reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:-)Dobry wieczór:-)

Na samym wstępie całuję wszystkie dzieciaczki mocno w czółko.
;-);-);-)
Pozdrawiam wszystkie Was mamusie/przepraszam za nieobecność:-(​

Miałam bardzo ciężki okres ostatnio.:-(
Może kiedyś Wam napiszę,narazie nie chce sie tym dzielić/zrozumcie
Przepraszam ze Was zaniedbałam .
Obiecuję sie poprawić.:zawstydzona/y:
Jutro napiszę o się w ogóle u nas dzieje.
Wstawie zdjęcia Dorianka.
Tymczasem dobrej nocy
Buziaczki​

Witaj Women pisz co sie dzieje;-)

Witam kobietki, troszke mnie nie było :sorry2:, poczytałam ale nie poodpisuje sorki nie mam jakoś weny, troszke jestem rozbita przez tą prace :rofl2::dry:, a u nas mała śmiga po domu w chodziku:baffled: , nie chciałam kupować bo jestem przeciwniczką chodzików:dry: ale dostałam od siory po jej córce (leżał złożony i zbierał kurz ) , no ale skapitulowałam bo mała tylko chce stać:baffled:,podciągnie się ale nie umie się utrzymać bo od razu się puszcza i leci jak kłoda no i ryk :no:, jak nie pozwalałam jej stawać albo nie chciałam trzymać(bo jak długo można, waży już 10,5 kg ) to krzyk, rozpacz itp.:angry::dry::rofl2: jak wsadziliśmy ją do chodzika to najpierw się wystraszyła jak pierwszy raz się odepchneła :szok: ale po 2 dniach to latam za nią biegiem :szok::-D, staje w chodziku i ładnie idzie trzymając się go , a jak sie zmęczy to zasuwa bokiem , tyłem jak się da,:-D:-D albo się rozpedzi nogi do góry i jedzie siłą rozpędu:laugh2::tak: , no imamy już 4 ząbki , właśnie wybiła się druga górna jedyneczka , :-D
na spadam bo się budzi :-)
całuski dla wszystkich maluszków i pozdrowionka dla mamusiek:tak:

Gratuluje zeboli:tak:z tymi naszymi szkrabami tak juz jest:tak:

Ciekawe jak tam Lilka wakacje spedzila i jak sie czuje:-)

Ja nie dawno zladowalam w domku zmykam ogarnac troche chate chociaz nie chce mi sie.
Moj maly dzisiaj raczkowal podwinela mu sie raczka i gruchnal buzia na podloge ale bidulek plakal i gorna warge ma spuchnieta-te szkraby nasze:no:;-)

Same kolizje widzę u tych naszych bobasów
Elbra Dziunia i inne mamy zazdroszczę chodzacych brzdaców bo moja to tylko na dywanie leży terla sie i obraca wokół własnej osi:laugh2:

Lecę spać jutro mamy z Olą dzień pieknosci fryzjer:-)

dobry wieczór laseczki:-)

ja tak na momencik bo zabiegana jestem:-(
gratulacje dla nowych ząbków:-)
gratulacje nowych umiejętnośći i buziaki dla wszystkich mamusiek i bobasków:-)
jutro ide do pracy z szefem jestem umówiona i cały dzionek z nim pracujemy:-) mamy kuuupppeee zaległosci:-)
mama przyjeżdza do Kapika:-)
byliśmy w Zakopanem ale tylko na jeden dzień w nast. tyg. Dawid ma wolne wiec jedziemy na 2 dni:-) wybieramy się na kasprowy z Kapikiem kolejką oczywiscie i jak dla mnie niestety:-)
a do zakopca jadąc staliśmy godzine w korku masakra!!! 5 kilometrów GODZINE!!! wrrrrrrr i tam jest tak codziennie w wakacje:-( na szczęscie Kapiczek grzeczniutki był i spal smacznie:-)

Liluś witaj w domku kochana!:-) odpocznij i się odzywaj;-)
Elbra wklejaj foty:-)
Anulka już pytam brata:-)
Beatko miłego dnia piękności:-)weźcie mnei ze sobą:-) i biedna Oleńka z tą osą:-( wiem co to znaczy!
przepraszam że nie odpisuje na każdy post:-( ale jestem nietomna dzisiaj:-(
buziak

czesc babulki :-):-):-):-):-)

dzisiaj kolo 6 rano zladowalismy do domu
jak sie ciesze :-):-):-)

przygod w polsce co nie miara,dobrych i mniej dobrych....ale bylo super :-):-):-)

zaraz cos naklikam:-)

reklama
Dzien doberek;-)

Sabinko, dzieki, czekam:tak::tak: ach, widze, ze wypad do Zakopca udany:tak::-) no i czuc od Ciebie ta milosc do gor:-D:-);-) aaaaa, no i milej pracy dzis;-)

Lilus, witaj, pisz, pisz jak bylo, jak brzusio, tzn. jak Gabriel??:-):-):-):-) i jeszcze raz serdeczne gratulacje siusiaka u Ktosia:-D:-D:-D:-D:-D

Beatko, milego dnia pieknosci:-);-);-)

My wstalisy, teraz chlopaki sie karmic beda kaszka, a ja mykam zrobic nam sniadanko... i dalej siadam i szukam wakacji... buuuuuuuuuu, mi dogodzic to wrrrrr:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry