reklama
Póki dzieci male dobrze że teście są blisko, ale jak nie chcę ich widzieć ani słyszeć to zawieszam słuchawke na interkom i się zamykam w chałupie i mam wszystko w d... ale tak generalnie to mam w porządku teściów i fajny ogródek wkoło domu ;-)
Anetas czemu się spodziewasz różnych reakcji? Ktoś może tego nie zaakceptować? No i mam pytanie, wracasz na stałe już do Polski? Jejku dbaj o siebie... niedobrze ze tak cię wciąż bolą jelita :-(
Kunda czemu nie chcesz rodzić w październiku? Ja bym nawet chciała wcześniej ;-)
Anineczka dasz radę! Hihi i jak tam odpoczęłaś dzisiaj coś troszkę?
Dziękuję Głuszku ;-)
Anetas czemu się spodziewasz różnych reakcji? Ktoś może tego nie zaakceptować? No i mam pytanie, wracasz na stałe już do Polski? Jejku dbaj o siebie... niedobrze ze tak cię wciąż bolą jelita :-(
Kunda czemu nie chcesz rodzić w październiku? Ja bym nawet chciała wcześniej ;-)
Anineczka dasz radę! Hihi i jak tam odpoczęłaś dzisiaj coś troszkę?
Dziękuję Głuszku ;-)
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
dziewczyny ja tylko przelotem....
odzywała sie do was kajunia??
miala dzis wizyte u lekarza i cisza sie zrobiła
odzywała sie do was kajunia??
miala dzis wizyte u lekarza i cisza sie zrobiła
anineczka
królowa mrówek :P
Hej dziewczynki.
niewiecie co sie dzieje z Kajunia?
Miala dzis byc u lekarza
Mam nadzieje,ze jej fasoleczka ma sie dobrze i ze slicznie wypadla na pierwszym swoim zdjeciu;-)
Misia wlasnie godzinke temu polozylam brzdaca i chyba sie wezme za prasowanie
Ja tez bym chcia urodzic w pazdzierniku :-)
Kumpela z Wrzesniowek jest na pazdziernikoweczkach,tak wiec bysmy mialy dzieci z jednych miesiecy
Misia jezeli masz spoko tesciow to zyc nie umierac i tylko sie cieszyc,ze pomocni.
Ja na moich tez nie narzekam,tylko rzadko sie widujemy (a moze tutaj tkwi szkopul? )
teraz w czerwcu beda u nas na urlopie.
Widze,ze wiekszosc z nas spodziewa sie coreczki
No zobaczymy ile tych coreczek faktycznie bedzie
niewiecie co sie dzieje z Kajunia?
Miala dzis byc u lekarza
Mam nadzieje,ze jej fasoleczka ma sie dobrze i ze slicznie wypadla na pierwszym swoim zdjeciu;-)
Misia wlasnie godzinke temu polozylam brzdaca i chyba sie wezme za prasowanie
Ja tez bym chcia urodzic w pazdzierniku :-)
Kumpela z Wrzesniowek jest na pazdziernikoweczkach,tak wiec bysmy mialy dzieci z jednych miesiecy
Misia jezeli masz spoko tesciow to zyc nie umierac i tylko sie cieszyc,ze pomocni.
Ja na moich tez nie narzekam,tylko rzadko sie widujemy (a moze tutaj tkwi szkopul? )
teraz w czerwcu beda u nas na urlopie.
Widze,ze wiekszosc z nas spodziewa sie coreczki
No zobaczymy ile tych coreczek faktycznie bedzie
malinois
Fanka BB :)
Anineczko, dobra duszyczko tego forum nie martw się,że nie masz objawów, a szczególnie nie żałuj mdłości i wymiotów. Mnie również jak na razie nie jest dane poczuć tych uroków, ale uspokoiłam się, bo mam inne zaobserwowane objawy, u Ciebie też pewnie są, na pewno to czujesz. :-) Bądź dobrej myśli, każdy przeżywa inaczej.
U mnie wszystko ok,nic się nie zmieniło. Jutro idę do ginka i mam nadzieję zobaczyć moje maleństwo, bo ostatnio widziałam tylko pęcherzyk :-)
Jeśli chodzi o oznajmienie ciąży, to mnie nie udało się zachować w tajemnicy, ogarnia mnie taka radość, że sam język wypaplał- to moja pierwsza ciąża, więc może dlatego i była dla mnie w pewnym sensie cudownym zaskoczeniem
Kajuniu czekamy na informacje jak było u lekarza, mam nadzieję,że wszystko jest dobrze.
U mnie wszystko ok,nic się nie zmieniło. Jutro idę do ginka i mam nadzieję zobaczyć moje maleństwo, bo ostatnio widziałam tylko pęcherzyk :-)
Jeśli chodzi o oznajmienie ciąży, to mnie nie udało się zachować w tajemnicy, ogarnia mnie taka radość, że sam język wypaplał- to moja pierwsza ciąża, więc może dlatego i była dla mnie w pewnym sensie cudownym zaskoczeniem
Kajuniu czekamy na informacje jak było u lekarza, mam nadzieję,że wszystko jest dobrze.
anineczka
Slicznie to ujelas malinois.
Ja przyznam szczerze,ze tez nie potrafilam jezyka za zebami utrzymac
anineczka
Dziekuje malinois.Anineczko, dobra duszyczko tego forum nie martw się,że nie masz objawów, a szczególnie nie żałuj mdłości i wymiotów. Mnie również jak na razie nie jest dane poczuć tych uroków, ale uspokoiłam się, bo mam inne zaobserwowane objawy, u Ciebie też pewnie są, na pewno to czujesz. :-) Bądź dobrej myśli, każdy przeżywa inaczej.
Dzis sennosc powrocila i wewnetrzny spokoj
Daj znac jutro jak po wizycie u lekarza i koniecznie pochwal sie maluszkiem.
Kajuniu odezwij sie!!!
reklama
anineczka
A ja ide poprasowac,ale bede zerkac i wyczekiwac Kajuni
Podziel się: