reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
No tak misia :eek::laugh2:
Juz nawet sie zastawialam czy tych moich worow z ciuchami po Antku gdzies nie opchnac w Polsce,bo ladne i niezniszczone.
Ale zanim sie za to zabralam pomyslalam piec razy i zostawilam dla fasolki w razie gdyby kolejny rozbujnik sie pojawil:dry::-)
Choc oczywiscie mam nadzieje na dziewuszke...choc chyba nie moge sie tak na nia nastawiac,bo co bedzie jak jej nie bedzie?
Nie chce wielkiego rozczarowania.
NOoo to sie nie nastawiam:-)
Bedzie co ma byc,oby zdrowe i szczesliwe jak moje pierwsze dziecie:tak:

Anetas eh nawet mi nie mów, mdłości cholera jasna mnie męczą strasznie :baffled:

jeju jeju, zdjęcia ślubne kurka są okropne teraz jak na nie patrzę to w sumie ten fotograf mógł nam lepsze zrobić a ja mogłam mieć lepszą fryzurę :-D:-D:-D

ja za to pamietam Twoje zdjęcie z kolczykiem w pępuszku :-D

He he..szybko się postaraliście o drugiego dzidziołka :laugh2:
wcale żeśmy się nie starali :zawstydzona/y::-p;-)

zaglądaj do nas, pewnie! daj znac jak na wizycie :-)

a co do tych jelit to może masz podrażnione ? kurcze może to jakiś zespół jelita drażliwego albo co? Czasem Cię podczytuję i wiem że teraz urzędujesz w USA, może tamto żarcie Ci nie słuzy? Mój kumpel się męczył całe wakacje, nie mógł się przestawić ciągle go jakieś sensacje męczyły, jak wrócił do Polski to jak ręką odjął :happy:

Witam
U nas w miare slonecznie,ale to pewnie chwilowe przeblyski.
Jak sie macie ciezaroweczki?
Ja mam lekkiego dola,a zaczelo sie juz wczoraj.:-(
Maz mi powiedzial,ze neta mi odlaczy,bo siedze tylko i wyszukuje jakis dziwnych rzeczy. :eek:
A ja tez jestem glupia :baffled:
W poprzedniej ciazy wszyskie objawy zaczely sie pojawiac pozno,bo okolo 8 tygodnia.
No i teraz czuje sie swietnie,zero objawow,nie jest mi mdlo,nie bola mnie piersi i itp. Czasami mnie zakuje jajnik.
I jakos sie dziwnie czuje bez tych obajwow:confused:
Jak myslicie przyjda jeszcze?
Ale jestem dziwna:laugh2:
Chce tego czego inne kobiety nie chca-mdlosci:sick::laugh2:

witam

dzisiaj idę do gina na kolejną wizytę :-) dzisiaj zakłada mi kartę ciąży :-) mam nadzieję, że wsio jest OK :tak:
humorek nawet mi dopisuje ;-) jak na razie nerw mi chwilowo przeszedł :-p ale weeckend był straszny :zawstydzona/y:

Kajunia zdaj relację po wizycie!

Anineczka nie martw się! Wszysto jest w porządku! Masz jeszcze czas do tego 8 tygodnia ;-)

Anetas pewnie że mam obawy, chyba jak każda mama, nawet przed pierwszym miałam, ale dałam radę i ze studiami i z dzieckiem.

Tylko ja w takiej sytuacji jestem, że mogę dać w każdej chwili dziecko do góry do teściów (mieszkamy w jednym domku, w osobnych mieszkanich) i wygospodarować troszkę czasu dla siebie, albo zrobić coś w domu. Unikam tego jak mogę bo mi teście rozpuszczają Wika, ale już sama świadomość mi pomaga, że nie jestem sama.

Poza tym mąż ma tak ustawione zajęcia w pracy że pracuje tylko 3 dni w tygodniu, dzięki temu on mi również dużo pomaga. W zasadzie tylko taki układ zadecydował że nie przeraża mnie aż tak bardzo to drugie bejbi, no i to że Wiktor już nie będzie takim niemowlaczkiem ;-)

Aneas, dasz radę, Borys będzie już dość duży prawda?

A z tym ogórkiem to masakra! Nie na darmo się mówi że Europejczyk po śmierci się rozkłada kilka miesięcy, a Amerykanin kilkadziesiąt lat... :szok:

Kunda Gratuluje za fasolkowania:tak::-):-):-):-)Nawet sie nie pochwalilas na watku mam siedzacych w domu:no:Nie ladnie a my sie martwimy co sie z toba dzieje:tak::tak::-):-):-):-)
Oczywiscie wszystkim gratuluje z calego serca :tak::-)Ja tez chce drugie dziecko ale staranka rozpoczniemy czerwiec-lipiec:tak::-)Pozdrawiam!!!!

Witam!

Ja narazie powiedziałam tylko rodzica i tesciom, no i wie jeszcze jedna cioteczka...zastanawiałam sie czy powiedziec przed wizyta u lekarza ale stwierdziłam ze musze mi pomoc wiec niech wiedza:-)
A reszta dowie sie w swoim czasie...najprawdopodoniej jak juz bedzie widac:-)

Co do ciuchow ciazowych to ja miałam pozyczone dwie pary spodni a rodziłam tez w lisopadzie:-) Teraz musze sobie kupic przynajmniej jedna pare:-)

Iwonka dziekuje...teraz to nawet nie mam czasu aby duzo siedziec na necie:-)

O Misiu widzę ze spodziewasz się drugiego dzidziolka - serdeczne gratulacje !!!! WOW - a dopiero co pamętam jak byłaś w ciąży :tak:

reklama
Hej
No i maz mi wybyl z domku na 4 dni na szkolenie:-:)eek::baffled:
Jakos dam rade z tym moim brzdacem.:dry::laugh2:
Wlasnie ucina sobie drzemke.

Kajuniu zdaj relacje z wizyty u lekarza.:-)

Misia twoj maz ma swietny system pracy.Rewelka:tak:

anetas mowisz,ze chcialabys byc listopadowka?
Zapraszamy jakby co ;-)
Ale ty juz w 8 tygodniu jestes:confused:
Ja dopiero w 5 i mam termin na 9 listopada.
Tak wiec idz do gina i pertraktujcie date rozwiazania:tak:

Ide sobie chyba zalegne na kanapie dopoki mlody spi:-)
Milego dnia:happy:

Do góry