Amanda też tak ma no i wówczas staram się ją zainteresować czymś innym...odciągnąć uwagę od zabronionej "rzeczy."..ale niestety z różnym skutkiem mi to wychodzi.....acha chciałam sie zapytać czy wasze dzieciaczki też tak mają...
otóż jak widzę że mały się zbliża do klatki z szynszylą czy schodów to mówię David no, lub David nie...a on się na mnie patrzy i uśmiecha - czasem do mnie podejdzie jak go zawołam a czesem nie i wtedy muszę zareagować i go zabrać i wtedy zaczyna się histeria zaczyna płakać a czasem tak wrzeszczy jakby go ktoś ze skóry obrzierał nie wiem co mam robić. Mamcie doradźcie coś. nie wiem czy to już oznaka rozpieszczenia czy co.
ja wlasnie przezylam szok z moim malym
jak juz pisalam wyrrznela mu sie juz prawa jedynka i zagladam dzis a tu juz biale przebija przez dziasla druga jednynka i prawa dwojka
Mirka gratulacje dla Nicolaska za ząbeczki
Anulka jak się czujesz? mdłości przeszły może coś zjadłaś nie takiego i Ci zaszkodziło?a mnie ciagle mdli i mdli... (zeby nie bylo uwag to mam okres) buuuuu, nie wiem co jest grane... zaraz ide cos zjesc i napic sie goracej herbaty
Bira dobrze że z mamą już wszystko w porządkuA moja mama ok. Dzięki, że pytasz. Pojechała teraz do Poznania do rodzinki i się wczasuje. Włosy już odrastają, popalenia po naświetlaniach powoli schodzą. Czuje się ok, tylko jest trochę słaba... jak twierdzi, bo poznać po sobie nie daje. Także idzie ku lepszemu, a ja myślałam, że z rakiem nie da się wygrać,,,
Pusia zdróweczka dla Kacperka i oby z siuskami było wsio okDzień dobry
Nocka nie była zła tzn Kacper w miarę spał (ja za to nie mogłam spac bo mnie komary pogryzły . Gorączka przez cały czas taka sama czyli 38 - 38,2 apetyt dopisuje .
Złapaliśmy siuśki Kacperkowi do pojemniczka - bez problemu za pierwszy razem :-).
ZObaczymy co pokażą wyniki ... oby nic
Bira Kochana współczuje tak pojeb....j teściowej skąd ona bierze takie durnoty
moja mi ostatnio wyjechał żebym Amandzie jajko usmażyła bo Julka już je i nic jej nie jest
no tylko że zapomniała dodać że ten mały pasibrzuch wszystko zje bez wyjątku