reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:-):-)

Przepraszam, że nie odzywałam sie od razu, ale zastałam tutaj taki syf, że wpadłam od razu w wir sprzątania, bo nie szło nawet kuchenki gołą ręką doknąć:crazy:

Wpadne później jak mloda uśnie:-)

reklama
Dzień dobry

Achh drugi dzień @ i mam zły nastrój a jeszcze jakaś dziwna wysypka(taka kaszka) wyskoczyła mi na brodzie :crazy:

Dzien dobry,

Lilus, Wisienka chyba nie dzis a jutro ma slub... ale juz sama nie wiem...:dry:

Wisienka, wszystkiego najjjjjjj, duuuuzo milosci i sto lat razem:-):-):-):-):-)

Bira, fajnie, ze jestes:tak: no a co do sprzatania to nie dziw sie, dwoch facetow mieszkalo... jak dobrze kojarze to maz i brat? ...iwc nie mieli motywacji do porzadkow...:laugh2:

Lilka, malutko Hanulka wazy - Oskar juz 9,75kg wazyl jakies 2 tygodnie temu;-) ale to facet no i dlugasny - tzn. wysoki, bo 78 cm mial wtedy:laugh2::laugh2:

Pusia, ja tez przy okresie mam jakbym bombe polknela...:sorry2::sorry2:
Jak noc minela??
bo u nas super!!:tak::tak:

Sabinko, a jakich to gosci masz miec, na dlugo??

Teraz mezus w firmie, Oskar juz steka w kojcu... zaraz tzn. po 10.30 ide go usypiac:-p potem spacerek... ach, jak to elbra mowi... "dzien swistaka..." hmmm, dobrze, ze nie "dzien swira":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,

Pusia, ja tez przy okresie mam jakbym bombe polknela...:sorry2::sorry2:
Jak noc minela??
bo u nas super!!:tak::tak:

bomba cyka ... cyk cyk ;-)

Nocka na szczęście przeszła oki Kacper obudził sie o 7 :-):tak:.

Teraz właśnie usnął mi na rękach taki był padnięty :-D. A zanim usnął narąbał kilo kupy :szok:.

CO do wczorajszej wizyty u doradcy to tak jak myśleliśmy raczej lipa na kredyt:baffled:. może za rok . Piotrek musiał by teraz wykazac odpowiednią kwotę przez pół roku co najmniej a on pracuje jak firma z firmą i wiadomo że zysków raczej nie wykazujemy bo dużo faktór to paliwo to co innego no i dzięki temu mniej odprowadzamy podatku no a co wiąze się że nie dostaniemy kredytu bo w papierach zysku brak i kółko się zamyka :-).
Wiec na razie chyba kredyt idzie w zapomnienie a tak w ogóle na 40 lat :szok::szok::szok: MASAKRA i jak np bierze się 300 000 to spłaca się o 700 000 więcej MASAKRA kogo na to stać

to tyle :baffled:.

Więc wczoraj z Pitem mieliśmy lekkiego doła że będziemy całe życie wynajmować i tracić kase :crazy:

...Pusia, rozumiem... czlowiek co miesiac placi, a tak naprawde nic nie ma... hmmmm, a duze mieszkanko wynajmujecie, w samym Wrocku?? Moja przyjaciolka wynajmowala kiedys mieszkanko 2 pokojowe... i po analizie, wzeli kredyt 200tys. i postawili dom... tyle, ze jakies 4 lata temu...

Anineczko - rok w Polsce??? a czemuz to...?? stesknilas sie za ojczyzna???;-):laugh2::laugh2:

Hello

Pusiu ja też na wynajmowanym :-D
I teraz lece do Polski i chyba zostaje na rok i też wynajmę mieszkanie :baffled::tak::-D:-D

Właśnie czemu wracacie do Polski ?? z tęsknoty ;-)

...Pusia, rozumiem... czlowiek co miesiac placi, a tak naprawde nic nie ma... hmmmm, a duze mieszkanko wynajmujecie, w samym Wrocku?? Moja przyjaciolka wynajmowala kiedys mieszkanko 2 pokojowe... i po analizie, wzeli kredyt 200tys. i postawili dom... tyle, ze jakies 4 lata temu...

mieszkanie dwupokojowe w samym Wrocławiu (dla znających wrocław - dzielnica Klecina). No kilka lat temu ceny wyglądały całkiem inaczej :-(. tylko my wtedy jeszcze studiowaliśmy i żyliśmy jak studenci nikt nie myślał wtedy o kupnie mieszkania no ale cóż może wygramy kiedys w Lotto :-D:-Dalbo hmmm zostanę super sławna wizażystką :-D:-D:-D:-D:-D (ale się ubawiłam)

reklama
Do góry