Beata34
Fanka BB :)
Dziękujemy jest i DRUGI ZĄBBetko gratuluje zabka Olence! Ja po nocnik w sobote sie wybiore;-)
No to w takim razie, czekamy na fotorelacje ze spotkania z SabinkaNo i trzymamy kciuki za pogode, zeby nam sie Sabinka choc troche opalila;-)
biedna Sabinka chyba blada będzie
Anulka pozdrowię napewnoDzien dobry
Elbra, ja tez mysle, ze lepiej oswoic maluszka wczesniej z nocnikiem tez poprobuje;-)
Beatko, gratuluje zabka... u nas juz przebija sie jedynka i dwojka gorna (po lewej) i widze, jak dziaselka daja do wiwiatu Oskarkowi... aaaaa, no i pozdrow Sabine:-):-)
Lilka, ja tez czekam na wiesci co u Ktosia...
Ladinko, no tak u Was 2 nocniki to mus:-)
Women, a co to za szczepienie??? My mielismy ponad 2 miesiace temu ostatnie... teraz jakos 13-16 m.c zycia..
Oskar zasnal... mezus w firmie, ma byc za jakies 2 godzinki...
Lilka no to super ze wszystko z maluszkiem w porządkuhelo
my po wizycie :-)
Ktosik ma sie dobrze,i nadal jest Ktosikiem
na usg dostane zaproszenie listem,wiedza ze jedziemy do PL wiec mam cicha nadzieje ze jeszcze w lipcu to usg nastapi,szczegolnie ze mowilam iz nie mialam tego waznego polowkowego
serduszko bije jak dzwon :-),lekarka po macankach pwoiedziala ze maluch jest juz duzy :-) co ja tam wiem bo wczoraj to tak mnie kopal ze wyczuwalam konczyny dolne
pozatym pobrali krew,az 5 fiolek,jak to zobaczylam to az mi slabo sie zrobilo siuski,zmierzyli cisnienie
ogolnie wsio ok
mowilismy o wyjezdzie do PL i ok moge jechac aczkolwiek amm w PL isc do laboratorium zbadac mocz i krew,bo dzidzius jest duzy i moze na nerki mi uciskac wiec mam sie pzrebadac
co mi tam mowic nie musiala bo i tak pojde do mojego gina na gruntowne przebadanie bo tu np.nie badaja ginekologicznie jak nic sie nie dzieje
no to tyle
zdycham...gardlo mnie piecze
Gulasz gotuję z kaszą ale jaja z tym drugim zębem bo wieczorem go nie było.Teraz wszystko jest jakoś inaczej bo z Michałem pracowałam i jakos nie było czasu pomysleć ze tak ciesza zęby no i on bardzo łagodnie wszystko przechodził