reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

link do fotek wstawilam do galerii zeby nie bylo ;)
dobra ide sie walnac spac..
p.s a z M duzo do pisania stwierdzilismy ze wszystko sie rozwalilo no i albo sie teraz wezmiemy za to wszystko albo sie rozejdziemy bo nie ma sensu sie meczyc, zobaczymy na ile to sie w czyn wprowadzi...

reklama
Dzień dobry:-)
Oj Asix ale było z Maćkiem jazda biedak no to właściwie 1 tydzień był ok

wg prawa to najpierw moze ci zaproponowac naprawe jezeli sie da a jezeli nie badz po 2 naprawach i tak bedzie nie tak to wtedy nalezy ci sie nowy badz zwrot kasy-tak bynajmniej bylo 4 lata temu bo sie sadzilam w sadzie konsumenckim w olsztynie ale pewnosci nie mam...
a z niania to przeboje..
wspolczuje...
tak jest więc z tego korzystam to przepis z 2002 r:tak:

link do fotek wstawilam do galerii zeby nie bylo ;)
dobra ide sie walnac spac..
p.s a z M duzo do pisania stwierdzilismy ze wszystko sie rozwalilo no i albo sie teraz wezmiemy za to wszystko albo sie rozejdziemy bo nie ma sensu sie meczyc, zobaczymy na ile to sie w czyn wprowadzi...
potem kuknę przy kawce:tak:

Dzień dobry :confused:

Nocka nie przespana bo Amanda od godziny 23.30 do 2.40 zrobiła sobie koncert :confused:
darła się ze wszystkich sił :no:
Zasnęła bez problemu o godz. 21.00a potem się zaczęło :wściekła/y:
Różne sposobu próbowałam nawet w łóżeczku sie z nią położyłam ( mamy mocna dno-sami robiliśmy:sorry2:)i dałam cycka żeby tylko usnęła i cóż zasnęła ale jak tylko od niej odeszłam zaczął się ryk na całego:szok:
Do tego może to głupio zabrzmi ale Amanda mnie bije:no:
jak jej czegoś nie pozwolę albo właśnie jak leży w łóżeczku i płacze a potem biorę ją na ręce to stuka mnie po twarzy tymi małymi "łapkami". szczypie drapie, gryzie i szarpie za włosy :no: do tego wszystkiego używa całej siły jaką posiada :dry:
Mała terrorystka mi rośnie:szok::no::no:
Aż strach pomyśleć co będzie później:confused:

dzień doberek:-)

ja chce ja chce kaweczke nr. 2!!
u mnie pogoda okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluś chciałam złożyć spóźnione życzonka dla MILENKI!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJSŁODSZEWGO Z OKAZJI 3 URODZINEK!
BUZIAK

Oskar zasnal...

a ja mam moment;-)

Aluska, wspolczuje kolejnej fatalnej nocki...:-( u nas ciut lepiej bylo - Oskar zasnal k.22 potem przed 1-sza cyc, przed 5 ta i o 8.30 wstalismy, no ale spalismy we trojke:-p

Beatko... och... brak slow na te reklamacje:szok::baffled::baffled:

Asix... jak synus??? czytalam Twoje posty i widze, ze nie bylo za rozowo... i ten wirus jeszcze... ojoj, oby juz wsio bylo super... a co do meza, to moze napisz cos wiecej na zamknietym... bo jakos tak smutno mi sie zrobilo... ze bierzecie tak po prostu opcje rozstania...:-:)szok: Buziak;-)

Sabinko, u nas lalo wczoraj, dzis poki co jako tako... zobaczymy jak bedzie dalej:-p

reklama
Dzien dobry :-)
no u nas dzis sloneczko:-)
Moja cysta na jajniku znowu sie zaczela odzywac, kuzwa znowu musze isc do gina, obawiam sie, ze skonczy sie na stole:baffled:

Aluska
wiesz co , ja bym sie poradzila jakiegos pediatry jak mam postepowac z dzieckiem. Nie mozesz pozwalac na takie zachowanie, Twoja mala z tego co piszesz jest wyjatkowo sprytna:tak: Mysle, ze musisz ostro zabrac sie za nia;-)Nasz pediatra duzo nam pomogl w wychowaniu Victorii:tak:, moze Tobie tez ktos dobrze doradzi...

Do góry