reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Fajnie, ze osrodek z bogayum zaplaczem i ze uropik mija ciekawie, no i wreszcie pogoda super, jak poplazowaliscie:tak: a kiedy powrot?? masz moze link do tego osrodka? bo tak szperam w necie za Majorka... ale ceny robia sie kosmiczne... moze cosik fajnego w Polsce znajde... choc boje sie o pogode...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Udanego dalszego wypoczynku:tak::tak:

dzięki Anulka :tak:
tu jesteśmy: Karwia - Ośrodek Wczasowy Sęk, Karwia - udane wczasy nad morzem

No już prawie mogę zasiąść uff gorąco dzisiaj u nas i parno ale od jutra Misia deszcz:baffled:takie to kratkowane wczasy nad tym naszym morzem

no niestety, ale i tak je kocham ;-)

reklama
Misia super ze wypoczynek udany ale wspolczuje bardzo rodzinie tego chlopaka.Kurcze wlasnie uswiadomilam sobie ze wystarczy nie raz tylko pare minut:-(

Witam

Elbra widzisz ta metoda nauki to bardziej jak zabawa.A w sumie tylko zabawa bo zabrania ona sprawdzania umiejętności dziecka.
Przy pokazywaniu kart można i trzeba się bawić.Pokazywać i robić kalambury itp.To tylko zależy od chęci i inwencji twórczej rodzica.
A to,że 4 latek czyta to nic dziwnego,bardziej się dziwie to co Sabinka napisała o 2-latku który czyta,to już fenomen według mnie :laugh2:

Ale oczywiście nie namawiam.Ja jak mówiłam napierw wezmę sie za Antka a później za Matta.

Beatko oj biedna Ola.
U nas jest w tym roku strasznie dużo os.Dziś już zabiałam jedną ( jakoś nie wzbudzają sympatii te zwierzęta i tłuke z całych sił) a norma to 5 dziennie.
Antek już wie,że jak zobaczy ose to pod koc ma się chować a ja latam z kapciem za nią.
Jeszcze nikogo nie ugryzły ale jest ich strasznie dużo,najgorsze,że pchają sie do domu drzwiami i oknami.

Karina don't worry.Fretce będzie dobrze.
Brałaś ją jak już w ciąży byłaś? Bo mówisz,ze 1,5 roku ją masz.Szkoda,że tak wyszło i że nie przewidziałaś,ze z małym dzieckiem to nie wypali.
Ale bądz dobrej myśli.

Wisienko jak porządeczki? Błysk?
Ale David będzie miał opiekunek fiu fiu.

Pusiu Gratki za Tata.
A mówi Mama?
Bo tata to już mam oklepane ale mama jeszcze ani razu nie słyszałam :sorry2:

Anineczko jak napisalas mi dopiero zerknelam co ja pisalam fretke mam od ok 2 lat bo kupilismy ja jeszcze jakis dobry czas przed zajsciem w ciaze:-(

My jestesmy po baseniku maly juz spi ja tez mykam do wyrka

Dobranoc

Hello
Oczy mnie bolą i chyba się naćpałam od tych czerwonych markerów,którymi robie karty :baffled::oo:
A śmierdzi aaaa fuuu.

Misia i właśnie o to chodzi.Co dziecko zapamięta to jego.Później nie będzie miało problemów ze składaniem zdań,sylabowaniu i płynnym czytaniem :tak:
Ja nie miałam takich problemów,ale moja przyjacióła z podstawówki.O pożal się Panie,coś strasznego.
My możemy się świetnie bawić a przy okazji czegoś nauczyć.
No i Gratki dla Wika.Znać cały alfabet w tym wieku to już coś!

A w Karwii byłam...sto lat temu.Na kolonii :ninja2::cool2::cool2:
Tylko,że wtedy to jeszcze wioska była i niewiele się działo :sorry2:
Teraz pewnie jest zupełnie innaczej.
Pojechałabym sobie na takie wczasy...no cóź zostaje mi jezioro u mamy :laugh2::-)

A tutaj coś na dzieńdobry dla szanownych kobitek:

Rybka buźka w wykonaniu Matta

A Bira ty gdzie jestes?
Czyżbyś sie dalej witała z mężem?
Melduj się kochana bo już dawno dojechałaś.
Mam nadzieje,że podróż mineła bez problemu.

:-)Dobry wieczór:-)
Na samym wstępie całuję wszystkie dzieciaczki mocno w czółko.
;-);-);-)
Pozdrawiam wszystkie Was mamusie/przepraszam za nieobecność:-(

Miałam bardzo ciężki okres ostatnio.:-(
Może kiedyś Wam napiszę,narazie nie chce sie tym dzielić/zrozumcie
Przepraszam ze Was zaniedbałam .
Obiecuję sie poprawić.:zawstydzona/y:
Jutro napiszę o się w ogóle u nas dzieje.
Wstawie zdjęcia Dorianka.
Tymczasem dobrej nocy
Buziaczki

Dzien dobry:tak::tak:

Misia, fajny osrodek:tak::tak: no i ceny w sumie przystepne:tak: ile osob musi byc minimunm w 1 domku??

Anineczko... swietna minka-rybka:-D Oskar tez tak robi, tyle ze jedna polozwka buzi - twz. polrybka:-D:-D

Birus, wlasnie daj znac jak tam u mezusia:-);-)

Co do czytania, to ja tez bede wprowadzac literki ale mysle, ze jak Oskar bedzie mial min.1-1,5 roku...

Sabinko, jak moge, tozapytalabym Cie jednak o aparaty... jak to nie za duzy problem dla brata:-p:zawstydzona/y:
sony Alpha 200 i Nikon D60... ktory lepszy i czy duzo lepszy:laugh2: bo jeszcze moze bysmy zmienili, poki nowy;-)

Ja juz drugą kawkę spijam

Anineczko ale Matt ma minkę super napewno mu sie podoba jak tak robi:-)
Women wracaj kobieto do nas
Mirka i co uporałaś się z prankiem i prasowaniem?

reklama
Dzień dobry Kobitki:tak::tak::tak::tak:

Udało mi się Was poczytać ale nadrobię później na spokojnie bo niestety m. zrzędzi :baffled:
a wczoraj u fryzjera ścięłam sobie włoski i zrobiłam grzywkę taka mała odmiana:laugh2::laugh2::sorry2:

Anineczko słodko Mati wygląda z tą minką:laugh2::laugh2::laugh2:
Karina gratulacje dla Szynka za 6 ząbków :tak::tak::tak: no to teraz już uśmiech ma pełną buzią:tak::tak::laugh2::laugh2:;-)
Women witaj z powrotem:tak::tak::tak:
mam nadzieję że już trudny okres masz już całkiem za Sobą:tak::tak::sorry2:

Do góry