reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witamy Mamusie!:-)
Beatko,Anulko
gratuluję ząbków!
Lilko dziękujemy.A Hania pewnie lada moment także dołączy do grona zęboli.
Pozdrawiamy.

Dzien dobry:tak:

Women, a co to za szczepienie??? My mielismy ponad 2 miesiace temu ostatnie... teraz jakos 13-16 m.c zycia..

Anulka Dorianek miał szczepienie na żółtaczke,dlatego tak poznno gdyz przesunęły nams ie daty szczepień bo z jednym zaspaliśmy.
Teraz dokladnie tak jak piszesz po roku nastepne.

helo

my po wizycie :-)
Ktosik ma sie dobrze,i nadal jest Ktosikiem :-D
na usg dostane zaproszenie listem,wiedza ze jedziemy do PL wiec mam cicha nadzieje ze jeszcze w lipcu to usg nastapi,szczegolnie ze mowilam iz nie mialam tego waznego polowkowego
serduszko bije jak dzwon :-),lekarka po macankach pwoiedziala ze maluch jest juz duzy :-) co ja tam wiem bo wczoraj to tak mnie kopal ze wyczuwalam konczyny dolne :-D

pozatym pobrali krew,az 5 fiolek,jak to zobaczylam to az mi slabo sie zrobilo :baffled: siuski,zmierzyli cisnienie

ogolnie wsio ok
mowilismy o wyjezdzie do PL i ok moge jechac aczkolwiek amm w PL isc do laboratorium zbadac mocz i krew,bo dzidzius jest duzy i moze na nerki mi uciskac :sorry2: wiec mam sie pzrebadac
co mi tam mowic nie musiala bo i tak pojde do mojego gina na gruntowne przebadanie bo tu np.nie badaja ginekologicznie jak nic sie nie dzieje

no to tyle
zdycham...gardlo mnie piecze :dry:

Liluś bardzo sie ciszę ze wszytsko jest dobrze,ze jestes pod dobrą opieką.
Pogłaskaj ode mnie brzusio,kurcze juz sie doczekac nie moge....

a tak zacieszam,....
zmieniam prace i staram sie byc optymistycznie nastawiona na swiat ;-)
trzymajcie kciukasy kobitki w poniedzialek wszystko sie wyjasni czy zmieniam firme czy nie... az sie boje. Chcialabym bardzo, bo mam dosc jezdzic trupem ktory ciagle mi nawala i tej wlasnej dzialalnosci... wskakuje na duzy zus niebawem, i poniekad dlatego zmieniam firme.....

Trzymam kciuki :-) oby sie udalo.

Dzień dobry

Widzę ze mało piszecie,chyba okres wkakacyjny

U nas wczoraj na szczepieniu było ostro
Malutki płakał,widać ze bolało go bardzo to szczepienie,ale jak narazie bez objawowo.
Dorianek waży - 1040 gram
głowa-48cm
klatka45cm
ciemiączko 1/1

Ogólnie Dorian bardzo sie poci,lekko go ubieram a i tak na plecach i na karku wychodzą mu potówki.Ma piękne dwie dolne jedyneczki wygląda jak królik hehe.
Ogólnie to robie sie troche nieznośny,pokazuje już nerwy i fochy,jak coś chce to musi to miec i koniec kropka.
Ostatnio zaczął mi z nerów uderzać tyłem głowy jak siedział w huśtawce,byłam w szoku ale zaeszełam mówić ojj ojj i groziłam palcem i jakos mniej to robi i reaguje na ten znak.

W nocy dalej się męczymy,Dorian nie budzi sie ale marudzi trzeba wstać do niego dać sie napić wsadzić smoczek i polozyc na bok przykryc i spi dalej ale i takie wstawanie jest męczące

Co do Czarka to stwiedziłam ze to nie TEN
Spotkamy sie ale nie robi to na mnie większego wrażenia,nie staram sie wogole.
A wiec jest bo jest.

No to na tyle co u mnie i Dorianka

A chcialam Wam napisać ze Natankowi wychodzą dwie dolne jedynki,dodam ze ma 3 miesiące,wiec jestem w szoku!!!Pewnie na dniach sie przebiją bo już ma takie białe spuchniete góreczki dwie z kreseczkami.Ale jak on sie męczy,biedny.

No to na tyle...lece na inne wątki poczytać.

Heja,
u nas znowu leje...
Anulka 6 zeboli:szok: to niezle... u nas nadal 4 w sensie po 2 u kazdego;-)
Women moje klocki tez juz po 10 kg maja:tak: A co do Czarka to nic na sile;-)

Hej hej kochane

Larvuniu no pracować w słodyczach to super sprawa.
Trzeba być tylko na diecie i mieć kase na dentyste :-D:-D:-D
Żartuje oczywiśćie ;-)
Trzymam kciuki.

Women
mówisz,że z Dorianka nerwus? Charakterny się robi :cool2:
A co do miłości...cóż nie da się zakochać na siłe.Życze znalezienia księcia :tak:

Gratuluje wszystim zębaczkom :tak::-):-):-)

Prośba.
Zalogujecie się i zagłosujecie?

www.malimistrzowie.pl Siłę do zdobywania sprawności dają kaszki Nestle

Ladinka jest co dzwigać no nie hehee
Anineczka ale jaki nerwus łoho ho ho......
co do stronki to nie akceptuje mi daty urodzenia
to ma byc moja data czy dziecka i jak napisac?

reklama
Do góry