reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Annamarysia, spoko loko, ja juz sie przyzwyczailam:-) Wazne to dobrze sie zorganizowac. Wiadomo, ze czasami potrzeba czyjejs pomocy, ale ogolnie staram sie bym samowystarczalna.

Anineczka, Seban juz ma firme remonotwa:-):-) Dlatego tez materialy mamy za pol darmo:-) Wszystko bedziemy robic z resztek po jego budowach:-)

Sabinka, rewelacja. Musze to Sebanowi pokazac. Inga w zyciu by nie wpadla zeby wozek popchnac. Wczoraj probowalam ja postawic przy wozku, to wziela i usiadla na chodniku i miala focha:baffled:

U nas pada. Bylysmy z Inga z psami na spacerze, ale tylko godzine, bo nie da rady spacerowac, zreszta co to za przyjemnosc wygladac jak zmokla kura. Zaraz lece obiad staremu zrobic, coby przypadkiem nie schudl;-);-) Inga spi, wiec mam sporo czasu:-)

reklama
Witajcie Dziewczyny!
Wszystkie głodne młode matki zapraszam do Poznania na leczo... nabiedziłam sie przy tym zdrowo bo trzeba było gotować na dwa wielkie garnki, ale jest!:-):-)

Nie wiem co się stało ale uśpić Majusię dziś to był horror, spazmów dostawała na widok mleka:szok: nie wypiła nic:szok: mimo że była padnięta robiła wszystko byle tylko nie spać, pokazywała a to książeczki, a to obrazki, a to zabawki, w końcu po chyba 40 minutach nie wiadomo czego usnęła wtulona w zyrafkę i mamusię na naszym łóżku a tatuś ją przeniósł do wyrka...pewnie sie zaraz na to mleko zbudzi a nocka znów będzie wesoła :( nie wiem co jej się stało, za dużo wrażeń, nie była głodna czy coś ją bolało... ehhhh

Sabinko! Cudownie Kapik ten wózek pcha! Obejrzałam też żyrafę! Mamy taką samą i super jest zabawa:tak: dzięki niej Maja nauczyła się dawać wszystko mamusi do buzi do spróbowania, nawet swojego smoka:-) karmi mnie jak żyrafę:-D

Bira! Nadal podziwiam! Ile wy tych piesków macie? Mi mój Maciek ciągle głowe truje że chce zeby Maja miała pieska:rofl2: a znając mozliwości mojego pasibrzucha za dwa dni bedzie po leczo więc chyba z wekowania nic nie będzie:crazy::baffled:

Elbra! Co to za Perfekcyjna co wszyskie czytacie bo chyba coś ciemna jestem i nie mam pojęcia o co chodzi....

Mirka! Beatka! My też daaaleko w tyle z chodzeniem, Maja przebiera nogami po ziemi jak się ją prowadzi pod paszki, mówimy na to że tupta no i tyle...

Anulka! Fajnie że się Oskarek wychustał, Maja uwielbia się mocno chuśtać a noie chce się trzymać skubana, więc się buja u mnie na kolanach:rofl2:
a jeśli chodzi o seriale, ehhh niech stracę, myślcie o mnie co chcecie... tylko Moda na sukces:-) uwielbiam:-D:tak::rofl2:

I jak tam mój pierwszy dzień, nadam się??:sorry2::sorry2::sorry2:

Dobranoc Dziewczyny całuski dla Skarbów i karaluchy pod poduchy

Annamarysia, te nocki u nas tez teraz wygladaj niezyby wesolo... no ale ja zawsze usprawieldiwiam je i mowie, ze to przez zabki:-p:zawstydzona/y:
Co do pieska, to i tez sie marzy by Oskar wychowywal sie z psiakiem... ale chcemy by byl juz swiadomy, ze chce miec pieska i wtedy dostanie - mam wizej, ze bedzie to na ktores Boze Narodzenie:laugh2: - mmm, tak pod choinke:laugh2::laugh2: ...ale chcemy by juz sam wiedzial co znaczy np. dac pieskowi pic itp...
Co do pa,pa to Oskar tez robi,ale jak sam zachce... na zawolenie nie ma:laugh2:
no i pieknie robi kosi-kosi, nieee-nieee (kreci glowka) i chyba zaczyna robic cos na styl taaaak-tak...:tak::tak::tak:

Annamarysia, gratuluje dzionka z BB:tak::tak::tak: tak trzymaj:tak::tak:

Dobranoc:tak:

Tak spojrzalam na suwaczki i zobaczylam, ze Oskar dzis konczy 10 m-cy:tak::tak: jak to zlecialo;-):-)
i my w sumie za 2 tygodnie bedziemy miec rocznice:-p:laugh2:

no i tak pomyslalam sobie o suwaczkach i o naszej Lilce...

Lilus, jak tam Gabrielek, nic sie dzis nie odzywasz... hallllllllllllo, wszystko dobrze?????

reklama
Do góry