Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
ale pospaliśmy do 7,30całą noc bez p rzebudzeń jak dobrze
kolejny dzień upału wymiękam
ale pospaliśmy do 7,30całą noc bez p rzebudzeń jak dobrze
kolejny dzień upału wymiękam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elbra, napisz jak minal dzien we dwoje... hmmmm, aaaaa no i tak sie zastanawiam czy Ty pislas, ze na jesien planujesz byc w ciazy:-);-)
A no i chwale sie troszke;-);-)
Oskar spi juz u siebie... Usypiamy go czasem i godzinke, i jak sie obudzi idzie na cyca (tzn... tata idzie po Oskarka), zje i do siebie. A nad ranem juz jak sie obudzi to laduje z nami... I dzis wstalismy k.10 tej... wczoraj tez - tak jakos... Dziecko zrozumialo, ze my kochamy spac... i 6-8 rano to dla nas meka wstawac... no i tez pokochalo spanie rano:-):-);-);-)
Dziewczyny, zapomnialam napisac, wczoraj kupilam Mam pytanie, jagody swieze dzilaja na stolec rozluzniajaco?? (tak mi chyba mowila lekarka, ale wole jeszcze Was zapytac...) no i czy uzywacie cukru do posilkow dla maluszkow?? Ja kupilam wczoraj w aptece glukoze i nie wiem...