reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Boze... Lilus... kroliczke padl w 3 godziny....:-:)-:)-( biedny, ja mam kroliczka juz chyba z 5 lat:tak::tak:

no niestety..ladna pogoda byla i wynioslam kroliczka w klatce na balkon...a tam ten nieszczesny bluszcz rosl...
wyłam jak wariatka,bo niestety umieal w cierpieniu :-:)-:)-(

Anineczka to jak na ciebie tupala to znaczylo ze jest zła :-D:-D
ale ciesze sie ze nie gryzla,bo balam sie ze moze jakies łagodne swinki trafialam:-)
a tak to przynajmniej jestem spokojna hihiii :rofl2:

ok moj luby wrocil to smyram do niego

dobranoc kobitki:-)

Dzień dobry! Jestem na sekundę... nocka znów nie za bardzo:baffled::no: i do tego za oknem szaro buro... ciężki będzie dziś dzień i do tego jeszcze to szczepienie popołudniu...

Lilka! Właśnie Irina:-):happy::-D ginekolog cudowny i do tego jedna z najmilszych osób jakie poznałam, naprawdę anioł:-D widzisz jaki ten świat mały:-)

Dobra... muszę uciekać, Maciek kompa zabiera, odezwę się wieczorkiem, miłego dnia życzę!:tak:

Helol:-)

Nocka masakra... Definitywnie obudzilismy sie o 5:wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nie wiem co z ta Indzia robic. Wczoraj bylo tak pieknie...

Lilka, to kto w koncu do Ciebie przyjedzie? Tesiowa? Kurcze, zeby sie wyrobili. Co do ksiazek o psach to mam pol piwnicy. Ale sa tyle wszytskie warete, ze leza w piwnicy. W domu mam dwie... behawioralne, ale nawet do nich podchodze z dystansem. Z ksiazki owszem mozna wybrac, ale najlepiej pogadac szczerze z hodowcami i wlascicielami psow konktertej rasy jak sie zyje pod jednym dachem z takim czy takim czworonogiem, bo w ksiazkah takie pierdy pisza, ze wlos sie czasami na glowie jezy. A ze zwierzakiem bym poczekala i kupila Milence super zabawke. Gryzonie sa bardzo alergizujace.
I o ktorej K. wraca? Kurcze ciezka ma prace...

Anineczka, kurcze to tylko dwa tyg. juz zostaly. Mam nadzieje, ze szybko net zalozysz. Nie szkoda Ci wszystkiego zostawiac? Ten fotelik, ktory wkleilas super. Przydalo by sie cus takiego na wyjazdy. My ogladalismy krzeselko turystyczne w Ikei i teraz mam dylemata jakie kupic, tamto jest plastikowe i na nozkach, wiec moze to zajmowalo by mniej miejsca?

Anulka, west to zdecydowanie "lzejsza" wersja;-) Moja znajoma, ktora ma zaklad fryzjerski dla psow jest zachwycona tymi malymi bialymik potforkami, a my raczej gustujemy w ciezkiej artylerii;-);-) Ja znam kilka i sa przemile i super wychowane, ale to nadal terier i swoje zachowania ma.

Annamarysia, moja Inga tez w nocy czesto siada. Ze juz o przemieszczaniu po calym lozku nie wspomne.

Wisienka... to spirale sie podcina? Ku,,a ja w ogole nie uswiadomiona jestem... ja chcialam zalozyc jakas bez wasow, zeby mozna bylo tampony nosic, ale nie wiedzialam, ze to moze uwierac:baffled::baffled:

Inga mi usnela, ide cos zaraz ze soba zrobic, bo nie wiem jak sie nazywam. musimy isc dzisiaj na handlowke i kupic malej spiworek, bo za cholere nie chce spac pod przykryciem. Dzisiaj tak zmarzla, ze byla zimna jak lod, a pod koldrei tak nie chciala tylko sie rozkopywala. No i musze sie rozejzec za czyms na poprawiny, bo 20 ide na wesele... ale mi sie nie chce, bo ostatnie wesela to takie niewypaly, ze szkoda tylko kasy i czasu.

Bira, dzieki za podpowiedzi co do psow, jak cos to sie jeszcze zglosze na dodatkowe informacje:-p;-):-)
No i co do rozkopywania to Oskar to samo co Inga, tyle, ze spi z nami to go ciagle przykrywamy, a w spiworze to chyba by zwariowal... on ciagl emacha raczkmai i nozkami, mezus sie smieje ze jak koliberek zasuwa:-D:-D

Annamarysia, u nas nocka tez nie za fajna, choc lepsza ciutke niz wczoraj...

