reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dobry wieczór.
Fatalny dzień dzisiaj miałam. Rozkleiłam się...

Indzia śpi a ja chyba idę dołączyć, tylko jeszcze muszę te moje pindy dwie wyprowadzić. Pogoda u nas masakra, więc zazdroszczę jeżeli u Was świeci słońce. Ja też chce:-):-)

Dobry wieczor Kochane:-):-):-)

Dzis k.16tej bylismy juz w domku,
poczytalam co u Was i przede wszystkim
Lilus serdecznie gratuluje Kochana, sliczniutki Gabrielek jest, a Ty dzielnie dajesz rade

Mykam spac, bo jestem padnieta, jutro popisze cos

dobrej nocki:tak::tak:

witam sie wieczorowa porą

ladina witaj w klubie :cool2: mi też się nic niechce

Moja mama mi dzis powiedziała żebym coś robiła to Davidek się nauczy mi pomagać a jak bedzie widział że ja leże to też później będzie cały czas leżeć czy spać. a ja do niej że też się od kogoś tak nauczyłam :cool2: :-D:-D:-D:-D
to nie wiedziała co mi powiedzieć

mirka dużo zdrówka dla NIcolaska, aby dalej sie nic nie rozwinelo, ja tez jak tylko zobacze lekkie oznaki kataru to zaraz psikam i szybko znika.

karina ty chyba zle zrozumialas elbre, ona napisala ze wypadalo by zadzwonic....
jak tam nowy sklep? idzie interes?

bira czemu masz doła???

Mirka zdróweczka dla Nikiego:-)
Anulka witaj spowrtoem co tam jak tam pisz wszystko i dawaj foty:-)
Wisienka ładnie mamie powiedziałaś hehehhe
Bira dzis już lepiej:-(??? kurcze takie chwile nie są miłe;/ ehhh
Elbra kurcze ja chyba też niedługo musze sie wybrać do fryzjera ale znając życie będzie to przed świętami!:-)
Karinka ale tak źle jest w sklepie? kochana jak zarabiasz na opłaty to już jest super:-) a zobaczysz jak sie ruszy grudzień! sama wiem jak jest u nas! w grudniu nie wyrabiamy ...
Beatko buziak dla Oleńki jak tam oczko?:-)
Ladinko Ty możesz mieć lenia należy Ci się!
Liluś jak tam:-) Gabrielek dalej aniołkiem jest:-)?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-):-)

U nas dzisiaj mega mgła. Nic nie widać a ja jestem przez to cholernie senna. Zaliczyłyśmy już z moją "ekipą" spacerek a teraz czekam, aż Ini zachce się spać... niestety nie wygląda na senną;-):baffled:

Anulka, witaj z powrotem:-) Pisz jak było i wklej zdjęcia:-)

Wisienka, wczoraj był pogrzeb 17-letniej siostry mojej przyjaciółki...

Sabinka, dziś już ok. Wczoraj złapałam doła jak zobaczyłam młodą.... Ogólnie dla mnie makabryczna uroczystość.

Bira Kapik już śpi:-) wiec luzik mam kaweczke popijam;-)

a chciałam napisac jeszcze wiadomości od Larvuni bo na śmierć zapomniałam :
pisałam z nią ostatnio:
i to napisała:
"mam masakre narazie z ta nowa praca. Wstaja ok 4 rano a wracam do domku ok 19.00-20.00 wiec jestem przemeczona. Jezdze daleko i robie ogrom kilometrow dziennie. Ale to narazie i wszystko ma sie unormowac. Czuje sie zmeczona, brak czasu na wszystko i babelek jeszcze chory jest. Od tygodnia przyjezdza doktor i kluje mu pupe, jeszcze mu zostaly 2 zastrzyki = zapalenie pluc + oskrzela. Jutro mezulek idzie z nim na kontrol.
Wiec przepraszam za brak czasu....
Jak sie u mnie unormuje to sie odezwe na bank. Napisz dziewczyna ze tesknie za Wami i starymi czasami ciaglego przesiadywania na BB. Obiecuje napisac jak tylko wskocze na normalne obroty i bede miala czas :)"
ale mam nadzieje że Marcelek już zdrowy i że juz Larvunia isę przyzwyczaiła do pracy;-)
PRAWDA LARVUNIU!!

reklama
Hallo,
witam nie wyspana:baffled:, mialam dzis zajefajna nocke, jeden z moich terrorystow uznal w srodku nocy, ze sie wyspal i za nic nie chcial usnac:no: Spiewal sobie, piszczal i mial wszystko w nosie, co z takim klijentem robic?? Normalnie myslalam, ze go udusze;-)

Bira ja mieszkam nad jeziorem i jesienia mam codziennie mgle, niestety nie za dobrze to wplywa na moje samopoczucie...

Wisienko powiedz mi co Ty myslisz o wysylaniu blizniakow do odzielnych klas w szkolach, albo do innych szkol?? Teraz taka moda jest a ja nie wiem co na ten temat myslec, Ty pewnie z siostra bylas w jednej klasie?

Do góry