reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

heh mezulo tez mi kaze nie szalec,ale wiecie...ja lubie miec czysto to raz a dwa przed tesciowa musze miec blysk :-p
najgorzej pralnia chodzi non stop
boszzz uzbieralam chyba 4-5 pralek do prania :szok: dobrze ze mam suszarke to ino przekladam i prasuje
wykoncze dzisiaj te maszyny:happy2:

a do perfekcyjnej mi daleko
az taka maniaczka nei ejstem :-D slowo :-D

reklama
heh mezulo tez mi kaze nie szalec,ale wiecie...ja lubie miec czysto to raz a dwa przed tesciowa musze miec blysk :-p
najgorzej pralnia chodzi non stop
boszzz uzbieralam chyba 4-5 pralek do prania :szok: dobrze ze mam suszarke to ino przekladam i prasuje
wykoncze dzisiaj te maszyny:happy2:

a do perfekcyjnej mi daleko
az taka maniaczka nei ejstem :-D slowo :-D

nie... no sie rozumie...:-D:-D:-D

nie, no to normalka... oj, Lilus nas nie oszukasz:-D:-p:cool2:

oj Anulka, Anulka krecisz sobie bat na glowe;-) ale wiem jakie to slodkie jest:tak::-D

Lilka :-D:-D tesciowej i tak nie zaimponujesz;-):-D

no przyznam szczerze ze tesciowka nigdy nic mi nie pwoiedziala o moim porzadku w domu,ale porownujac jej mieszkanie z moim to jestem lepsza/czysciejsza :-D
wiec moze dlatego nic nie mowi

a jak jeszcze maz mi pwoiedzial ze gotuje lepiej od mamy to...nic wiecej do szczescia mi nei potzreba hahaaaa :-D:-D:-D

jestem lepsiejsza od tesciowki :-D:-p:-p:-p:-p:-p:-D

wlece pozneij i wam odpisze,teraz sie zastanawiam czy podlogi na mokro zrobic:confused::blink: troche ruchu mi sie przyda :-p

chcesz w dupe??????

czy moze wczesniej Ktosia urodzic????

LILA..........:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ale mopem kochana :happy2: to az tak ciezkie nie jest,szczegolnie ze ja milion postojow robie,tak jak teraz :happy2:
mwoicie nie powinnam:confused:
kurka Karlos mi zabronil,powiedzial ze zrobi jutro,bo dzisiaj z pracy jedzie od razu na lotnisko ...ale kurka chcialabym je odswiezyc,bo mam cholerne panele i mnie drazni ze wszystko widac na nich :sorry2:

Lilus, sama wiesz jak sie czujesz...

ja tak krzycze a sama do ostatniego dnia wlazilam na 4 pietro a w domu jeszcze po drabinie na 5-te... schody mielismy dopiero pod k. pazdziernka, a ja musialam juz miec na gorze pieknie... i nasza sypialnie i pokoj Oskarka. A spalismy na dole i tak, bo balam sie ze wody mi odejda i zniszcze lozko... no i siusiu co moment, a po drabinie noca mogloby byc niebezpieczne:-D:-D:-D

reklama
Do góry