Beata34
Fanka BB :)
Dzien doberek
przede wszystkim serdecznie dziekuje za zyczonka imienionowe
My wczoraj pojezdzilismy troszke - Swieradow, Szklarska - pospacerowalismy, poszlismy na pizze (Oskar na gofra) i zjechalismy wieczorkiem do domu.
Dzis tez juz zaliczylismy wypad z domku (gielda, potem spacer), juz po obiadku, Oskar spi (II-ga drzemka).
U nas tez upal niemilosierny - po 30 stopni... topie sie
Elbra, napisz jak minal dzien we dwoje... hmmmm, aaaaa no i tak sie zastanawiam czy Ty pislas, ze na jesien planujesz byc w ciazy:-);-)
Lilka, Beata fajnie macie - tak blisko morze......
Sabinko, Beatko pytalyscie o wozek
CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME BASIC 5KOL GWAR24MSC (404555325) - Aukcje internetowe Allegro
jestesmy mega zadowoleni - ma wszystko czego szukalam plus przekladane siedzisko (tylem i przodem do kierunku jazdy):-):-):-)
Co do zabkow, to ja tez mialam pytac jak i czym je myc... bo jakos tak nie bardzo wiedzilam... ufff, dzis kupie co potrzeba i bioere sie za nie;-)
Women, fajnie ze milutko spedziliscie czas, lubie takie wypady - czekam na fotki... A co do zasypiania z pupa w gorze, to Oskar tez to uwielbia
Bira, szok z tym psem... ja w ub. roku znalazlam kota... zreszta a pislam Wam o tym... (nie wiem czy pamietacie) tez serce mi pekalo... pojechalam z nim do weterynarza i ogarnelam go, ale na dluzej nie moglam go wziac - wtedy ciaza i balam sie.
A no i chwale sie troszke;-);-)
Oskar spi juz u siebie... Usypiamy go czasem i godzinke, i jak sie obudzi idzie na cyca (tzn... tata idzie po Oskarka), zje i do siebie. A nad ranem juz jak sie obudzi to laduje z nami... I dzis wstalismy k.10 tej... wczoraj tez - tak jakos... Dziecko zrozumialo, ze my kochamy spac... i 6-8 rano to dla nas meka wstawac... no i tez pokochalo spanie rano:-):-);-);-)
Anulka wózek superasny fajnie z tym przekładanym siedziskiem bo to ułatwia szkoda ze wczesniej go nie odkryłam;-).Trochę taki modern ale mnie sie widzi daj znać jak się spisuje na drogachDziunia, basenik.... super sprawa...
gdybym miala dom... a w bloku - co ja moge... :-(
Dziewczyny, zapomnialam napisac, wczoraj kupilam przy lesie jagody... i dalam troszke Oskarowi - ale mu smakowalo
doslodzilam gluzkoza:-)
Mam pytanie, jagody swieze dzilaja na stolec rozluzniajaco?? (tak mi chyba mowila lekarka, ale wole jeszcze Was zapytac...) no i czy uzywacie cukru do posilkow dla maluszkow?? Ja kupilam wczoraj w aptece glukoze i nie wiem...
Ja nie dosładzam celowo tzn tylko czsami zamiast wody daję herbatkę Bobovita a tam jest glukoza.Sama glukoza tez jest dobra do dopajania a co do słodzenia owoców no mozna tylko po co dziecko przyzwyczajać.Ono i tak póki co nie zna smaków słono, sodko w potrawach ja myślę ze celowe dosładzanie to tak jak byśmy dawały juz kawałki czekolady.To moja opinia ja moim słodycze daje sporadycznie głównie z powodu zębów
a teraz jagody suszone zatwardzajaco na bank ale jak surowe tak jak jabłko to ja juz głupia jestem bo przeciez nawet w czasie suszenia składu nie zmieniają więc nie wiem o co biega
Elbra piękny wypadzikA co do wypadu z mężulkiem to było fajnie.
Najpierw pojechaliśmy nad jeziorko na chwilkę potem w góry. a potem do domku i na rowery wsiadliśmy w w drogę....:-):-):-)
Całe wieki na rowerze nie jeździłam
Fajnie było. Trochę spędziliśmy czasu razem bo tego brakuje ostatnio...
Ale wypad się udał.
W przyszły weekend chcemy skoczyć nad jeziorko ale tym razem na rowerki wodne coby po jeziorku popływać.:-)
Kurka nie moge fotelika zamówić bo nie mam pełnej aktywacji na Allegro dopiero tydzien temu wysłałam formularz i czekam na list z kodem a ci sprzedawcy maja tylko opcje z pełna aktywacja zaraz mnie cos trafisabinko a Ty masz pełną jak to jest bo ja to taki samouk.Nawet jeszcze tanszy 309 zł znalazłam zobacz kochana o co tam biega:-)
Dzieciory spia a mój mąz powiedział mi dzisiaj ze za tydzień wraca ale tylko na 1 tydzień i musi jechać znowu 12 sierpnia akurat w nasza 8 rocznice ślubu gamoń jeden