reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Betko gratuluje zabka Olence! Ja po nocnik w sobote sie wybiore;-)
No to w takim razie, czekamy na fotorelacje ze spotkania z Sabinka:tak:No i trzymamy kciuki za pogode, zeby nam sie Sabinka choc troche opalila;-)
Dziękujemy jest i DRUGI ZĄB:-D
biedna Sabinka chyba blada będzie:-D

Dzien dobry:tak:

Elbra, ja tez mysle, ze lepiej oswoic maluszka wczesniej z nocnikiem:tak: tez poprobuje;-)

Beatko, gratuluje zabka... u nas juz przebija sie jedynka i dwojka gorna (po lewej) i widze, jak dziaselka daja do wiwiatu Oskarkowi... aaaaa, no i pozdrow Sabine:-):-)

Lilka, ja tez czekam na wiesci co u Ktosia...:tak:

Ladinko, no tak u Was 2 nocniki to mus:-)

Women, a co to za szczepienie??? My mielismy ponad 2 miesiace temu ostatnie... teraz jakos 13-16 m.c zycia..

Oskar zasnal... mezus w firmie, ma byc za jakies 2 godzinki...
Anulka pozdrowię napewno:tak:

helo

my po wizycie :-)
Ktosik ma sie dobrze,i nadal jest Ktosikiem :-D
na usg dostane zaproszenie listem,wiedza ze jedziemy do PL wiec mam cicha nadzieje ze jeszcze w lipcu to usg nastapi,szczegolnie ze mowilam iz nie mialam tego waznego polowkowego
serduszko bije jak dzwon :-),lekarka po macankach pwoiedziala ze maluch jest juz duzy :-) co ja tam wiem bo wczoraj to tak mnie kopal ze wyczuwalam konczyny dolne :-D

pozatym pobrali krew,az 5 fiolek,jak to zobaczylam to az mi slabo sie zrobilo :baffled: siuski,zmierzyli cisnienie

ogolnie wsio ok
mowilismy o wyjezdzie do PL i ok moge jechac aczkolwiek amm w PL isc do laboratorium zbadac mocz i krew,bo dzidzius jest duzy i moze na nerki mi uciskac :sorry2: wiec mam sie pzrebadac
co mi tam mowic nie musiala bo i tak pojde do mojego gina na gruntowne przebadanie bo tu np.nie badaja ginekologicznie jak nic sie nie dzieje

no to tyle
zdycham...gardlo mnie piecze :dry:
Lilka no to super ze wszystko z maluszkiem w porządku:tak:

Gulasz gotuję z kaszą ale jaja z tym drugim zębem bo wieczorem go nie było.Teraz wszystko jest jakoś inaczej bo z Michałem pracowałam i jakos nie było czasu pomysleć ze tak ciesza zęby no i on bardzo łagodnie wszystko przechodził

reklama
Kochane witam się i pozdrawiam serdecznie!
Ja tylko na moment.Chciałam się pochwalić,że dziś Kubulkowi wyrżnęły się dwie dolne jedyneczki.Są śliczne!:tak::tak::tak::tak::tak:.
Jeszcze raz pozdrawiamy wszystkie mamusie i ich skarbeczki.!:-):-):-):-):-).

zapomnailam

Beatko,Netko gratulacje ząbeczkow u maluszkow :-):-):-)
ja czekam i czekam na dwie dolne jedyneczki u Hani bo widze ze sa juz w drodze i to powaznie ale jakos leniwe hheee:-D

Larvuniu co ci tak wesolo? :-)

ok ja smyram do łazienki
mezul zazyczyl sobie scinanie wlosow
i ja go do moich zagonie :-D:-D
a na serio to mam koncowki do podciecia i pwoiem wam ze moj umie podcinac :-):tak:
no to lecem

a tak zacieszam,....
zmieniam prace i staram sie byc optymistycznie nastawiona na swiat ;-)
trzymajcie kciukasy kobitki w poniedzialek wszystko sie wyjasni czy zmieniam firme czy nie... az sie boje. Chcialabym bardzo, bo mam dosc jezdzic trupem ktory ciagle mi nawala i tej wlasnej dzialalnosci... wskakuje na duzy zus niebawem, i poniekad dlatego zmieniam firme.....

Dzień dobry:-)
Lilka dzięki:tak:ale masz męzusia uzdolnionego ja nie pozwoliłabym mojemu dotknąć swoich włosów zreszta on swoich mi tez nie:-)
Larvuniu no to szykują się zmiany moze to i dobrze bo zawsze trzeb sobie poprawiać standardy.
Ja tez powoli zaczynam szukać czegoś dla mnie bo do starego miejsca nie wracam
U nas jak zawsze brzydko deszczowo więc nie wiem jak to dzisiaj będzie spać mi się chce ale wyspać to mi nie dane widzę

reklama
Do góry