reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry:wściekła/y:

Jestem tak nabuzowana ze zaraz eksploduję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moje dziecko to szatan od godziny marudzi w wózku i nie chce zasnąć zreszta to marudzenie doprowadza mnie do szału bo ile można jęczeć.Ja juz nie mam cierpliwości i normalnie zaraz dostanę szału:angry:
Potem zajrzę

Hejka,
jak tam dziewczyny w dobie kryzysu sie zyje;-)? Chyba pozegnamy kapitalizm:tak:

Wczoraj kupilismy chlopakom buty na zime 20, ale teraz zastanawiam sie czy nie lepiej by bylo 21:confused:

Beatko lacze sie w bolu, bo wiem jak dzieci moga z rownowagi wyprowadzic:wściekła/y:
Anulka widze, ze ulopik udany, czekamy na wiecej zdjec:tak:

Elbra no to teraz sie zastanawiam czy nie za male:baffled:, pani w sklepie twierdzila, ze te sa inaczej ciete i ze 20 beda ok, bo jak mierzylismy miarka to wychodzilo, ze maja 19.

Beatko, wspolczuje... Oskar tez odkad przyjechalismy to steka, placze... nie wiem czy teskni kurcze za morzem czy cos mu nie pasuje... wrrr, rano wstal i ciagle placz... ale chyb abyl spiacy, bo wzielam go na gore, na lozko i usnal...:-p:-p

Ladinko, urlopik jak najbardziej udany:tak::tak: fotki wstawie:tak::tak: a Wasze fotki sa gdzies, bo nie widzialam...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry