annamarysia
Mamusia Majusi
Rany boskie! W życiu tyle literówek nie zrobiłam a polonistka jestem mam nadzieję że da sie to zrozumieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilka troche późno jak na 1 czkawke oj David to wcześnie dostał i często miewał, a gabrielek to musi być silny chłopak z tego co piszesz ;-):-):-)
kurcze juz się nie moge doczekac zdjęc :-):-)
annineczka podobają mi się te skarpeko - buciki :-):-) jakbym miała w drodze to chętnie bym kupiła ;-)
Lilka może ty cos znajdziesz dla siebie tzn, Gabrielka
Pusia odpocznij sobie, bo się wykończysz - ostatnio ok 5 rano cie widziałam na gg
Pusia! Witaj! Dzięki wielkie! Jakas esja bo ja jak zwykle niedoinformowana zdjeciowa?
helloł!
ja mam ostatnie dni do dupy więc wybaczcie ale czytam wasze posty ale nawet nie wiem co odpisywać:-( rozkojarzona jestem strasznie
ale generalnie nie wiem z czego i mam wsyztsko w du...ostatnio i ogolnie mam wk..wa
EEEhhh....chyba jesień się zbliża i mi się udziela:---(
Mam już dość siedzenia w domu...i tej monotonniii...anulka dobrze kiedyś zauważyła to już nie są dni świstaka tylk odni świra