reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor...

Elbra, oj kolezanka najinteligentniejsza to nie jest...:-p:no::szok::baffled: a jak Piotrus po tym incydencie?? ok??

My juz po kapanku, teraz proby usypiania... wrrr, zawsze zaczyna mezus, a jak Oskar juz mnie wola to ja koncze... och...

Wczoraj i dzis synus wola nam ciagle MI-MI, ME, MA-MA, ale to MI-MI wychodzi super, smieje sie z niego ze jest moja MALA MI... no i na siebie tez mowie juz MI-MI... ach, zakochana jestem w kazdym nowym slowku...:-D:-D:-D

reklama
Aluśka ja bym się z Amandą wybrała do pediatry. Bo z tego co piszesz to zachowanie jest trochę "dziwne". A zawsze lepiej sprawdzic czy wszystko ok.

Ale się dizś wkur.... poszłam z Piotrkiem fdo koleżanki. A ta go wzieła na ręce i z nim chodziła. Za chwilę przychodzi a ja coś poczułam. Pytam się skąd ten zapach a ta mi mówi że spryskała małego perfumami męskimi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Myslałam, ze tam eksploduje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz do domu i szybko mycie i przebieranie go bo dość że alergik to się bałam jaka będzie reakcja małego bo zrobił się od razu strasznie marudny!! a tak intensywny zapach, że szok!
Jak można sfukać takie małe dziecko perfumami i myśleć, ze będzie "fajnie":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuźwa myślałam, że pannnie oczy wydłubię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Elbra ale bezmyslna całe szczęście że piotruś ma się ok

Ale mnie wzięło na spanko chyba spadam

Anulka udanego usypiania Oskarka:-) Kapik śpi od 19.20;-)
Elbra całe szczęscie nic Piterowi się nie stało...
Beatko kolorowych snów!:-) buziak dla Oleńki w śliweczke;-) żeby szybko zeszła to Kaipik przesyła

No, no ...jak tu namietnie sie zrobilo... Ola i Kapik... gorace buziaki;-):-D

Sabinko, mezus uspil Oskarka... w naszym lozku:-D:-D:-D my teraz spadamy na dol...:-D:-D na kolacyjke;-);-)

kurde a ja samotna bo meżuś pracuje w drugim pokoju bo ma projekt do zrobienia i nudze się...buuuu
a jutro jedziemy na wycieczkę z moimi rodzicami BB nawiedze;-):-) tylko kurde zeby pogoda była

reklama
Do góry