E
ELBRA
Gość
Elbra gratulacje dla Piotrusia za kicanie i za inne nowe osiągnięcia
jak tam towarzysz- zaskroniec?
Towarzysz nas opuścił..bo go nigdzie nie widzę....chyba..
To więc tak: pracy dla m. nadal szukamy:-( jedną ofertę pracy mamy tak powiedzmy zaklepaną z tym że o 400zł mniej (czyli 1100zł) ale cóz jak nic innego nie znajdziemy to tą weźmie To jest praca w kuźni ale zajmował by się tylko załadunkiem a nie produkcją
Z teściem od kilku tygodni nie rozmawiam bo zwyzywał mnie od k..w
i staram się jak najmniej czasu spędzać w tym domu:-( wolę cały dzień siedzieć na dworze niż jego mordę oglądać dla tego tez tak rzadko zaglądam:-(
no więc siedzimy z Amandą na palcu zabaw bo tam jest taka fajna huśtawka dla takich maluszków jak ona
W sobotę z małzem byliśmy w ogrodzie botanicznym i porobiłam zdjęcia zaraz powklejam kilka fotek tam gdzie trza
Poza tym z małzem mam lekkie zgrzyty bo mu przeszkadza że się maluję a wcześniej jakoś to mu nie przeszkadzało
Anitt cóż jeszcze chciałabyś wiedzieć?
Hmmm...ja bym teściowi w zyciu nie wybaczyła za takie coś. Masakra jak tak można.
Kochana a nie możecie zamieszkać gdzies u twoich rodziców albo coś?? Bo kuźde ja sobie nie wyobrażam co ty tam przeżywasz. To nawet dla Amandzi źle takie rzeczy słuchać
jak to mu przeszkadza ze sie malujesz !!!!!!!!!!!! to co on woli kure domowa w papilotach na glowie !!!!!!!!! ..........no naprawde ale ludzie sie czasem potrafia czegos czepic !!! .........nie daj sie i powodzenia w szukaniu dobrej pracy
popieram!
Chłopy to by hcyba chciały takie kury domowe....a jak już kobity takie by się stały to potem się czepiają, że takie kury z nich się zrobiły i ida na inne;-)