reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej:-)

u nas dzis pogoda deszczowa,wreszcie po 2 tygodniach upalow chlodzik :-)
no i senny ten dzien
w sumie spalam z malymi do 14:cool2: az niemozliwe:-)

no i jak sie Hania obudzila miala goraczke
wystraszylam sie ze moze chorobsko niedoleczone czy cos i wylazi,a tu....pare godzin pozniej dwie dolne jedyneczki wreszcie sie przebily :-):-):-):-):-)
ale jestem dumna z malutkiej

no i siedze sobie pzred kompikiem a mi Milena z podworka wchodzi z kotem :shocked2::-D
kotek jakis mlody i ufny,typowo norweski lesny heheee:-)
no i siedzi sobie z nami a Mila go glaszcze na potege:-D

reklama
Beata, babcia się zlitowała i wzięła wrzeszcza na cały dzień to mieszkanie wreszcie doprowadziłam do ładu. Powiedziała, ze w przyszłym tyg. to nie przejdzie... hmmm ciekawe dlaczego;-)

Lilka
, gratulacje dla Hanuki z okazji pierwszych ząbeczków:-):-)

Lilka gratulacje dla Haneczki witaj Haniu wsród uzębionych:-D
Bira no właśnie czemu te babcie mówią tak:-D

Moja Olka śpi ale coś późno usnęła bo o 21 Michał juz dawno w kimkę poszedł a ta jak zawsze ma problem.Ale widzę że przyzwyczaiła się do karuzeli nad łózeczkiem a w tym nowym nie mozna jej zamontować więc tylko pozytywkę włączam a ona nie kuma skąd dochodzi dźwięk.Jeju gdybym wiedziała ze jest to nowe łóżeczko FP Rainforest z karuzelą i pozytywka to bym je kupiła chociaż dużo droższe i tak jak Anulka kupowała krzesełko tak i na to czeka się 6 tygodni:baffled:
W tv oczywiscie nic więc powoli zbieram się do spanka dobrze że mój mąż już we wtorek będzie to przynajmniej będzie z kim pogadać wieczorem:-)
A i jeszcze prosto z lotniska jedziemy na imieniny i urodziny mojej wspaniałej teściowej posłuzę się okresleniem Aluśki czytaj starej torby(60 lat):-D:baffled:
Kurka ile bym dała żeby tam nie jechać ale nie da się:no:

Dobry wieczor...

Birus, usmialam sie ze "za tydzien to nie przejdzie..." ...ta Twoja mama ma teksty:-D:-D prawie jak Ty:-D;-)
a swoja droga to czasem fajnie tak odsapnac, czytaj ...hmmm, np. ogarnac chatke:-p:-D

Beatko, nie ma jak to urodzinki tesciowej, co??:-D:zawstydzona/y::shocked2:

Lilka, ale zescie pospaly:szok::szok::szok:
Gratuluje Hani zabeczkow:-):-):tak::tak::tak:
No a MIli ma maskotke... mmmm, bedzie smutno pewnie rozstac sie z kociakiem:blink::-(

A tak w ogole, to Oskar spi... mezus sie kapie... a ja koncze lody (algida bakaliowa + borowki amerykanskie) pyyyyyycha:-p:-p:-p:-p
i zaraz mykam do wyra

no i tez zauwazam, ze cos tu nas malo...

Anineczka??? - co tam u Was???

Women.. Kathe, Pusia, Aluska, Ladina...

odezwac sie...

No i Larvunia... przeciez dzis sobota, zawsze bylas... jak tam w pracy? udalo sie zmienic???

Dzień dobry :)))

Melduje się że jestem hihih:tak:. Wczaroj każda wolna chwile wykorzystywałam na makijaż :)) efekt dla chętnych na Naszej klasie ;) .

Plecy mnie bolą wczoraj miałam upadek z Kacprem na rękach ...:szok:. Trzymałam ko na rękach i schylałam się na ziemie po smoczek jakoś się dziwnie zachwiałam i walnęłam kręgosłupem w kant takie ścianki ... Myślałam że padnę moralnie . Na szczęście Kacperkowi nic sie nie stało i nawet sie nie wystraszył.

Miłego dnia życzę

reklama
dzien dobry:-):-)

Anineczko, oby komp powrocil do swiata zywych;-);-) nasz tez szwnkuje, wiesza sie itp:zawstydzona/y::-(

Pusia, widzialam zdjecie oczu... cudo... no i dobrze, ze Kacperek caly, uwazaj!!

Do góry