reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Annamarysia, ucaluj Majeczke:tak::tak: bidulka, musiala sie wycierpiec na szczepienieu i potem jeszcze uderzyla sie telefonem (Osakr wczoraj przydzwonil sobie sam pilotem od tv, tez w glowe):-( a co do wyganiania meza... hmmm, tez czasem jak juz mam dosc (przewaznie pojdzie o jakas glupote:-p) to mowie, ze chyba sie rozwiode z nim...:-p:rofl2: ...choc za 3 minuty juz wcale tak nie mysle... ale milutko, ze mezus zauwazyl ze cos Cie wkurzylo i pokwapil sie przeprosic no i te kwiaty, czekoladki:tak::tak: a mocno narozrabial?:-p;-)
co do drzewka FP to to taka zabaweczka, gra, mryga sswiatelkami, kreci sie, no i wpiana ja sie w blat krzeselka (sa w nim dziurki), my mamy wersje amerykanska (zamawilam na allegro)bo w polskiej sa tylk otowrki w blacie, a drzewka nie ma:baffled::sorry2:
Aaaaa... pytalas o Ibum... zapomnielismy dac... Osakr zasnal super, obudzil sei k.1szej... i juz bylo roznie..z 5 cycowan...:zawstydzona/y::-p

Mirka, usmialam sie z tych koz - kotow, ze normalnie az poplulam monitor:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Elbra, co sie dzieje... :-(

Anineczko, dzieki za linka:tak: choc bardziej poprosze w wersji polskiej:laugh2::-p

Lilus, czkawka pierwsza - to niezle, Oskar to chyba kurcze od 5-6 m-ca czkawkowal sobie:laugh2::laugh2:
Jak sie czujesz?

Sabinko, jak sie masz, troszke lepiej - nie szalej kobieto z kawami... i do tego jeszcze sypanymi... brrr!!!!

Wisienka, ja tez nie wiedzilam, ze w spirali sa jakies wasy i ze moga przeszkadzac:baffled::confused:

U nas chlopaki sie usypiaja, ale cosik ich mocno slychac:laugh2::-p

Oskar juz extra robi kosi-kosi, a dumny jak paw... ciagle tylko kosi-kosi... aaa i teraz sam juz siada, wiec jest problem jak ma lezec - spanie, przewijanie itp... bo tak mus ei podoba, ze sam umie siadac, ze teraz nic tylko siadanie:tak: no i wstawanie tez juz opanowal, do tej pory nic, a dzis sam juz wstal z pozycji siedzacej - przytrzymal sie oparcia sofy i myk pupa w gore:laugh2::laugh2:

helo
dzisiejszy dzien uwazam za udany :-) pierwszy od xxxxl czasu,gdzie mialam pelno sil i energi :-) bo tak to od lipca ino bym spala...masakra,takie przymulenie:dry:

widze,ze wasze dzieciaczki to czkawkujace byly
u mnie Milenka jakos tez na koncu sobie czkawkowala :-D Hania wiecej,ale tez nie za duzo,Gabriel to wogole,bo dopiero pierwszy raz :rofl2:

Lilka troche późno jak na 1 czkawke :-D:-D oj David to wcześnie dostał i często miewał, a gabrielek to musi być silny chłopak z tego co piszesz ;-):-):-)
kurcze juz się nie moge doczekac zdjęc :-):-)

kurka sama jestem ciekawa jak wyglada :-)
ale zas jak widze suwaczek i te pare dni do konca to nogi pode mna sie uginaja
matko znowu porod mnie czeka :sorry2:
mam taka cicha nadzieje by był szybki :sorry2:

annineczka podobają mi się te skarpeko - buciki :-):-) jakbym miała w drodze to chętnie bym kupiła ;-)
Lilka może ty cos znajdziesz dla siebie :rofl2: tzn, Gabrielka

Wisienka,chodzi o ten link Anineczki z ciuszkami na sprzedaz?
zaraz sobie kukne,ale mieszkajac w N.,nie oplaca sie wysylac paczek do mnie,bo N. nie jest w UE i pobieaja dodatkowe oplaty :baffled: durnie

Elbra glowa do gory,czasami kazdy w zyciu ma taki okres...to minie ;-)

annamarysia,nie łam sie literówką :-D kazdemu sie tutaj zdarza;-)
a Irina mnie zaskoczyla,ze w Poznaniu przyjmuje,bo w Wolsztynie przyjmuje prywatnie,inny dzien na kse chorych,jeszcze na jakiejs wiosce,do tego prawie codzinnie na obchodzie w spzitalu jest,nie wspominajac o dyzurach 24h...i jeszcze Poznan...no zalatana na maxa kobiecina:szok::happy:

Dzień Dobry :)))

Pusia odpocznij sobie, bo się wykończysz - ostatnio ok 5 rano cie widziałam na gg

no co tu zrobić jak Kacper upodobał sobie 5:00 na pobudkę :) potem idzie spać koło 7 i spi do po 8 no a ja kiedy on nie śpi sprawdzam co sie w necie dzieje :)

Pusia! Witaj! Dzięki wielkie! Jakas esja bo ja jak zwykle niedoinformowana:sorry2: zdjeciowa?

sesja zdjęciowa :tak: , ja jako wizażystka ale raz nawet jako modelka ;-). jeśli chcesz zobaczyć efekty to zapraszam na stronę maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści

Oj biedna Majusia miała przejścia :( - buziaczek dla niej

helloł!

ja mam ostatnie dni do dupy więc wybaczcie ale czytam wasze posty ale nawet nie wiem co odpisywać:-( rozkojarzona jestem strasznie:baffled:
ale generalnie nie wiem z czego i mam wsyztsko w du...ostatnio i ogolnie mam wk..wa:wściekła/y:
EEEhhh....chyba jesień się zbliża i mi się udziela:-:)-:)-(
Mam już dość siedzenia w domu...i tej monotonniii...anulka dobrze kiedyś zauważyła to już nie są dni świstaka tylk odni świra:baffled:

oby humor i dobry nastrój powrócili :) buziaki

ja wczoraj po sesji wróciłam koło 21 potem przyszedł znajomy ... pogadaliśmy wypiliśmy piwko i tak minął wieczór ... no a dziś z nowu kolejna sesja zobaczymy co z tego wyjdzie :).

Kurcze mam nadzieję, że Kacper zaraz pójdzie spać bo nie ukrywam pospała bym sobie jeszcze ...:baffled:

Buziaczki papa

reklama
Do góry