reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Póki dzieci male dobrze że teście są blisko, ale jak nie chcę ich widzieć ani słyszeć to zawieszam słuchawke na interkom i się zamykam w chałupie i mam wszystko w d... ale tak generalnie to mam w porządku teściów i fajny ogródek wkoło domu ;-)

Anetas czemu się spodziewasz różnych reakcji? Ktoś może tego nie zaakceptować? No i mam pytanie, wracasz na stałe już do Polski? :confused: Jejku dbaj o siebie... niedobrze ze tak cię wciąż bolą jelita :-(

Kunda czemu nie chcesz rodzić w październiku? Ja bym nawet chciała wcześniej ;-)

Anineczka
dasz radę! Hihi i jak tam odpoczęłaś dzisiaj coś troszkę?

Dziękuję Głuszku ;-)

Hej dziewczynki.
niewiecie co sie dzieje z Kajunia?
Miala dzis byc u lekarza :tak:
Mam nadzieje,ze jej fasoleczka ma sie dobrze i ze slicznie wypadla na pierwszym swoim zdjeciu;-)

Misia wlasnie godzinke temu polozylam brzdaca i chyba sie wezme za prasowanie:dry:
Ja tez bym chcia urodzic w pazdzierniku :-):laugh2:
Kumpela z Wrzesniowek jest na pazdziernikoweczkach,tak wiec bysmy mialy dzieci z jednych miesiecy:laugh2:

Misia jezeli masz spoko tesciow to zyc nie umierac i tylko sie cieszyc,ze pomocni.
Ja na moich tez nie narzekam,tylko rzadko sie widujemy (a moze tutaj tkwi szkopul? :laugh2::laugh2: )
teraz w czerwcu beda u nas na urlopie.

Widze,ze wiekszosc z nas spodziewa sie coreczki:happy2:
No zobaczymy ile tych coreczek faktycznie bedzie:cool2::wink:

Anineczko, dobra duszyczko tego forum nie martw się,że nie masz objawów, a szczególnie nie żałuj mdłości i wymiotów. Mnie również jak na razie nie jest dane poczuć tych uroków, ale uspokoiłam się, bo mam inne zaobserwowane objawy, u Ciebie też pewnie są, na pewno to czujesz. :-) Bądź dobrej myśli, każdy przeżywa inaczej.

U mnie wszystko ok,nic się nie zmieniło. Jutro idę do ginka i mam nadzieję zobaczyć moje maleństwo, bo ostatnio widziałam tylko pęcherzyk :-)

Jeśli chodzi o oznajmienie ciąży, to mnie nie udało się zachować w tajemnicy, ogarnia mnie taka radość, że sam język wypaplał- to moja pierwsza ciąża, więc może dlatego i była dla mnie w pewnym sensie cudownym zaskoczeniem:szok:

Kajuniu czekamy na informacje jak było u lekarza, mam nadzieję,że wszystko jest dobrze.

Jeśli chodzi o oznajmienie ciąży, to mnie nie udało się zachować w tajemnicy, ogarnia mnie taka radość, że sam język wypaplał- to moja pierwsza ciąża, więc może dlatego i była dla mnie w pewnym sensie cudownym zaskoczeniem:szok:
:laugh2::laugh2::laugh2:
Slicznie to ujelas malinois.
Ja przyznam szczerze,ze tez nie potrafilam jezyka za zebami utrzymac :baffled::laugh2::laugh2:

Anineczko, dobra duszyczko tego forum nie martw się,że nie masz objawów, a szczególnie nie żałuj mdłości i wymiotów. Mnie również jak na razie nie jest dane poczuć tych uroków, ale uspokoiłam się, bo mam inne zaobserwowane objawy, u Ciebie też pewnie są, na pewno to czujesz. :-) Bądź dobrej myśli, każdy przeżywa inaczej.
Dziekuje malinois.
Dzis sennosc powrocila i wewnetrzny spokoj:tak:
Daj znac jutro jak po wizycie u lekarza i koniecznie pochwal sie maluszkiem.
Kajuniu odezwij sie!!!

:-):-):-):-):-)

A teraz idę oglądać Szymona Majewskiego, przynajmniej trochę się rozerwę :-)

papa, do jutra

reklama
Do góry