reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

link do fotek wstawilam do galerii zeby nie bylo ;)
dobra ide sie walnac spac..
p.s a z M duzo do pisania stwierdzilismy ze wszystko sie rozwalilo no i albo sie teraz wezmiemy za to wszystko albo sie rozejdziemy bo nie ma sensu sie meczyc, zobaczymy na ile to sie w czyn wprowadzi...

reklama
Dzień dobry:-)
Oj Asix ale było z Maćkiem jazda biedak no to właściwie 1 tydzień był ok

wg prawa to najpierw moze ci zaproponowac naprawe jezeli sie da a jezeli nie badz po 2 naprawach i tak bedzie nie tak to wtedy nalezy ci sie nowy badz zwrot kasy-tak bynajmniej bylo 4 lata temu bo sie sadzilam w sadzie konsumenckim w olsztynie ale pewnosci nie mam...
a z niania to przeboje..
wspolczuje...
tak jest więc z tego korzystam to przepis z 2002 r:tak:

link do fotek wstawilam do galerii zeby nie bylo ;)
dobra ide sie walnac spac..
p.s a z M duzo do pisania stwierdzilismy ze wszystko sie rozwalilo no i albo sie teraz wezmiemy za to wszystko albo sie rozejdziemy bo nie ma sensu sie meczyc, zobaczymy na ile to sie w czyn wprowadzi...
potem kuknę przy kawce:tak:

Dzień dobry :confused:

Nocka nie przespana bo Amanda od godziny 23.30 do 2.40 zrobiła sobie koncert :confused:
darła się ze wszystkich sił :no:
Zasnęła bez problemu o godz. 21.00a potem się zaczęło :wściekła/y:
Różne sposobu próbowałam nawet w łóżeczku sie z nią położyłam ( mamy mocna dno-sami robiliśmy:sorry2:)i dałam cycka żeby tylko usnęła i cóż zasnęła ale jak tylko od niej odeszłam zaczął się ryk na całego:szok:
Do tego może to głupio zabrzmi ale Amanda mnie bije:no:
jak jej czegoś nie pozwolę albo właśnie jak leży w łóżeczku i płacze a potem biorę ją na ręce to stuka mnie po twarzy tymi małymi "łapkami". szczypie drapie, gryzie i szarpie za włosy :no: do tego wszystkiego używa całej siły jaką posiada :dry:
Mała terrorystka mi rośnie:szok::no::no:
Aż strach pomyśleć co będzie później:confused:

dzień doberek:-)

ja chce ja chce kaweczke nr. 2!!
u mnie pogoda okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluś chciałam złożyć spóźnione życzonka dla MILENKI!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJSŁODSZEWGO Z OKAZJI 3 URODZINEK!
BUZIAK

Oskar zasnal...

a ja mam moment;-)

Aluska, wspolczuje kolejnej fatalnej nocki...:-( u nas ciut lepiej bylo - Oskar zasnal k.22 potem przed 1-sza cyc, przed 5 ta i o 8.30 wstalismy, no ale spalismy we trojke:-p

Beatko... och... brak slow na te reklamacje:szok::baffled::baffled:

Asix... jak synus??? czytalam Twoje posty i widze, ze nie bylo za rozowo... i ten wirus jeszcze... ojoj, oby juz wsio bylo super... a co do meza, to moze napisz cos wiecej na zamknietym... bo jakos tak smutno mi sie zrobilo... ze bierzecie tak po prostu opcje rozstania...:-:)szok: Buziak;-)

Sabinko, u nas lalo wczoraj, dzis poki co jako tako... zobaczymy jak bedzie dalej:-p

reklama
Dzien dobry :-)
no u nas dzis sloneczko:-)
Moja cysta na jajniku znowu sie zaczela odzywac, kuzwa znowu musze isc do gina, obawiam sie, ze skonczy sie na stole:baffled:

Aluska
wiesz co , ja bym sie poradzila jakiegos pediatry jak mam postepowac z dzieckiem. Nie mozesz pozwalac na takie zachowanie, Twoja mala z tego co piszesz jest wyjatkowo sprytna:tak: Mysle, ze musisz ostro zabrac sie za nia;-)Nasz pediatra duzo nam pomogl w wychowaniu Victorii:tak:, moze Tobie tez ktos dobrze doradzi...

Do góry