reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :-):-D:-D:-D
jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)

reklama
Witam z kawką.
Młody śpi.
W chacie niewiele zrobiłam.Pomyłam porządnie podłogi i ogólnie pościerałam co trzeba było.Wstawiłam pranie,zaliczyliśmy spacer.
Na obiad znowu się nie wysiliłam :-D
Usmarzyłam talarki ziemniaczków na patelni,zrobiłam tzatzyki i sadzone jajko :cool2:

Marcel Gratki z okazji pierwszego zębalka :-)

Lilka ja bym nie wytrzymała no złam się i powiesz czy on czy ona mieszka w brzusiu;-):tak:

dzis koncze 29 lat... ...uuuuuuch....

Lilus... ja bym nie wytrzymala nie poznac plci przed porodem:-D:zawstydzona/y: ...ja to jestem z tych co pokoj szykuja itp...:-D:-D:-D

ale sie wkurzylam.... kupilam jakis czas temu troche obiadkow z bobovity i Oskar je wcina... dzis otwieram sloik indyk z warzywami - a tu jakis dziwny - jakby wiory, zawsze konsystenja byla inna a tu jakas serwatka a wszystko jakby zwazone... brrrr, dalam mu inny sloik, ale nie wiem co robic - mam jesze 4 indyki i 6 innych... a juz mi ochota przeszla na bobovite 125g... mam paragon z tesco z 20.05.08... i nie wiem czy pojechac z tym czyms w miseczce i pokazac, i zadac przyjecia pozostalych...???
Anulka sto latek leciwa kobieto:-Da zupkę bym zwróciła powinni całą serię zbadać.Ja osobiscie tylko Bobovitę kupuję jak dla nas najlepsza
wpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :-):-D:-D:-D
jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)
Gratulacje Marcelku:tak:

hihiii jeszcze was pomecze:-D
watpie czy lekarka rodzinna ma usg w gabinecie
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
no i moj napewno poprosi o zagladniecie miedzy nozki :-D

Beata maz jeszczew PL??

hihiii jeszcze was pomecze:-D
watpie czy lekarka rodzinna ma usg w gabinecie
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
no i moj napewno poprosi o zagladniecie miedzy nozki :-D

Beata maz jeszczew PL??
ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(

Marcelku, gratuluje zabka...:tak::tak::tak:

Ladina, od 7-go m-ca Viki robila kupke do nocnika??? woow:-):-):-)

Anineczko, dostalam torta;-) kartke na maila no i mam sobie upatrzyc torebke:cool2:;-) no i na poczet urodzin kupilam sobie wczoraj sandalki... no bo jakies glupie zabobony nie pozwalaj by kupila ukochana osoba buty... wiec kupilam sama:-p;-);-)

reklama
ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(

bo tu sie do ginekologa nie chodzi
widuje sie go jak ciaza jest patologiczna :happy2:
porod odbiera polozna,wiec ja jeszcze gina tutaj nie widzialam :happy2:

a katuje was katuje :-D
jejku na 8.30 do lekarza i jak pomysle ze cala gromade trzeba na nogi postawic to :szok::szok::szok:
szkoda ze nie bylo wolnych terminow na piatek,bo moj ma wolne a juz tesciowa bedzie to by przypilnowala male...no ale niestety,nie ma zmiłuj:sorry:

Do góry