hej hej
ja dzis caly dzien poza domem spedzilam na łazeniu po sklepach w kompletowaniu koncowki wyprawki
no i jeszcze materaca do lozeczka mi brakuje i mam wszystko
i doła...bo bylam dzis u kolezanki i powiedziala miz e w OSTATECZNOSCI przyjedzie jak zaczne rodzic,ale ona sama nie dlugo rodzi i roznie moze byc,pozatym ma male dziecko,musi je odbierac z przedszkola i nie daje glowy ze bedzie jej apsowalo w momencie jak ja zaczne rodzic
now iec postawilam dzis pol rodziny na glowie
jutro dostane odpowiedz czy Oliwka ktos z rodziny sie zajmie,bo ajk nei to neistety ale biore tesciowa z diabliczka Oliwka
ale co robic???
najwyzej jak urodze to na drugi dzien je wloze do samolotu
no ale ktos musi byc,bo my chcemy rodzic razem :-)
dalam ogloszenie na stronie norwegi ze szukam jakiejs Pani do pomocy :-) wiec powinno sie wszystko powoli ulozyc
w Pl zalozylam sobie zelowe paznokcie i znalazlam Polke blisko mnie ktora sie tym zajmuje i ajde sobie pazurki przyszlifowac,zmienic i uzupelnic
musze sie naieszyc ciutke heheeee
jejku jakos musze sobie poprawiac humor,bo jak anrazie wszystko idzie jak po gruzie
i zlapie depreche jeszcze...
no ale jutro sie wszystko wyjasni,jak nie to bede miala znowu te mala potworke u siebie w domu
Aluska Amanda to robi poczynania :-) wow gratki dla malej
moja chodzi prowadzona o dwoch rekach,czasem trzyma sie jedna reka i idzie do przodu,ale zaraz sie chwyta druga raczka czegokolwiek