reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bira autko bomba:-) ale masz woz :-)
moj dzisiaj przyjechal do domu naszym Nissanem i mam przejazdzke zaliczona
kurka czulam sie jak w jakims sportowym aucie:-D
przesiadka z takiego autobusu to roznica heheee

ale fajnie fajnie sie jechalo
no i autko mi sie podoba:cool2:

podpisuje sie pod apelem Women
no laski co z wami????????????????

reklama
Hej kochaniutkie :cool2:

Ja jestem tylko leniwa strasznie i ten upał dał mi nieźle w kość.
Teraz dopiero temperatura spadła i mam tylko 25 stopni :szok::-D
Wczoraj w nocy wróciliśmy z weekendziku i dziś całe pranko i sprzątanko na mnie czekało.
A pozatym to Antek wrócił z katarem i nocka była do bani,bo mąż latał do Antka a ja do Mateusza.
Mateusz strasznie się popsuł ze spaniem i co wieczór odchodzą walki.
Dzis padł o 22:30 po 1,5 godzinnej walce :cool2::baffled::angry:

Tak więc dopiero coś przekąsiłam i mąż kusi mnie filmem Lejdis :sorry2:

Tak więc albo się skusze albo nie :-D

Witajcie kochane

W koncu chociaz przywitam sie z Wami:tak:Podczytuje Was tylko troche brak czasu na pisanie ale mam nadzieje ze sie poprawie;-)
Sporo u Was dzialo sie pozniej jak bede w sklepie odpisze chociaz na to co zapamietalam.
Widzialam ze wsominalyscie o mnie dziekuje Wam-to bardzo mile.:tak::-)
Jjeku cos mam z kregoslupem od jakis 2 tygodni teraz mam problemu z chodzeniem nawet majtek nie moge ubrac nie mowiac zeby mojego szkraba kochanego wziasc na rece.
Lece na sniadanko maz przyszykowal :tak:
Pozniej odpisze.
Buziaki

dzień dobry!:-)
Kairnka helooooouuuu:-)
Anineczka no wreszcie:-) jak po weekendzie:-)

co do nocek to u nas tez ostatnio do bani..Kapik budzi się ze 3-4 razy czasem nawet i wiecej ...jedyny plus tego że to jest tylko na sekunde pobudka a nie jakieś darcia bo bym padła>...

Dzień dobry;-)
Hura spałam i się wyspałam:tak:jeju jak dobrze bo już zastanawiałam się czy jestem normalna:baffled:
O Karina mnie ubiegła:-Dwitaj i zaglądaj czasami Karinko:tak:

Dzięki laski:-) Mąż sie tak podjarał tym autem, że się spił:baffled::baffled: Właśnie z nim rozmawiałam i ciśnienie mi lekko skoczyło:angry:

Beatka, długo nie szukał. Ok.tygodnia. Kupił go w komisie ale znalazł przez stronkę : Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen Tutaj strona komisu: WALID AUTO’S *** Uw occasiondealer *** Jutro miał jechać do niemiec na giełdę, ale już nie ma takiej potrzeby :-)A cena napewno sporo taniej niż u nas. Zresztą my zawsze woleliśmy sprowadzić auto z zachod, bo te które jeżdżą po naszych polskich drogach można o kant dupy rozbić.

A to moje nowe maleństwo;-) Ciekaw jak długo będzie taki ładny, niepoobijany i czysty:baffled::confused:

Bira udany zakup śliczny dzięki za stronki ja jeszcze myślę o tych sprowadzanych z USA bo mamy znajomego który by nam pomógł tylko tam same benzyny jeżdżą a o disla ciężko.Mam nadzieję że góra 2-3 miesiace i ja nowym cacuszkiem będę się cieszyć:-)

Beatka, pochwal się nową fryzurką:-)
Bira ciągle ta sama tylko grzywkę podcięła mi chociaż boki zapuszczam żeby wysmuklić się no dobra coś strzelę dzisiaj jak Michał zrobi:-Dfote

Generalnie mam doła bo nic mi się nie układa ciagle jestem zmeczona jeszcze ta niania która odeszła boję się że ugrzęznę tu w domu a tego nie chcę.Z jednej strony posiedziałabym może z 6 miesięcy bo mam potrzebę przebywania z dziećmi ale z drugiej strony tyle trudu kosztowały mnie studia potem to doszkalanie i podyplomowe jeszcze zrobiłam z homeopatii ze tak mi szkoda a naprawdę cofam sie strasznie.Nawet ostatnio ta kolezanka z w-wy wspominała ze szukają konsultanta farm. do grupy leków onkologicznych w Gdyni byłoby super ale ja nie mam jak pogodzić konferencji dzieci prania i prasowania kurcze jaka szkoda.
to nie ten wątek ale tam sie pozaliłam przepraszam ze tak z rana:confused:

