reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam z kawką.
Młody śpi.
W chacie niewiele zrobiłam.Pomyłam porządnie podłogi i ogólnie pościerałam co trzeba było.Wstawiłam pranie,zaliczyliśmy spacer.
Na obiad znowu się nie wysiliłam
Usmarzyłam talarki ziemniaczków na patelni,zrobiłam tzatzyki i sadzone jajko
Marcel Gratki z okazji pierwszego zębalka :-)
Młody śpi.
W chacie niewiele zrobiłam.Pomyłam porządnie podłogi i ogólnie pościerałam co trzeba było.Wstawiłam pranie,zaliczyliśmy spacer.
Na obiad znowu się nie wysiliłam
Usmarzyłam talarki ziemniaczków na patelni,zrobiłam tzatzyki i sadzone jajko
Marcel Gratki z okazji pierwszego zębalka :-)
Beata34
Fanka BB :)
Lilka ja bym nie wytrzymała no złam się i powiesz czy on czy ona mieszka w brzusiu;-)
dzis koncze 29 lat... ...uuuuuuch....
Anulka sto latek leciwa kobietoa zupkę bym zwróciła powinni całą serię zbadać.Ja osobiscie tylko Bobovitę kupuję jak dla nas najlepszaLilus... ja bym nie wytrzymala nie poznac plci przed porodem ...ja to jestem z tych co pokoj szykuja itp...
ale sie wkurzylam.... kupilam jakis czas temu troche obiadkow z bobovity i Oskar je wcina... dzis otwieram sloik indyk z warzywami - a tu jakis dziwny - jakby wiory, zawsze konsystenja byla inna a tu jakas serwatka a wszystko jakby zwazone... brrrr, dalam mu inny sloik, ale nie wiem co robic - mam jesze 4 indyki i 6 innych... a juz mi ochota przeszla na bobovite 125g... mam paragon z tesco z 20.05.08... i nie wiem czy pojechac z tym czyms w miseczce i pokazac, i zadac przyjecia pozostalych...???
Gratulacje Marcelkuwpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :-)
jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)
anineczka
królowa mrówek :P
No właśnie
Aniulko STO LAT :-):-):-):-):-)
Jaki prezencik mąż szykuje? ;-)
Aniulko STO LAT :-):-):-):-):-)
Jaki prezencik mąż szykuje? ;-)
Lilka
hihiii jeszcze was pomecze
watpie czy lekarka rodzinna ma usg w gabinecie
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
no i moj napewno poprosi o zagladniecie miedzy nozki
Beata maz jeszczew PL??
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
Beata maz jeszczew PL??
Beata34
ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?hihiii jeszcze was pomecze
Beata maz jeszczew PL??
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Marcelku, gratuluje zabka...
Ladina, od 7-go m-ca Viki robila kupke do nocnika??? woow:-):-):-)
Anineczko, dostalam torta;-) kartke na maila no i mam sobie upatrzyc torebke;-) no i na poczet urodzin kupilam sobie wczoraj sandalki... no bo jakies glupie zabobony nie pozwalaj by kupila ukochana osoba buty... wiec kupilam sama;-);-)
Ladina, od 7-go m-ca Viki robila kupke do nocnika??? woow:-):-):-)
Anineczko, dostalam torta;-) kartke na maila no i mam sobie upatrzyc torebke;-) no i na poczet urodzin kupilam sobie wczoraj sandalki... no bo jakies glupie zabobony nie pozwalaj by kupila ukochana osoba buty... wiec kupilam sama;-);-)
reklama
Lilka
ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(
bo tu sie do ginekologa nie chodzi
widuje sie go jak ciaza jest patologiczna
porod odbiera polozna,wiec ja jeszcze gina tutaj nie widzialam
a katuje was katuje
jejku na 8.30 do lekarza i jak pomysle ze cala gromade trzeba na nogi postawic to
szkoda ze nie bylo wolnych terminow na piatek,bo moj ma wolne a juz tesciowa bedzie to by przypilnowala male...no ale niestety,nie ma zmiłuj
Podziel się: