia edycja:
Dzienboberek :-D

Uwielbiam forum za to,ze jak ponarzekam na młodego to on się później "naprawia" :-D
Dzis jedna pobudka w nocy byla i spał do 7.Teraz znowu śpi.

Elbra jak już mówiłam młody spał ze mną raz,na szczęście nie jest obrażony na swoje łóżeczko...ufff:rofl2:
Gratki za ząbki :-) i oby gorączka była od nich:tak:

Bira no to jak kibicuje psiakowi by wydaliła smoczek jak najszybciej.Ale czy ona połkneła też plastik?Mam nadzieje,że nie w całosci bo bedzie miała problem:baffled:
Ucałuj marudke ;-)

Sabinko no to jest jak narazie Twój głos i mój :sorry2: za nowym wątkiem.
Konkretnie to chodzi mi o coś takiego:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-we-wrzesniu-2005-f55/dzis-sa-twoje-urodziny-3985/
Ładnie to wygląda,co nie?
Wiesz,ja też często nie pamiętam,że wstawałam,ale czuje to rano :-D:-D:-D
Pocieszam się,że napewno w wieku 2 lat nie będzie się budził...jeszcze tylko rok :nerd:

reklama
Dzień dobry:-)

poczytałam Was wczoraj troszkę ale cos weny nie miałam do pisania oklapłam jakoś z wieczora
Anineczko moja siedzi tylko na dupce
Wisienko jak Davidek?
Sabinko Ola też już śpi a ja kawkę piję czyli powrót do normalności i mam tak jak u Was ze spankiem:-)
Bira to się usmiałam z tym smoczkiem:-D
Elbra już parę dni wczreśniej pisałam o mlekach na receptę.Od tego wszystko się zaczęło zmniejszyli kaloryczność, smak i zamiast 240 Olka wypija też z 80-90 dlatego budziła się niedojedzona.No i tak śmierdzi to mleko gównem ze ja nie wiem jak mozna to pić:baffled:Miała sraczkę między innymi od tego taką że plecy ufajdane na maxa:-D
Teraz oby nie zapeszyć 2 nocka i jest ekstra.Wczoraj pobudka o 5 na mleko a dzisiaj wstała z budzikiem uff
Teraz tylko zeby maż mi ją nie rozdziadowił bo znowu bedzie ten sam problem

Idę do garów

Do góry