Dobry wieczór:-)
Mała Dracula padła dzisiaj po 19:-):-) Okropny dzień dzisiaj miała a ja nie wiem jak żyję
Od 6rano non stop płacz... z krótkimi przerwami na spanie
Ale o 13 wstała definitywnie i grymasiła i płakała do tej 19
Już chyba słuch straciłam...
Lilka, łłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłl Gratulacje Ogromne. Czekamy na zdjęcia siusiaka
Aluśka, jak czytam o mężu i jego rodzinie to mi się ciśnienie podnosi... ku...a nie żyjemy w kraju trzeciego świata. Ty nie żyjesz w więzieniu, jesteś jego żoną, partnerką, a nie ciemiężnicą. Jesteś atrakcyjną młodą kobietą, nie pozwól się tak traktować. Zresztą dziewczyny napisały już wszystko.
A co do Amandziowego nocnikowania to faktycznie może jest za wcześnie, skoro ona tak histerycznie reaguje.
Pusia, podpisuję się pod postami dziewczyn, nocnik nie ma nic do kręgosłupa. Ingę sadzam dwa, trzy razy dziennie tylko to, żeby się oswoiła z tym czymś. Jak się wyrywa i chce uciekać to ją sciągam i chowam trona pod szafę.
Wisienka, super sa takie wizyty. Nie ma co. Jak kupiliśmy to mieszkanie, to co kilka dni komornicy przychodzili... z tym, że do byłego właściciela. Już się bałam drzwi otwierać. Zresztą nawet teraz po trzech latach czasami coś do nich przychodzi, ae mi już lotto.
Misia, ja tam mam tą panią w tyłku. Jej teorie nie mają najmniejszego uzasadnienia, i są po prostu śmieszne a czasami wręcz żenujące... i pomyśleć, ze to mówi dorosła kobieta...