reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczyny! Nie poczytam zbyt wiele ale z ostatnich dwoch stron mi sie udalo :)
Asix, fajnie ze juz jestes. Biedny Macius, ale sie wymeczyl :( A z twoim duzym M to tez niezbyt specjalnie... Powiedz mi skad ty jestes? Bo tak jakos mi znajome te miejscowosci co wymienilas :)

Aluska ty w lozeczku z Amandzia! Chcialabym to widziec:) Ja daje malemu cyca tak, ze sie nad nim nachylam ale ja mam 'wymiona' wiec to jest mozliwe. Aha i moj maly tez mnie bije, gryzie szczypie i ogolnie sie wyzywa na mnie :| No i nie tylko na mnie. Jak Przemka gryzie to jest ok, a jak mnie ugryzie to za chwile placze :|

U nas w koncu sie wyjasnilo wszystko. Dostalismy pieniadze socjalne i wychodzimy na prosta.
Domisiowi chyba ida zeby bo od dwoch dni nie ma apetytu, dziaselka jakies troche bardziej miekkie. Nie wiem... Aha i opanowal sztuke siadania :) Sposobem oczywiscie! Jak lezy na plecach to sie przekreca na brzuszek, staje na raczkach i siada w momencie. Teraz sie boje o niego rano bo moze mi zejsc z lozka. Aha i dzisiaj sam stanal na nozki. Przy materacu na ziemii. :))

reklama
dla mnie kawusie poprosze!!:-D

Asix... jak synus??? czytalam Twoje posty i widze, ze nie bylo za rozowo... i ten wirus jeszcze... ojoj, oby juz wsio bylo super... a co do meza, to moze napisz cos wiecej na zamknietym... bo jakos tak smutno mi sie zrobilo... ze bierzecie tak po prostu opcje rozstania...:-:)szok: Buziak;-)

kochana nie martw sie o nas powinno byc ok.
potem cos naklikam na zamknietym...
buziolek dla ciebie!!!!

Dzień dobry

Dziewczyny przepraszam, ale nie popisze z wami :zawstydzona/y::-(
mam doła, nie wiem co mam robić i myśleć, jest mi strasznie snutno - cały czas myśle tylko o tym moim problemie.
Nawet do Davidka jest mi się ciężko uśmiechnąć, nic mi się niechce. :-:)-:)-(

Ladinko... mykaj do gina... och, zawsze cos jak nie urok to...:wściekła/y:

Anitt, dobrze, ze juz u Was sloneczko wyglada i optymizm wraca:tak: no i super zdolniacha z Dominika...
Oskar juz wczoraj tez sam usiadl, zlapal sie ochraniacza w lozeczku:-D, albo na naszym lozku opar o poduszke (lezal) tez sie dzwignal, ale sam nie stanie jeszcze. Pieknie poki co stawia kroczki jak go trzymam pod paszki.

Asix, trzymam za slowo - ma byc dobrze!!!

Dziewczyny, martwie sie troche o zeberka Oskara, ma takie odstajace... ogladalam nasze filmiki jakbyl malutki i zauwazylam ze mial ogromny brzuszek - w koncu pil mleko ciagle... duzy sie urodzil i jakos musial sie wykarmic:-D i nie wiem czy ten duzy brzuszek tak narozrabial, ale normalnie pod klatak piersiowa ma wasko a ciut nizej odstaja zebra... wyprostuje sie to... czy mam isc do lekarza? Jakiego???

anitt-ja jestem z elbląga a bogaczewo to taka miejscowosc wypoczynkowa kolo moraga (niedaleko olsztyna)
i gratulacje dla dominisia!!!

wisienka-o co chodzi?

anulka-tak jest!!

Anulka
zebra moga sie odksztalcic jak sie probuje za wczesnie dziecko sadzac...Pokaz lepiej to lekarzowi, bo moga to byc tez objawy krzywicy.A moze zo poprostu taka jego uroda w kazdym badz razie lepiej lekarzowi pokazac:tak:

Wisienko ja tak czytam z doskoku i nie wiem o co chodzi? Ale mam nadzieje, ze to nie jakis powazny problem:baffled:

reklama
Asix mam rodzinke w Braniewie ;)

no i wszystko jasne ;P

ja wlasnie czekam na goscia z ubezpieczalni (kolejny)
no i mam mu pokazac samochod i wszystko wytlumaczyc tylko ja nie wiem gdzie byl stukniety , M mi narysowal na kartce ale jak to po angielsku wytlumaczyc to kompletnie nie wiem :( takze stresuje sie troche, ale jakos bedzie..
wisienka pisz nam tu szybciutko o co lotto...

Do góry