anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry
Women, a co to za szczepienie??? My mielismy ponad 2 miesiace temu ostatnie... teraz jakos 13-16 m.c zycia..
helo
my po wizycie :-)
Ktosik ma sie dobrze,i nadal jest Ktosikiem
na usg dostane zaproszenie listem,wiedza ze jedziemy do PL wiec mam cicha nadzieje ze jeszcze w lipcu to usg nastapi,szczegolnie ze mowilam iz nie mialam tego waznego polowkowego
serduszko bije jak dzwon :-),lekarka po macankach pwoiedziala ze maluch jest juz duzy :-) co ja tam wiem bo wczoraj to tak mnie kopal ze wyczuwalam konczyny dolne
pozatym pobrali krew,az 5 fiolek,jak to zobaczylam to az mi slabo sie zrobilo siuski,zmierzyli cisnienie
ogolnie wsio ok
mowilismy o wyjezdzie do PL i ok moge jechac aczkolwiek amm w PL isc do laboratorium zbadac mocz i krew,bo dzidzius jest duzy i moze na nerki mi uciskac wiec mam sie pzrebadac
co mi tam mowic nie musiala bo i tak pojde do mojego gina na gruntowne przebadanie bo tu np.nie badaja ginekologicznie jak nic sie nie dzieje
no to tyle
zdycham...gardlo mnie piecze
a tak zacieszam,....
zmieniam prace i staram sie byc optymistycznie nastawiona na swiat ;-)
trzymajcie kciukasy kobitki w poniedzialek wszystko sie wyjasni czy zmieniam firme czy nie... az sie boje. Chcialabym bardzo, bo mam dosc jezdzic trupem ktory ciagle mi nawala i tej wlasnej dzialalnosci... wskakuje na duzy zus niebawem, i poniekad dlatego zmieniam firme.....
dzien dobry:-)
hmmm, Larvuinu to zycze by nowa firma byla lepsza a zminila by sie branza? czy nadal woda?