reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Matt jest rewelacyjny :-D:-).

Kurcze Kacper coś się budzi co jakiś czas z płaczem :( teraz Piotrek daje mu mleczko ale czuje że nocka będzie kiepska :( ... ooo znowu płacze mykam do niego

u mnie Hania juz tez plakala....ale ona na zabki i ma mega sranko :-p
juz od paru dni
wymiekam normalnie :-D

Anulka daruj sobie chodzik,ja mialam przy Mili bo dostalam i fakt wkladalam od czasu do czasu Mile ale w sumie to zbedny grat
ja tez polecam jak Anineczka chodzik pchacz:tak:
popatrz na FP,bo maja np taki chodzik co jest chodzikiem ale potem moze sluzyc jako autko do odpychania sie,wiec posluzy dluzej :-)

i ja mowie dobranoc
jutro o 10 kontrola u poloznej...jak mi sie nie chce:sorry2:

kurcze,Wisienka jutro sie hajta nie???:szok:
wow,ale przelecialo....
Wisienka wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia!!!:-):-):-):-)

a Hania dzisiaj byla zaszczepiona,zwazona no i jej waga mnie zaskoczyla bo wazy tylko 8kg a ja myslalam ze jakies 9/10kg:rofl2:

no ja juz mykam spac

dobranoc

reklama
kurcze,Wisienka jutro sie hajta nie???:szok:
wow,ale przelecialo....
Wisienka wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia!!!:-):-):-):-)

a Hania dzisiaj byla zaszczepiona,zwazona no i jej waga mnie zaskoczyla bo wazy tylko 8kg a ja myslalam ze jakies 9/10kg:rofl2:

no ja juz mykam spac

dobranoc

Wisienko i ja się dołączam do życzeń :-):-)

No to rzeczywiście Hania nie waży dużo - mała modelka ;-). hmmmm ciekawe ile Kacper trzeba będzie się przejść na ważenie.

Oki kobitki zmykam puki Kacper śpi

Dobranoc Kochane

Do góry