Beata34
Fanka BB :)
Biedna Olenka tak mi jej szkoda i Ciebie tez a jak jest teraz juz lepiej???????
Beatko kupilam dzisiaj dwa sloiczki z Hippa Truskawki i maliny z jogortem i z Bobovity jablka i morele z twarozkiem co sadzisz o nich??????
A ja mam dola dziewczyny jakis czas temu dalam ogloszenie ze sprzedam fretke 9 tak bylo napisane ale ja nie chcialam za nia nawet zlotowki bardzo zalzalo mi zeby trafila poprostu w dobre rece tam gdzie beda o nia dbac i bedzie jej dobrze).
Dzisiaj zadzwonil facet ze jest nia zainteresowany bo ma 4 letniego synka i dla niego chce i ile ja chce za nia powiedzialam ze sie dogadamy ze chce najpierw z nim porozmawiac no i o 20 byl u mnie w domu z synkiem.
Powiedzialm jak sprawa wyglada on mieszka na wsi i jak mowil wie co to za zwierze ze bedzie miala dobrze i jak ja wzial na rece i popatrzalam w jej oczka rozryczalam sie i caly czas mnie trzyma.
Pewnie dla wielu z Was to banalny powod ale paskudnie sie czuje.
Byla u nas 1,5 roku z tym ze odkad jest Szymek nie mogla tak juz biegac po mieszkaniu praktycznie caly czas byla w jednym pokoju nie mielismy czasu zeby bawic sie z nia i poswiecic tyle czasu co wczesniej.
Facet wzial ja ale ja sama nie wiem trzyma mnie jak diabli bo nie wiem jak jej tam bedzie z rozmowy widze ze facet ma troche zwierzat.
Ale jestem pasudna delikatnie mowiac najpierw wzielam zwierze a teraz poprostu oddalam:----(
Karina juz lepiej ale strachu się najadłam.Ja już sama nie wiem ale Michał mi takich numerów nie odwalał w jej wieku.A ola już wypadła z wózka, 2 razy z kanapy,parę razy zaliczyła glebę.Nie wiem jest taka nieostrożna, nieporadna może jest za gruba kurcze sama nie wiem albo ja poprostu tego wcześniej nie widziałam u michała bo pracowałam a nianie nic nie mówiły:-(
Dobra niewazne wazne ze sie tak dobrze skończyło
Co do słoiczków to chyba dobre kupiłaś chociaż ja lubię tylko Bobovitę bo Hipp nie ma na opakowaniu informacji nie zawiera laktozy tylko w składzie się doczytałam i jakoś nie lubię ich.Ja podawałam z jabłkiem lub jabłko banan + jodgurt.Z twarozkiem jutro zakupię
A zwierzątkami tak czasami jest ja też kupę lat temu musiałam oddać naszego owczarka mimo że był z nami 3 lata ale niestety zachorował a potem pogryzł moją mamę (miał po chorobie zmiany neurologiczne) i poszedł na fermę niby w dobre rece ale kto wie bo poczatkowo mój tata go odwiedzał a potem już dał spokój bo pies cierpiał:-(
Jade jutro do Ikea kubki kupići miseczki no i H&M zalicze a co tam.widziałam dziś super torebke listoboszkę w kolorze czekoladowym ze skórki śzliczna tylko mm juz 2 i nie wiem czy rozsadne jest kupowanie nastepnej.Uwielbiam torebko mam ich chyba z 30 to takie moje zboczenie