Beatko...Hmmm... masz rację studia to duży wysiłek, szkoda, że ta niania zrezygnowała:-(
Z dwójką dzieci to trudno znaleźć sensowną pracę, żeby mieć czas dla dzieci.
I wierzę, że masz trudny orzech do zgryzienia , że nie chcesz w domu utknąć. Mnie już brakuje takiego kontaktu z ludźmi a w domu jedno i to samo się dzieje:dry:

Normalnie dzień świstaka cały czas:-p

Bira fajne autko:tak:

Liluś dobrze, że też swoje autko ci się podoba:tak:

Bira jak tam teściowa? Jakieś nowe numery;-)
Bo moja mi zaczyna grać na nerwach - ale jeszcze to ścierpie jakoś (chyba):-p
Wczoraj się burzyła, że ona by jagód w zyciu małemu nie podała. Bo chciałam mu dać borówkę spróbować. No i nie zdązyłam bo mii wszystkie do placka zwinęła. i wyszła na swoje że nie dałam małemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej hej

ja tylko przelotem sie witam, bo chata mi tak zarosła brudem, że szok :zawstydzona/y: bo odkąd mam neta to siedze na kompie cały czas zamiast się wziąść do roboty :angry: hihi :-D
to do później

p.s bira super autko!!!
nie ma to jak zagraniczne.

też się dołanczam do protestu women !!!

helo

u mnie od rana sprzatanie swiata
tesciowa umyla mi okna,bo powiedziala ze ja nie moge:-)
teraz wziela dziewczynki na spacer a ja chwileczke odpoczywam przy kompie bo wzielam sie za sprzatanie kuchni
robie porzadki na polkach,myje drzwiczki,bo jak sie ma biale meble w kuchni to wiecie:-p:-p

Beatko,kurcze zycze bys szybko znalazla super nianie dla dzieci
masz racje studia,a do tego farmaceutyczne do najlatwiejszych nie naleza i szkoda by ci duzo wylecialo z glowki
jednak duzo moich kolezanek martwi sie ze wychowujac dzieci sie uwsteczniaja..
no ale cos w tym jest,bo ja odkad urodzila sie Hania jeszcze ani jednej ksiazki nie przeczytalam:zawstydzona/y: nie mam kiedy przy dwojce a co dopiero bedzie przy trojce...
a jak mam juz czas to mozg jest pzremeczony i guzik by mi weszlo,a ostatnio wzielam sie za czytanie wszystkiego o anatomi budowy czlowieka...to troszke zwiazane z kierunkiem studiow ktore mnie interesuja...ale narazie moge zapomniec o studiowaniu

termin porodu mam na koniec wrzesnia a pod koniec wrzesnia zaczynam kurs norweskiego:blink:
strasznie mi na nim zalezy,bo w domu nie mam weny sie uczyc,bo co sie zabieram to Milena chce mi w zeszycie rysowac,a to jej cos mam rysowac,a to Hania ma checi kartki mi powyrywac...ach sajgon jednym slowem
a w przyszlym roku zamierzam isc do pracy i norweski wymagany
trzymam kciuki sama za siebie:sorry2:

ok ide sniadanie zjesc i do tych polek wracam

dzien dobry:-)

Women, popieram - ja te zprotestuje, co sie dzije z listopadowkami????? hallllloooooooo....

U nas kolejny dzien ukrop... brrrrrr....

zaraz poczytam dalej - Oskar zasnal, to mam moment;-);-)

reklama
Liluś jak pomyślę sobie o Tobie to mi lzej nie dlatego ale z 3 brzdaców masakra.Ale pocieszmy się ze maluszek bedzie do 6 miesięcy kimał sobie a Hania z Milenką będa się bawić więc moze chociaż godzinkę w ciagu dnia wygospodarujesz na norweski.Zresztą Tobie życzę tego z całego serca bo dzielna i fajna babeczka jesteś :tak:
Bira no właśnie przyłaczam się do pytania Elbry jak tam tesciowa?no i co powiedziała na samochód?

Idę prasować:wściekła/y:

Do góry