reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam Kobitki :tak:

Nie miałam weny zajrzeć wcześniej :confused:
pogoda dopisuje więc korzystamy ze słoneczka póki jes:tak:t bo od soboty deszcze zapowiadają:baffled:
Do pediatry idziemy jutro na 14.30:sorry2: no zobaczymy co powie na to jej zachowanie:dry:
Pracy dla m. nadal szukamy bez pozytywnych rezultatów:-( jak nie urok to sraczka wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na wsi było super nie zagonili nas do roboty a przynajmniej nie mnie :-D:-D:-p
Przemek trochę pomógł i dali mu spokój:tak:
W sobotę robiłam z babcią pączki i zjadłam ich 10 nawet nie wiedziałam że taki obżarciuch ze mnie a nie były małe :szok::szok::szok:
W sobotę wieczorem przyjechali znajomi (nasi sąsiedzi z bloku) razem z chrzestnym Amandzi i jego narzeczoną zrobiliśmy sobie grila i tak siedzieliśmy do 2 w nocy było bardzo fajnie :confused:
dobra kończę bo potworek wykąpany głody jest:confused::cool2:

Dobrej nocki Kobitki:tak::tak::tak::tak:

reklama
Moge ci moje też podrzucić:-p:cool2:
Wiesz Elbra nawet sprawnie mi poszło mogłam trzasnać jeszcze Twoje tak z rozpędu:-);-)

hihiii ja tez ide prasowac

jestem spocona jak swinia,taki upal,ale podlogi zrobilam na mokro bo juz patrzec nie moglam na nie

Beata dzieki;-)

wiecie co?? dzisiaj Oliwka pokazala mi FUCK YOU:baffled::szok::wściekła/y::angry::no:
powiedzialam jej ze jak jeszcze raz zobacze ten srodkowy palec to jej tak wykrece ze bedzie plakala
no co za smarkula:angry::angry:

jeszcze dwa dni.......:nerd:
Lilka co za dziecko ja bym jej normalnie wlała:tak:no jeszcze trochę i poleci tylko wczwsniej tym razem wyjdźcie na lotnisko:-D

U nas jakby chłodniej ale ta goraczka powoduje niepokój u Oli bo marudna jest i ze spaniem w dzień ma lekki problem.
Byłam dzisiaj jeszcze popołudniu u mojej kuzynki i dała mi ogromny wór ciuchów po córce tak na 128-156 takze polezą w szafie ale zawsze się przyda
A i jak miło dzisiaj mi się zrobiło bo spotkałam dziewczynę która ze mna rodziła tego samego dnia i razem lezałyśmy poplotkowałyśmy i nasze córki sa takie podobne tzn pulchniutkie i leniuszki bo one niedzielne:-D

witam ...
jestem masakrycznie wku...a. (na teściów jesli tak można ich w ogóle nazwac:angry:) nie chce mi sie o tym pisac bo to długa historia .:no::wściekła/y::angry:.

Na wycieczce w Szklarskiej było super mam zdjęcia więc w najbliższym czasie coś dam ale na razie nie mam siły :-(.

Pozdrawiamy mamy i wasze maluchy :tak:

cześć kochane!

Zdycham od tego upału :baffled:

odliczam dni do urlopu, najgorsze jest to że teraz jest tak gorąco a ja muszę pracować :-(

Ostatnia edycja:
ja tez zdycham z tego upalu
a widzialam dzis ze w pl od piatku pada deszcz
no jakby inaczej jak czlowiek po roku do kraju sie wybiera:baffled::baffled:

Pusia bedzie dobrze;-)

Dobry wieczór

Dzięki za komplementy autkowe. Już tyko parę dni i będę miała go u siebie.

Lilka, Wasz nissan to cud malina. Ja nie mogę mieć takiego ładnego auta, bo w miarę postępu degradacji chyba sama bym nad nim płakała....
I powodzenia w dążeniu do celu, żebyś podołała opiece nad dziećmi i szkole. Na pewno Ci się uda, bo jesteś twarda babka.

Beatka, super, że się wyspałaś. Teraz to już tylko lepiej z tym spaniem będzie. My też myśleliśmy nad sprowadzeniem auta z USA, ale musiała bym za długo czekać. Poza tym jak piszesz tam prawie same benzyny.
Co do pracy, doskonale Cię rozumiem. Tyle pracy, wysiłku włożonych w studia, tyle nieprzespanych nocek. Dlatego życzę Ci, żebyś szybko znalazła super nianię dla dzieciaków.

Elbra, Beatka, teściowa jak to ona. Beznadziejna. Na autko nie powiedziała nic, bo ją trzepie, że znowu kupiliśmy auto... Zresztą jak je zobaczy na pewno powie, że dziadowskie, bo jeszcze innego tekstu od niej nie słyszałam na jakikolwiek nasz zakup. Wczoraj miałam z nią scysję przez tel. Ale to na tajnym.

Pusia, nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi. Wiem, ze łatwo mówić, bo ja nie mam praktycznie spotkań z teściami, żebym sobie ciśnienia nie podnosiła.

Jeeesssu ledwo dzisiaj żyję. Inga nie mogła spać w nocy, obudziła się definitywnie o 5. W dzień masakra, wyła, spać nie miała zamiaru. W końcu po 15 się przewróciła u mnie na rękach. Pospała godzinkę, bo przecież po wypocząć, jak można wariować. Późnej pojechałyśmy nad rzekę z psami i znajomą, na szczęście tam była w miarę znośna.

Kupiłam dzisiaj nocnik z pozytywką. Na razie młoda siedziała chwilkę, bo na dłużej nie mała czasu... przecież w tym czasie można pół pokoju zdemolować... Od jutra w każdym razie zaczynamy się uczyć sikać. Przynajmniej spróbujemy.

reklama
Do góry