reklama
Dzień dobry
Poczytałam co u was,ale nie bardzo jestem dziś na pisanie,wybaczcie.
Chciałam napisać ze z tatą jest duzo lepiej,jutro wychodzi ze szpitala do domu.
Dorian zaliczył dziś pierwszy nocnik,zrobił kupkę,ale nie wiem czy t en nocnik z FP jest do końca dobry,bo jak go zdjęłam to miał odciśniete mocno na pupie to siedzenie.Stwerdzam ze wiecej roboty jest przy nocniku niz z pieluchą ale moze spodoba sie nam obojgu.
Poczytałam co u was,ale nie bardzo jestem dziś na pisanie,wybaczcie.
Chciałam napisać ze z tatą jest duzo lepiej,jutro wychodzi ze szpitala do domu.
Dorian zaliczył dziś pierwszy nocnik,zrobił kupkę,ale nie wiem czy t en nocnik z FP jest do końca dobry,bo jak go zdjęłam to miał odciśniete mocno na pupie to siedzenie.Stwerdzam ze wiecej roboty jest przy nocniku niz z pieluchą ale moze spodoba sie nam obojgu.
Lilka
Fanka BB :)
czesc
Asix witaj kobito po przerwie :-)
dziekuje serdecznie za zyczonka dla Milenki :**
a co do M. to przykro mi,ze sie jakos nie układa,ale zycze by wszystkow rocilo na stare tory
trzymam kciukasy :**
Sabinko tobie rowniez dziekuje za zyczenia dla Milci :-) :*
Wisienko co sie dzieje??? pisz kochana,moze cos pomozemy,a moze samo wygadanie ci ulzy??
Women ten nocnik FP jest super,ale ja to mowie z perspektywy Milenki,dla niej jest idealny,pewnie dla takiego malucha jest on zwyczajnie za duzy
kup moze taki zwykly najtanszy w sklepie
Milena z takiego zwyklego juz wyrosla i jej jest za maly wiec dla Dorianka moze byc akurat ;-)
ok ide wypakowac z aparatu zdjecia z wczoraj
Asix witaj kobito po przerwie :-)
dziekuje serdecznie za zyczonka dla Milenki :**
a co do M. to przykro mi,ze sie jakos nie układa,ale zycze by wszystkow rocilo na stare tory
trzymam kciukasy :**
Sabinko tobie rowniez dziekuje za zyczenia dla Milci :-) :*
Wisienko co sie dzieje??? pisz kochana,moze cos pomozemy,a moze samo wygadanie ci ulzy??
Women ten nocnik FP jest super,ale ja to mowie z perspektywy Milenki,dla niej jest idealny,pewnie dla takiego malucha jest on zwyczajnie za duzy
kup moze taki zwykly najtanszy w sklepie
Milena z takiego zwyklego juz wyrosla i jej jest za maly wiec dla Dorianka moze byc akurat ;-)
ok ide wypakowac z aparatu zdjecia z wczoraj
A
Anitt
Gość
Lilka piekny tort :O Gratuluje, napewno byl pyszny! A jubilatka jeszcze piekniejsza
Anulka jejku nie chcialam cie nastraszyc tylko uwazam, za jak Cie cos martwi to lepiej skonsultowac to z lekarzemMoze po prostu tak ma i koniec;-)
A krzywica sie robi zwykle przez niedobor wit. D , moj ojciec mial w dziecinstwie i ma odksztalcone troche zebra, dlatego mi sie skojarzylo
Asix dziekuje, ze pytasz;-)Jakos sobie radze z tymi lobuziakami, tym bardziej , ze meza mam juz w domu w tym tyg.:-) Jeden pelza , drugi sie turla , ale juz robty coraz wiecej, bo co 5 minut musze ich zbierac po calym domu;-)
Dasz rade z gosciem z ubezpieczalni, napewno ma doswiadczenie z obcokrajowcami;-)
Lilka super tort!! Moj pierwszy nie byl taki ladny;-) Najlepsze zyczenia dla Mili
A krzywica sie robi zwykle przez niedobor wit. D , moj ojciec mial w dziecinstwie i ma odksztalcone troche zebra, dlatego mi sie skojarzylo
Asix dziekuje, ze pytasz;-)Jakos sobie radze z tymi lobuziakami, tym bardziej , ze meza mam juz w domu w tym tyg.:-) Jeden pelza , drugi sie turla , ale juz robty coraz wiecej, bo co 5 minut musze ich zbierac po calym domu;-)
Dasz rade z gosciem z ubezpieczalni, napewno ma doswiadczenie z obcokrajowcami;-)
Lilka super tort!! Moj pierwszy nie byl taki ladny;-) Najlepsze zyczenia dla Mili
Lilka
Fanka BB :)
hihiiiii Ladina,Anitt dziekuje:-)
nie skromnie przyznam ze i moje oczekwiania pzrerosł ten tort
sadzilam ze zrobie cos ladnego,ale takiego sobie,a tu prosze :-) nawet tesciowa na wiecznej diecie podjada non stop torta (a jak tesciowa juz cos je to wiecie nie?? )
ide do galeri jeszcze pare wkleic
nie skromnie przyznam ze i moje oczekwiania pzrerosł ten tort
sadzilam ze zrobie cos ladnego,ale takiego sobie,a tu prosze :-) nawet tesciowa na wiecznej diecie podjada non stop torta (a jak tesciowa juz cos je to wiecie nie?? )
ide do galeri jeszcze pare wkleic
lilka-milenka jest przesliczna(naprawde i wcale sie nie podlizuje-hahahaha!!) a tak powaznie to bedziesz z nia miala w przyszlosci roboty zeby chlopakow odganiac no a tort wyszedl swietny mam nadzieje, ze chociaz w polowie zrobie cos takiego na roczek Matt-iego
ladina-usmialam sie z tym zbieraniem
ladina-usmialam sie z tym zbieraniem
reklama
Podziel się: