reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Lilka tej ciazy nie spedzisz w szpitalu tylko z nami na bb!!!!

mam taki zamiar!!!!!!! :-D :-D :-D :-D w szpitalu sie juz nalezałam z Mileną
teraz w kazdej mozliwej chwili kłade sie i mam nadzieje ze to wystarczy aby byłóo siii;-)

He he.. zauważyłyście, że w większości są tu mamy synków, które czekają z utęsknieniem też na córeczkę:confused: :tak: :-)

Lilka Ty chyba czekasz na synka?:-)

odkąd pamietam zawsze chciałam miec dwie córeczki :-)
teraz jak mam Milenke nie przywiązuje wagi co sie urodzi bo upragniona córeczke mam :-)
ale.....mam dzikie przeczucie ze tym razem bedzie synek co mnie równiez bardzo cieszy :-) :tak:

ogladacie pewnie Taniec z Gwiazdami co??
Tuskowa w zasadzie jak dla mnie to sie wygimnastykowała....z tancem to nie wiele miało wspolnego i tak tez ja podsumowali :tak:

reklama
licytowałam taką fajną tunike na Allegro i ludzi normalnie pogięło :szok: :szok:
jak wariaty zaczeli licytowac
za uzywany ciuch :szok: tyyyle wyszło ze jestem zszokowana.....

Lilka w zyciu... jest fajna, ale bez przesady... ja tam wole się ubierać w lumpie jeśli już mam kupic uzywaną rzecz.
Idę, przymierzam, sprawdzam jakość materiału i na pewno nie płacę takich sum za używaną szmatę :szok::-D:tak: ludzie powariowali!

A propos ciuchów na ciążę to sporo mi zostało po Wiku i to nigdy nie ubranych bo z rozpedu kupiłam np letnie spodnie na duży brzuszek, kiedy ja latem byłam w 3 i 4 miesiącu i bebecha jeszcze nie było ;-) także na teraźniejsze lato będzie w sam raz!!! hihi! Nie mogę się doczekać brzuszka :-D

Misiu ja tez chodze po lumkach
mam wiele swietnych firmowych ciuszkow za małe pieniadze kupione :tak:
czesto jest syf ale sa miejsca gdzie idzie wynorac fajne ubrania :-)
ja sie tego nie wstydze

pamietam jak jedna mama forumowa pisała ze wystawiła jakas rzecz chyba zabawke po synku na allegro
ludzie tak zaczeli sie o nia bic ze .....nowa ta zabawka była o 3 razy tansza!! :szok: :szok:
a potem ten kto wylicytował mial do niej pretensje :-D :-D
ludzie sa niemozliwi :-D

a z ubran po Mili mam sukienke ogrodniczke różową i jedna bluzke
mialam spodnie ale były denerwujące i wyrzuciłam
w sumie rodziłam latem wiec bluzki moje stare mi w wiekszosci wystarczyły...no ale etraz to czuje ze sobie bede musiała cos nakupowac :happy:

reklama
Witam wieczorkiem.

A ja wlasnie porobila porzadki na strychu i wyciagnelam ubrania ciazowe.
Mam ogrodniczki,dwie pary dzinsow,sukienki. Tak wiec chyba nic nie bede musiala dokupywac.
Antek jest z wrzesnia tak wiec cale lato z brzuchem smigalam :baffled:
Ciezko bylo czasami :laugh2:
I teraz sie tak zastanawiam...czy nie zapeszam,ze tak szybko wyciaglam te ciuchy :eek::sick:
No i mam sporo ciuchow po Antku tak wiec ekonomicznie bedzie:-D

Lubie lumpeksy,ale ich tutaj nie ma:wściekła/y::laugh2:

Do góry