My juz rano zaliczylismy TESCO, teraz Oskar spi, mezus w firmie, a ja mam chwile dla siebie na kompie:-D

Anineczko,Wisienko to wy nie dlugo w PL zladujecie:happy:

Lilka a no :dry: i cieszę się i nie, bo nie wiem jak to będzie - a najgorzej mi z tym że mały bedzie bez ojca :-( mam nadzieje że go nie zapomni

Wisienko mam wrażenie,że zrozumiałaś Lilke,że koleżanka poroniła w 7 miesiącu ciązy?
To był 7 tydzień.:-(

annineczka :zawstydzona/y: dobrze zrozumiałaś
ja jak zwykle nie :-D:-D ale zawsze miałam dwuje czytania ze zrozumieniem :-D:-D

Aniulko to link do fotelika
Baby Polar Gear On the Go booster seat - Black : mothercare
Ale są rózne.

Zaraz nas Wiśnia przepędzi na 4 wiatry :unsure::oo:

udam że nie zauważyłam :cool2::cool2:

Wisienka... to spirale sie podcina? Ku,,a ja w ogole nie uswiadomiona jestem... ja chcialam zalozyc jakas bez wasow, zeby mozna bylo tampony nosic, ale nie wiedzialam, ze to moze uwierac:baffled::baffled:

bira ja nie słyszałam o spirali bez wąsów :no: spiralki nie trzeba podcinać, ale można tzn. te wąsy. Ja jak pisałam czuje się dobrze z, jak poprzednio bez lub nawet lepiej, nie potrzebuję używać kremu nawilżającego ;-):zawstydzona/y:
no ale jak pisałam mojemu cos tam przeszkadza dlatego myślę o podcięciu tych wąsów

Inga dzis ma jakis fatalny humor. Non stop placze, obija sie o wszystko... co za dzien.....:baffled:

Anulka, ja jak tylko inge zaczynam przykrywac, to ta sie zaraz budzi i jest taka rozzloszczona, ze pozniej ciezko ja uspic z powrotem... Dlatego mysle o tym spiworku. Beata wklejala fajny, moz emi sie uda cos takiego kupic, bo troche zimno sie tutaj zrobilo, zeby spala odkryta...

Wisienka, nie boj sie. Davidek nie zapomni. A kiedy w ogole jedziesz do Polski? I ile Ci jeszcze tych studiow zostalo?

cześć laseczki:-)

Kapik usnął więc biorę się za nadrabianie:-)
kyrde wypiłam od rana 2 mocne czarne kawy i normalnie mną trzęsie wrrr chyba za mocne sobie zrobiłam...i łapska mi się trzęsą...;/ a u nas upałów c.d., kawy i 2 godzinny spacer zrobił swoje...mam za swoje nie pić tyle kaw sypanych! ble

Widzę że temat psów się wyiązał ja psów neistety nie lubie więc nie pogadam za bardzo:-) tzn. nie przeszkadzają mi ale wolę i uwielbiam koty:-)

Bira to Inek dał Ci pospać mówisz:-) hehe a u was już tak zimno? że w śpiworku musicie spać:-/ młody dalej w samym bodzioku albo rampersie śpi bo taki upał....
Anulka Kapik też sie tak rozkopuje że masakra dlatego juz nawet nie wstaje go przykrywać bo to nie ma sensu...a nad ranem jak jest u nas to my z dawidem przykryci a kolego po środku NIE:-)
AnnaMarysia naprawiaj tego kompa i pisz częsciej;-) buziak
Anineczka, Wisienka no kurde rzeczywiscie już niedługo powrót i zaczynają się rpzygotowania...
Anineczko super krzesełko:-)
Liluś biedna ta koleżanka:-( :-( to kto w końcu do Ciebie przeyjeżdza?? ucałuj Gabriela:-)

a jeszcze chciałam wszystkim podziękować za gratki dla Kapika za pchanie wózka:-) heheh
ja już nie mam siły do wielmożnego pana w ciągu dnia i jego usypiania...kiedyś jak był leżący to nie było problemu sam usypiał szybciutko a teraz co wyjde z pokoju to PAN siedzi albo stoi w łóżeczku i się cieszy...wiec zazwyczaj kończy się tym że usypia na rączkach!!! wrrrr... na szczęscie nie trwa to długo ale kurde! nie po to go nauczyłam zasypiania samemu żeby mu się odmieniło teraz! u was też tak jest???????? bo ja padne kiedyś z nim:-)

a jeszcze do do zwierząt miałam chomiczki ZUZIĘ i KUBUSIA:-) urodziło się im 12 małych;-) super były hehehe

narazie tyle reszta potem ide coś zjeść bom głodna:-)

reklama
Do góry