Helol:-)
Nocka masakra... Definitywnie obudzilismy sie o 5
Ja juz nie wiem co z ta Indzia robic. Wczoraj bylo tak pieknie...
Lilka, to kto w koncu do Ciebie przyjedzie? Tesiowa? Kurcze, zeby sie wyrobili. Co do ksiazek o psach to mam pol piwnicy. Ale sa tyle wszytskie warete, ze leza w piwnicy. W domu mam dwie... behawioralne, ale nawet do nich podchodze z dystansem. Z ksiazki owszem mozna wybrac, ale najlepiej pogadac szczerze z hodowcami i wlascicielami psow konktertej rasy jak sie zyje pod jednym dachem z takim czy takim czworonogiem, bo w ksiazkah takie pierdy pisza, ze wlos sie czasami na glowie jezy. A ze zwierzakiem bym poczekala i kupila Milence super zabawke. Gryzonie sa bardzo alergizujace.
I o ktorej K. wraca? Kurcze ciezka ma prace...
Anineczka, kurcze to tylko dwa tyg. juz zostaly. Mam nadzieje, ze szybko net zalozysz. Nie szkoda Ci wszystkiego zostawiac? Ten fotelik, ktory wkleilas super. Przydalo by sie cus takiego na wyjazdy. My ogladalismy krzeselko turystyczne w Ikei i teraz mam dylemata jakie kupic, tamto jest plastikowe i na nozkach, wiec moze to zajmowalo by mniej miejsca?
Anulka, west to zdecydowanie "lzejsza" wersja;-) Moja znajoma, ktora ma zaklad fryzjerski dla psow jest zachwycona tymi malymi bialymik potforkami, a my raczej gustujemy w ciezkiej artylerii;-);-) Ja znam kilka i sa przemile i super wychowane, ale to nadal terier i swoje zachowania ma.
Annamarysia, moja Inga tez w nocy czesto siada. Ze juz o przemieszczaniu po calym lozku nie wspomne.
Wisienka... to spirale sie podcina? Ku,,a ja w ogole nie uswiadomiona jestem... ja chcialam zalozyc jakas bez wasow, zeby mozna bylo tampony nosic, ale nie wiedzialam, ze to moze uwierac
Inga mi usnela, ide cos zaraz ze soba zrobic, bo nie wiem jak sie nazywam. musimy isc dzisiaj na handlowke i kupic malej spiworek, bo za cholere nie chce spac pod przykryciem. Dzisiaj tak zmarzla, ze byla zimna jak lod, a pod koldrei tak nie chciala tylko sie rozkopywala. No i musze sie rozejzec za czyms na poprawiny, bo 20 ide na wesele... ale mi sie nie chce, bo ostatnie wesela to takie niewypaly, ze szkoda tylko kasy i czasu.